Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

oluşma asamasında ıns namaz kılıyosan bol bol dua et bende edıcem.ben bu ay Allahım bana bebek nasip et namazıma baslamama bu vesıle olsunn dedım. 4 haftalıgım ama eglıyorum kalkıyorum kıldıkca daha rahat hıssedıyorum kendımı :)2 gun oldu ıns hıc bırakmam

Ah canim bnm Allah kabul etsin isalla birakmazsin.. canim bisey sorucam cuma igne oldum dr um ct saat 4 ve pazar gece cok onemli dedi... bugun de onemli mi ???? Birde ayin ikisinde ultrasona gel dedi neden cagirdi bebek olusmus mu diye bakmaya mi sizlerin hic birini cagirmamis doktorlariniz???

Bugun temizlik yapiyorum hareketlerimi gorcen :)) ya bebis olduysa koltugu cekmeyim yavas davranayim bide midem bulanio ya ama bu psikolijik ... belim de cok agrio ama ignenin etkisiymis sanirimmmmm

Eniseeemmmm nereelerdesinyahuuuu.merak ettim ne durumdasin
merhaba canım bu aralar çok yoğunum giremiyordum iğne yapalı bu gün 13. gün bekliyorum hiç bir belirti yok galiba regl olacam sen ne yaptın iğne vurdun mu

Bugun net olarak kirmiziyi gordum
Kizlar ben bu ay sogan kuru yapcm belki faydasi olur

alderım daha duu bakımm 3 gun olmuss kızz olucakk ıns hadı bakım neden cagırıyo bılıyomusun benı cagırmadı ama catlamısmı dıye bakıcakkk yumurtan canım bence bu aksamda fanfirfinfonolsunn

Ayni gun yaptirmisiz.. bni cuma gunu kontrole cagirdi bklaimmm... 13 14 gun bklemicem sanirim ya uzulcem ya cok sevincem kandil o gun Allah im kandil gunu o mutlulugu yasatsin isalla bnaaaaaa
eveta aynı gün yaptırmısız hayırlısı olur inşallah ya bana kontrol falan demedi doktor regl gününü beklicez dedi çok stresli beklemek

arkadaşlar merhaba
ben ayın 20 sinde çatlatma iğnesi oldum.Ağrı sızı hiçbirşey olmayınca,şüphelendim dr gittim yumurtam çağlalamış.Bekleyelim dedi biraz daha.Bugünde regl oldum normalde 10 Ocakta olmam gerekiyordu En son aralık 10 da regli görmüştüm.Çok endişeleniyorum kist mi oluştu acaba neden böyle birşey oldu.Benim gibi bu durumu yaşayanlar varmı.N e olur yardımcı olun çok merak ediyorum.Ayrıca pko luyum,daha önce de 3,5 m kist vardı ama o temizlenmişti

Arkadaşlar ayın 17 sinde çatlama iğnesi oldum Cumartesi erken gebelik testi Yaptım ( idrarda) negatif çıktı normalde 25 yada 26 günde hastalanıyorum bugün 26. Günüm
şuan için bi belirtim yok kan testi yaptırmak istemiyorum çünkü yaptırdığım yer aynı bu ayda negatifi duymak istemiyorum tekrar erken gebelik testi yapsam çıkarmı acaba yardım kızlar ((

Canim progesteronun dusukmus sanirim ilac vermis benim progesteron 5.6 bana da vermesi lazim ama vermedi bu hafta gidicem bakalim adetin 3. Gunu fsh e2 prolaktin lh hormonlarina bakiliyormus ona da bakmadi ben kendim baktircam artik
Sperm sayisi hareketli %50 iyi canim totali kac spermin peki
Benim esimin %85 cikti ama ne fayda biri dolleyemedi benibende problem olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…