Ah canim bnm Allah kabul etsin isalla birakmazsin.. canim bisey sorucam cuma igne oldum dr um ct saat 4 ve pazar gece cok onemli dedi... bugun de onemli mi ???? Birde ayin ikisinde ultrasona gel dedi neden cagirdi bebek olusmus mu diye bakmaya mi sizlerin hic birini cagirmamis doktorlariniz???oluşma asamasında ıns namaz kılıyosan bol bol dua et bende edıcem.ben bu ay Allahım bana bebek nasip et namazıma baslamama bu vesıle olsunn dedım. 4 haftalıgım ama eglıyorum kalkıyorum kıldıkca daha rahat hıssedıyorum kendımı :)2 gun oldu ıns hıc bırakmam
iyim iğnemi yaptırdım gün sayıyorum sabırsızlanıyorumCaim bugun gittin mi dr a tekrar
Kacinci gunun ignede cnmiyim iğnemi yaptırdım gün sayıyorum sabırsızlanıyorum
merhaba canım bu aralar çok yoğunum giremiyordum iğne yapalı bu gün 13. gün bekliyorum hiç bir belirti yok galiba regl olacam sen ne yaptın iğne vurdun muEniseeemmmm nereelerdesinyahuuuu.merak ettim ne durumdasin
daha çok yeni cuma günü yaptırdımKacinci gunun ignede cnm
Ayni gun yaptirmisiz.. bni cuma gunu kontrole cagirdi bklaimmm... 13 14 gun bklemicem sanirimdaha çok yeni cuma günü yaptırdım
ben carsmba gunu gıtcem bakıcak ona gore ıgne vurcak :)merhaba canım bu aralar çok yoğunum giremiyordum iğne yapalı bu gün 13. gün bekliyorum hiç bir belirti yok galiba regl olacam sen ne yaptın iğne vurdun mu
eveta aynı gün yaptırmısız hayırlısı olur inşallah ya bana kontrol falan demedi doktor regl gününü beklicez dedi çok stresli beklemekAyni gun yaptirmisiz.. bni cuma gunu kontrole cagirdi bklaimmm... 13 14 gun bklemicem sanirimya uzulcem ya cok sevincem kandil o gun Allah im kandil gunu o mutlulugu yasatsin isalla bnaaaaaa
Cnm senin progestrin kactiBugun net olarak kirmiziyi gordum
Kizlar ben bu ay sogan kuru yapcm belki faydasi olur
5.6 canim senin kacC
Cnm senin progestrin kacti
Kumral ada simdi tahlil e baktim prolaktin sonucum 10.37 progesteron 0.91 mis... iste klomen ovitrelle duphaston verdi dr... senin kacti ve normal degeri kac??? Esimin hizli hareketli sperm sayisi da 50, yerinde hareketli 30, hareketsiz 20 sanirim onun sonuc iyi ??????
Kumral ada okudun mu mj iC
Cnm senin progestrin kacti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?