- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
Cikabilir canim bi dene bakalim ejda nin 11. Gunde cikmistiArkadaşlar ayın 17 sinde çatlama iğnesi oldum Cumartesi erken gebelik testi Yaptım ( idrarda) negatif çıktı normalde 25 yada 26 günde hastalanıyorum bugün 26. Günüm
şuan için bi belirtim yok kan testi yaptırmak istemiyorum çünkü yaptırdığım yer aynı bu ayda negatifi duymak istemiyorum tekrar erken gebelik testi yapsam çıkarmı acaba yardım kızlar((
Cerencim bu kanama kirmizi mi kahverengi mi bence doktora bi git kontrol etsin canimarkadaşlar merhaba
ben ayın 20 sinde çatlatma iğnesi oldum.Ağrı sızı hiçbirşey olmayınca,şüphelendim dr gittim yumurtam çağlalamış.Bekleyelim dedi biraz daha.Bugünde regl oldum normalde 10 Ocakta olmam gerekiyordu En son aralık 10 da regli görmüştüm.Çok endişeleniyorum kist mi oluştu acaba neden böyle birşey oldu.Benim gibi bu durumu yaşayanlar varmı.N e olur yardımcı olun çok merak ediyorum.Ayrıca pko luyum,daha önce de 3,5 m kist vardı ama o temizlenmişti
Teşekkür ederim canımCikabilir canim bi dene bakalim ejda nin 11. Gunde cikmisti
Cerencim bu kanama kirmizi mi kahverengi mi bence doktora bi git kontrol etsin canim
Siz de sorun ne canim ne kadardir deniyorsunuzcanım kırmız regli gibi.dr umu aradaım dönüş yapacak bakalım ne diyecek bekliyorum bende ve korkuyorum
Siz de sorun ne canim ne kadardir deniyorsunuz
Bende de cikolata kisti var 6-7 aydir deniyoruz bu ay ilk klomen catlatma ignesi oldum ama adet oldum bile bi daha dnycem bakalim bi de sogan kuru yapym diyorum5 aydır deniyoruz.Bende pko var o yüzden biraz sıkıntılı hamile kalmam
Bende de cikolata kisti var 6-7 aydir deniyoruz bu ay ilk klomen catlatma ignesi oldum ama adet oldum bile bi daha dnycem bakalim bi de sogan kuru yapym diyorum
Canim cikolata kistin nasil gectihımmm bendede çükolata kisti vardı ama gecmişti.Şimdi bu iğneden sonra erken regli oldum yine kistmi oldu diyorum acaba.Soğan kürünü bende denemek itiyorum tabi yapablirsem.Bana dr um bu ay olmazsa bidahaki ay farklı bir iğne vurucam demişti sen tedaviye devam etmeyeckmisin.
Karamel naptin canim yaptin miTeşekkür ederim canım
Canim cikolata kistin nasil gecti
Tedaviye devam edicem canim yyine klomen igne
Merhaba Arkadaşlar bende pazar günü ikinci (ay) çatlama iğnemi vurundum. 4 yumurtam oluşmuştu inşallah birinden biri tutar bu ay
İnşallah canıminşallah tutar canım
Insaallah canim ovitrelle mi vuruldunMerhaba Arkadaşlar bende pazar günü ikinci (ay) çatlama iğnemi vurundum. 4 yumurtam oluşmuştu inşallah birinden biri tutar bu ay
Oyle bi soylenti var ama igneden sonra erkek cocukkızlar benim bir kızım var haliyle bir de oğlumuz olsun istiyoruz ovitreleden 43 saat sonra tek ilişki ile erkek çocuk olabilir mi.çünkü yumurtam 19 mm idi43 saatte çatladıysa erkek ihtimali olur mu ne olur cevap yazın içimi rahatlatın
Evet canım OvitrelleInsaallah canim ovitrelle mi vuruldun
Oyle bi soylenti var ama igneden sonra erkek cocuk
Cin takvimini dene
Bence saglikli olsun ne olursa olsun Allah hayirlisini versin
Aahh ahh Allah im bu forumda ve cevremde anneligi yasamak isteyen evlat hasreti ceken herkese banada bu duyguyu en yakin zamanda yasat Allahimbencede öyle sağlıklı olsunda ne olursa olsun .İnanmıyorum böyle şeylere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?