Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Cikabilir canim bi dene bakalim ejda nin 11. Gunde cikmisti

Cerencim bu kanama kirmizi mi kahverengi mi bence doktora bi git kontrol etsin canim

5 aydır deniyoruz.Bende pko var o yüzden biraz sıkıntılı hamile kalmam
Bende de cikolata kisti var 6-7 aydir deniyoruz bu ay ilk klomen catlatma ignesi oldum ama adet oldum bile bi daha dnycem bakalim bi de sogan kuru yapym diyorum

Bende de cikolata kisti var 6-7 aydir deniyoruz bu ay ilk klomen catlatma ignesi oldum ama adet oldum bile bi daha dnycem bakalim bi de sogan kuru yapym diyorum

hımmm bendede çükolata kisti vardı ama gecmişti.Şimdi bu iğneden sonra erken regli oldum yine kistmi oldu diyorum acaba.Soğan kürünü bende denemek itiyorum tabi yapablirsem.Bana dr um bu ay olmazsa bidahaki ay farklı bir iğne vurucam demişti sen tedaviye devam etmeyeckmisin.

Canim cikolata kistin nasil gecti
Tedaviye devam edicem canim yyine klomen igne

Merhaba Arkadaşlar bende pazar günü ikinci (ay) çatlama iğnemi vurundum. 4 yumurtam oluşmuştu inşallah birinden biri tutar bu ay

kızlar benim bir kızım var haliyle bir de oğlumuz olsun istiyoruz ovitreleden 43 saat sonra tek ilişki ile erkek çocuk olabilir mi.çünkü yumurtam 19 mm idi43 saatte çatladıysa erkek ihtimali olur mu ne olur cevap yazın içimi rahatlatın

Oyle bi soylenti var ama igneden sonra erkek cocuk
Cin takvimini dene
Bence saglikli olsun ne olursa olsun Allah hayirlisini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…