Aahh ahh Allah im bu forumda ve cevremde anneligi yasamak isteyen evlat hasreti ceken herkese banada bu duyguyu en yakin zamanda yasat Allahim
Amin
Benim esim de cok rahat onun rahatligi deli edecek beni doktor korunmayin hemen cocuk dedi 1 yil korundu simdi de acele etme diyorAmin canım amin İnşallah tez zamanda birbirmize güzel haberler veririz.çok zor bir duyguymuş
Benim esim de cok rahat onun rahatligi deli edecek beni doktor korunmayin hemen cocuk dedi 1 yil korundu simdi de acele etme diyor
Yok canım ya perşembeyi beklicem hastalanmazsan Perşembe yapıcam yeni yıla nasıl giricem bakalımKaramel naptin canim yaptin mi
Ben rahim filmi cektireyim diyorum acele etme bekle diyor ben o aciyi bile goze aliyorumaynen benim eşimde öyle çok rahat.Yada beni mi endişelendirmek istemiyor anlamadım tam .Ama ben çok tedirginim bide böyle aksilikler olunca dahada ümitsizliğe kapılıyorum
Insaallah guzel istedigin gibi girersin canim benimYok canım ya perşembeyi beklicem hastalanmazsan Perşembe yapıcam yeni yıla nasıl giricem bakalım
İnşallah canım cümlemiz inşallahInsaallah guzel istedigin gibi girersin canim benim
Ben rahim filmi cektireyim diyorum acele etme bekle diyor ben o aciyi bile goze aliyorum
Benim es 31 ben 28 az kaldi 29 olcam senin yas kac canim
Ayniyiz arkafasim ben de gecen cok uzgundum doktora gittim rahim filmi cekelim dedim simdi de korkuyorum yarin gitcem cekmeyrlim bekleyelim dicembende rahim filminden çok korkuyorum her dr gittiğimde inşallah istemez diye dua ediyorum.Ama böyle giderse isteyecek sanırım.Ben 29 yaşındayım esşimde 30
Ayniyiz arkafasim ben de gecen cok uzgundum doktora gittim rahim filmi cekelim dedim simdi de korkuyorum yarin gitcem cekmeyrlim bekleyelim dicem
Klomen igne canim simdi adet oldumcanım sen ne tedavisi görüyorsun bence ikinci iğneyide dene
Klomen igne canim simdi adet oldum
Yarin gitcem bakalim doktora
Canım bişey sorucam reglinin kaçıncı günü bugün hastalandın sanırım klomen ve iğne gecikme yapıyormuş sanırım senin geciktimiKlomen igne canim simdi adet oldum
Yarin gitcem bakalim doktora
Evet oyle dedi bana da doktoranladım canım
dr lar sanırım 3 iğneden sonra eştede sorun yoksa rahim filmi istiyorlar
Evet oyle dedi bana da doktor
Benim Dr Um ilk tedaviye başlayalım Dediğimiz ay rahim filmini istedi çünkü kanallarda veya rahimde herhangi bi sorun varsa iğne hiçbir işe yaramıyor zaman kaybetmeyelim dedi ve ben çektirdim Sak'ın korkmayın ben çok korktum netten okuduklarımdan ama çekildikten sonra anladımki regli sancısından hiçbir farkı yok zaten sancıda yavaş yavaş geliyo ve 1_2 dk Sürüyor korkacak bişey yok bana güvenanladım canım
Bu arada Dr un en doğrusunu bilir bu benim dr um önerisi paylaşmak istedim canımanladım canım
Bu arada Dr un en doğrusunu bilir bu benim dr um önerisi paylaşmak istedim canım
Gecikmedi tam gunumde oldum canim ama gecikme yapabiliyormusCanım bişey sorucam reglinin kaçıncı günü bugün hastalandın sanırım klomen ve iğne gecikme yapıyormuş sanırım senin geciktimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?