Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Amin canım amin İnşallah tez zamanda birbirmize güzel haberler veririz.çok zor bir duyguymuş
Benim esim de cok rahat onun rahatligi deli edecek beni doktor korunmayin hemen cocuk dedi 1 yil korundu simdi de acele etme diyor

Benim esim de cok rahat onun rahatligi deli edecek beni doktor korunmayin hemen cocuk dedi 1 yil korundu simdi de acele etme diyor

aynen benim eşimde öyle çok rahat.Yada beni mi endişelendirmek istemiyor anlamadım tam .Ama ben çok tedirginim bide böyle aksilikler olunca dahada ümitsizliğe kapılıyorum

aynen benim eşimde öyle çok rahat.Yada beni mi endişelendirmek istemiyor anlamadım tam .Ama ben çok tedirginim bide böyle aksilikler olunca dahada ümitsizliğe kapılıyorum
Ben rahim filmi cektireyim diyorum acele etme bekle diyor ben o aciyi bile goze aliyorum
Benim es 31 ben 28 az kaldi 29 olcam senin yas kac canim

Ben rahim filmi cektireyim diyorum acele etme bekle diyor ben o aciyi bile goze aliyorum
Benim es 31 ben 28 az kaldi 29 olcam senin yas kac canim

bende rahim filminden çok korkuyorum her dr gittiğimde inşallah istemez diye dua ediyorum.Ama böyle giderse isteyecek sanırım.Ben 29 yaşındayım esşimde 30

bende rahim filminden çok korkuyorum her dr gittiğimde inşallah istemez diye dua ediyorum.Ama böyle giderse isteyecek sanırım.Ben 29 yaşındayım esşimde 30
Ayniyiz arkafasim ben de gecen cok uzgundum doktora gittim rahim filmi cekelim dedim simdi de korkuyorum yarin gitcem cekmeyrlim bekleyelim dicem

anladım canım

dr lar sanırım 3 iğneden sonra eştede sorun yoksa rahim filmi istiyorlar
Benim Dr Um ilk tedaviye başlayalım Dediğimiz ay rahim filmini istedi çünkü kanallarda veya rahimde herhangi bi sorun varsa iğne hiçbir işe yaramıyor zaman kaybetmeyelim dedi ve ben çektirdim Sak'ın korkmayın ben çok korktum netten okuduklarımdan ama çekildikten sonra anladımki regli sancısından hiçbir farkı yok zaten sancıda yavaş yavaş geliyo ve 1_2 dk Sürüyor korkacak bişey yok bana güven

Bu arada Dr un en doğrusunu bilir bu benim dr um önerisi paylaşmak istedim canım

canım çok teşekkür ederim .Ama dediğin gibi nette okuduklarımdan o kadar korktum ki zaten iğneden bile korkuyorum
dr um isterse kaçış yok tabi mecbur çektiricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…