Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Gecikmedi tam gunumde oldum canim ama gecikme yapabiliyormus
Çok sağol canım çünkü normalde bugün benim günüm ama bakalım geçirebiliyorum diye umutlanmıyorum kendimi ona alıştırdım adetimi bekliyorum zaten insan ne düşüneceğini şaşırıyor istiyorsun çok istediğin için olmuyor deniyo olmaz bu ay umudum yok diyosun iyi düşün iyi olsun diyorlar biz ne düşünücez kimse anlamıyor bu durumu yaşayarak evlat sahibi olanlar bile o Günlerini çabuk unutuyorlar gereksiz tesellilerde bulunuyorlar offf Rabbim herkese hayırlısını versin

Bu arada sizde bu sorun varmı bilmiyorum benim fsh değerimde sorunlu 10,95 çıktı Dr önemli olan yumurta diyor ama Kafamı takıyorum işte malesef

Evet canim aynen iyi dusunurum bu kadar umutlanma kotu dusunurum ne kadar karsmsarsin umudunu kaybetme ben de anlamadim nasil dusunecegimi

Evet canim aynen iyi dusunurum bu kadar umutlanma kotu dusunurum ne kadar karsmsarsin umudunu kaybetme ben de anlamadim nasil dusunecegimi
Onun için artık kk dışında kimseyle paylaşmıyorum burda tanımadığım insanlar daha moral verici sizleri çok seviyorum iyisi varsın Allah inşallah en kısa sürede yüzünüzü güldürür

Canim benimde 21. Gun 5.6 cikti canim doktor ne dedi progestron icin
Fsh bakilmadi daha yarin bakilacak sanirim o yuzden degerleri bilmiyorum
Bu değer her ay değişebiliyormuş bu ay yumurtlamamışsın ama bu önümüzdeki ay yumurtlamıyacaksın anlamına gelmiyor çünkü ben normal yolla hamile kaldım 5+4 düşük Yaptım ama sonra olmadı birdaha

Ayy canim bak hamile kalabiliyorsun ne guzel oyle dusun
Ben de bi kalabilsem

Aynen canım kimseye anlatmıyorum artık kimseden nasihat dinlemek istemiyorum çünkü evet bebek istiyorum ve istemiyormuşum gibide davranmıyorum ne yapayım yani

aynı durumdayım kimseyle konuşmak istemiyorum çevremde ama bir yandanda konuşmak istiyorum dertleşmek istiyorum insanlar sanki acırmış gibi bakıyor,yada çok takıyorsun vs vs klişe sözler

Ama üzerinden 9 ay geçti canım artık o bile teselli etmiyor beni

aynı durumdayım kimseyle konuşmak istemiyorum çevremde ama bir yandanda konuşmak istiyorum dertleşmek istiyorum insanlar sanki acırmış gibi bakıyor,yada çok takıyorsun vs vs klişe sözler
Çok takıyorsun zaten meşhur lafları takıcak tabi Çocuğum olmuyo yaa Napim yani sevineyimmi Çocuğum olmadığı için Allah yinede kimseye vermesin ama insanlar çok anlayışsız

Çok takıyorsun zaten meşhur lafları takıcak tabi Çocuğum olmuyo yaa Napim yani sevineyimmi Çocuğum olmadığı için Allah yinede kimseye vermesin ama insanlar çok anlayışsız

ayyy koptum aynen zil takıp oynamamızı bekliyorlar herhalde

ayyy koptum aynen zil takıp oynamamızı bekliyorlar herhalde
Herhalde onu bekliyorlar birde ( tam umudumu kestim aa oda ne o ay hamile kaldım , takmayın hemen olur ) diyenleri çok merak ediyorum bu kadar isterken o ay nasıl umudunu kestin ben kesemiyorum bizim mi duygularımız fazla yoğun anlamıyorum

vallahi bende çok merak ediyorum.Her ay yok bu sefer takmıyacağım diyorum.Dk geçmeden yine aklıma düşüyor.

Artik disari cikmak istemiyorum
Okuldan bi ark cocuk dusunmuyorum daha dedi
Ben de dedim ki canim yap belki olmaz bak beni goruyorsun dedim baya konustuk etkilenmis benden birakmis korunmayi hamile simdi nasip kismet

evlat hasreti çeken herkese allah nasip etsin kızlar ancak insanoğlu her zaman daha ilerisini istiyo işte bir kızım oldu şimdi de bir oğlumuz olsun istiyoruz teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için sorun şu normalde 14.günüm yani yum çatlayacağı olası gün ayın 30u yani salı ancak doktorum cumartesi iğnemi vurdurdu bu durumda yum çatlaması öne çekildi acaba salıyı beklesemiydim yoksa klasik 36 saat vs işlemi mi uygulasaydım diye ikilemde kaldım bende 43 saat sonra ilişkiye karar verdim spermin vajinada yolculuğu fallop tüplerine girmesi falan araştırdım internetten kimi site 6 saat kimi site 10 saat kimiside 1,5 2 saat diyo kafam karıştı eğer 10 saatse 43+10 53 yapar heralde o saate kadar da çatlamıştır diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…