- 2 Temmuz 2010
- 660
- 878
- 133
- 37
Çok sağol canım çünkü normalde bugün benim günüm ama bakalım geçirebiliyorum diye umutlanmıyorum kendimi ona alıştırdım adetimi bekliyorum zaten insan ne düşüneceğini şaşırıyor istiyorsun çok istediğin için olmuyor deniyo olmaz bu ay umudum yok diyosun iyi düşün iyi olsun diyorlar biz ne düşünücez kimse anlamıyor bu durumu yaşayarak evlat sahibi olanlar bile o Günlerini çabuk unutuyorlar gereksiz tesellilerde bulunuyorlar offf Rabbim herkese hayırlısını versinGecikmedi tam gunumde oldum canim ama gecikme yapabiliyormus
Ben bastırdım canım 21.günü 4.28 çıktıKizlar siz progesteronunuza baktirdiniz mi
Evet canim aynen iyi dusunurum bu kadar umutlanma kotu dusunurum ne kadar karsmsarsin umudunu kaybetme ben de anlamadim nasil dusunecegimiÇok sağol canım çünkü normalde bugün benim günüm ama bakalım geçirebiliyorum diye umutlanmıyorum kendimi ona alıştırdım adetimi bekliyorum zaten insan ne düşüneceğini şaşırıyor istiyorsun çok istediğin için olmuyor deniyo olmaz bu ay umudum yok diyosun iyi düşün iyi olsun diyorlar biz ne düşünücez kimse anlamıyor bu durumu yaşayarak evlat sahibi olanlar bile o Günlerini çabuk unutuyorlar gereksiz tesellilerde bulunuyorlar offf Rabbim herkese hayırlısını versin
Onun için artık kk dışında kimseyle paylaşmıyorum burda tanımadığım insanlar daha moral verici sizleri çok seviyorum iyisi varsın Allah inşallah en kısa sürede yüzünüzü güldürürEvet canim aynen iyi dusunurum bu kadar umutlanma kotu dusunurum ne kadar karsmsarsin umudunu kaybetme ben de anlamadim nasil dusunecegimi
Canim benimde 21. Gun 5.6 cikti canim doktor ne dedi progestron icinBen bastırdım canım 21.günü 4.28 çıktı
Evet canim aynen iyi dusunurum bu kadar umutlanma kotu dusunurum ne kadar karsmsarsin umudunu kaybetme ben de anlamadim nasil dusunecegimi
Bu değer her ay değişebiliyormuş bu ay yumurtlamamışsın ama bu önümüzdeki ay yumurtlamıyacaksın anlamına gelmiyor çünkü ben normal yolla hamile kaldım 5+4 düşük Yaptım ama sonra olmadı birdahaCanim benimde 21. Gun 5.6 cikti canim doktor ne dedi progestron icin
Fsh bakilmadi daha yarin bakilacak sanirim o yuzden degerleri bilmiyorum
Aynen canım kimseye anlatmıyorum artık kimseden nasihat dinlemek istemiyorum çünkü evet bebek istiyorum ve istemiyormuşum gibide davranmıyorum ne yapayım yaniHerkez aynı durumda desenize.
Ayy canim bak hamile kalabiliyorsun ne guzel oyle dusunBu değer her ay değişebiliyormuş bu ay yumurtlamamışsın ama bu önümüzdeki ay yumurtlamıyacaksın anlamına gelmiyor çünkü ben normal yolla hamile kaldım 5+4 düşük Yaptım ama sonra olmadı birdaha
Aynen canım kimseye anlatmıyorum artık kimseden nasihat dinlemek istemiyorum çünkü evet bebek istiyorum ve istemiyormuşum gibide davranmıyorum ne yapayım yani
Ben de oyle hrp burdayim esim yuh diyor artik ne konusuyorsunuz oyleAynen canım kimseye anlatmıyorum artık kimseden nasihat dinlemek istemiyorum çünkü evet bebek istiyorum ve istemiyormuşum gibide davranmıyorum ne yapayım yani
Çok takıyorsun zaten meşhur lafları takıcak tabi Çocuğum olmuyo yaa Napim yani sevineyimmi Çocuğum olmadığı için Allah yinede kimseye vermesin ama insanlar çok anlayışsızaynı durumdayım kimseyle konuşmak istemiyorum çevremde ama bir yandanda konuşmak istiyorum dertleşmek istiyorum insanlar sanki acırmış gibi bakıyor,yada çok takıyorsun vs vs klişe sözler
Çok takıyorsun zaten meşhur lafları takıcak tabi Çocuğum olmuyo yaa Napim yani sevineyimmi Çocuğum olmadığı için Allah yinede kimseye vermesin ama insanlar çok anlayışsız
Herhalde onu bekliyorlar birde ( tam umudumu kestim aa oda ne o ay hamile kaldım , takmayın hemen olur ) diyenleri çok merak ediyorum bu kadar isterken o ay nasıl umudunu kestin ben kesemiyorum bizim mi duygularımız fazla yoğun anlamıyorumayyy koptum aynen zil takıp oynamamızı bekliyorlar herhalde
Ceren bu arada ne kadar zamandır istiyorsunayyy koptum aynen zil takıp oynamamızı bekliyorlar herhalde
Herhalde onu bekliyorlar birde ( tam umudumu kestim aa oda ne o ay hamile kaldım , takmayın hemen olur ) diyenleri çok merak ediyorum bu kadar isterken o ay nasıl umudunu kestin ben kesemiyorum bizim mi duygularımız fazla yoğun anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?