Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Artik disari cikmak istemiyorum
Okuldan bi ark cocuk dusunmuyorum daha dedi
Ben de dedim ki canim yap belki olmaz bak beni goruyorsun dedim baya konustuk etkilenmis benden birakmis korunmayi hamile simdi nasip kismet

ne güzel insan bi ah çekiyor bunları görünce.ben ilk başta herkese istiyorum istiyorum dedim.Tabi haliyle şimdi herkez üşüstü başıma nerde çocuk diye şimdi vazgeçtim diyorum.

Öncelikle Allah evladını sana bağışlasın bana Dr çatlama iğnesi sonrasında iğnenin vurulduğu gün sonradan gün aşırı dedi biz iğne Olduğum gün ve ertesi gün sonra 2 kere gün aşırı beraber olduk şimdi beklemedeyim bakalım

Biz zannettikki hemen olucak herkese çocuk istiyoruz dedik şimdi o imalı bakışların aslında sorumlusu biziz herkes dost değil malesef halden anlamıyolar

ne güzel insan bi ah çekiyor bunları görünce.ben ilk başta herkese istiyorum istiyorum dedim.Tabi haliyle şimdi herkez üşüstü başıma nerde çocuk diye şimdi vazgeçtim diyorum.
Bazi kendini bilmez ark.larda kendime yeni seyler aldigimda ya da sinemaya gittigimde sacimi degistirdigimde ay bunun cocugu yok ya ohhh rahat diye basliyorlar giiiiccciiik oluyorum

Biz zannettikki hemen olucak herkese çocuk istiyoruz dedik şimdi o imalı bakışların aslında sorumlusu biziz herkes dost değil malesef halden anlamıyolar

evet biz kendimizi kendimiz bu hale getirdik.ne bilelim anacım dediğin gibi hemen olucak sandım.Hayatımda yumurta takibi nedir bilmezdim.büyüdümü çatladımı derken kafayı yicez .eşim bile dalga geçiyor seni tavuk gibi görmeye başladım diye

Ben kimseyi kirmak istemiyorum ama insanlar ne soyledigini bilmiyor
Artik ben de soylemicem tedavimi kimseye

söyleme canım bende yakın çevrem dışında kimseye söylemıyorum.onlara bile detay vermiyorum.Burda paylaşmak dertleşmek inan daha rahatlatıyor beni...

söyleme canım bende yakın çevrem dışında kimseye söylemıyorum.onlara bile detay vermiyorum.Burda paylaşmak dertleşmek inan daha rahatlatıyor beni...
Aynen canim su adet bi bitse daha ilk gunumAllah in izniyle belki bu ay olur

aynı ben de öyle önce istiyorum dedim şimdi olmaınca herkes hani çocuk diyo bişey diyemiyorum

bende millete kist var önce onun tedavisi sonra coçuk diyorum napiim millete laf anlatamam bide bu halimle
slm arkadaşlar ben yenı uyeyım aranızda bende 5 yıldır evlıyım ama olmuyor adet duzenszlıgım var 3 yıl olmadığını bılıyoru adetımın yumurtalıklarım çalışmıyor mus gerçekten cok zor son dört aydır ılac kullandım adet gordum bu ay hıc kullanmadım bakalım adetım 4 gun gectı yınede bı umut dıyorum allah bızlere sabırlıklar ve kolaylıklar versın allahım kimseye aratmasın dıleyen ısteyen herkese versin rabbim

Canim hosgeldin oncelikle Allah hepimizin yardimcisi olsun
Bi test yapsaydin ya canim insallah hamissindir

Rabbim nasip etsin inşallah canım sana bana isteyen herkeze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…