Artik disari cikmak istemiyorum
Okuldan bi ark cocuk dusunmuyorum daha dedi
Ben de dedim ki canim yap belki olmaz bak beni goruyorsun dedim baya konustuk etkilenmis benden birakmis korunmayi hamile simdi nasip kismet
Öncelikle Allah evladını sana bağışlasın bana Dr çatlama iğnesi sonrasında iğnenin vurulduğu gün sonradan gün aşırı dedi biz iğne Olduğum gün ve ertesi gün sonra 2 kere gün aşırı beraber olduk şimdi beklemedeyim bakalımevlat hasreti çeken herkese allah nasip etsin kızlar ancak insanoğlu her zaman daha ilerisini istiyo işte bir kızım oldu şimdi de bir oğlumuz olsun istiyoruz teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için sorun şu normalde 14.günüm yani yum çatlayacağı olası gün ayın 30u yani salı ancak doktorum cumartesi iğnemi vurdurdu bu durumda yum çatlaması öne çekildi acaba salıyı beklesemiydim yoksa klasik 36 saat vs işlemi mi uygulasaydım diye ikilemde kaldım bende 43 saat sonra ilişkiye karar verdim spermin vajinada yolculuğu fallop tüplerine girmesi falan araştırdım internetten kimi site 6 saat kimi site 10 saat kimiside 1,5 2 saat diyo kafam karıştı eğer 10 saatse 43+10 53 yapar heralde o saate kadar da çatlamıştır diye düşünüyorum
Bazi kendini bilmez ark.larda kendime yeni seyler aldigimda ya da sinemaya gittigimde sacimi degistirdigimde ay bunun cocugu yok ya ohhh rahat diye basliyorlar giiiiccciiik oluyorumne güzel insan bi ah çekiyor bunları görünce.ben ilk başta herkese istiyorum istiyorum dedim.Tabi haliyle şimdi herkez üşüstü başıma nerde çocuk diye şimdi vazgeçtim diyorum.
Biz zannettikki hemen olucak herkese çocuk istiyoruz dedik şimdi o imalı bakışların aslında sorumlusu biziz herkes dost değil malesef halden anlamıyolar
Bazi kendini bilmez ark.larda kendime yeni seyler aldigimda ya da sinemaya gittigimde sacimi degistirdigimde ay bunun cocugu yok ya ohhh rahat diye basliyorlar giiiiccciiik oluyorum
Ben kimseyi kirmak istemiyorum ama insanlar ne soyledigini bilmiyorayyy çok rahatım de canım sende inadına
Ben kimseyi kirmak istemiyorum ama insanlar ne soyledigini bilmiyor
Artik ben de soylemicem tedavimi kimseye
Aynen canim su adet bi bitse daha ilk gunumsöyleme canım bende yakın çevrem dışında kimseye söylemıyorum.onlara bile detay vermiyorum.Burda paylaşmak dertleşmek inan daha rahatlatıyor beni...
Aynen canim su adet bi bitse daha ilk gunumAllah in izniyle belki bu ay olur
Insaallah canim dua et canim 2 ocak kandilinşallah canım.Benimde bugun il gün daha dogrusu adet mi başka bişeymi bilmiyorum.İnşallah bidahaki ay hayırlı haberler alırız.
Insaallah canim dua et canim 2 ocak kandil
aynı ben de öyle önce istiyorum dedim şimdi olmaınca herkes hani çocuk diyo bişey diyemiyorumne güzel insan bi ah çekiyor bunları görünce.ben ilk başta herkese istiyorum istiyorum dedim.Tabi haliyle şimdi herkez üşüstü başıma nerde çocuk diye şimdi vazgeçtim diyorum.
Ceren bu arada ne kadar zamandır istiyorsun
aynı ben de öyle önce istiyorum dedim şimdi olmaınca herkes hani çocuk diyo bişey diyemiyorum
slm arkadaşlar ben yenı uyeyım aranızda bende 5 yıldır evlıyım ama olmuyor adet duzenszlıgım var 3 yıl olmadığını bılıyoru adetımın yumurtalıklarım çalışmıyor mus gerçekten cok zor son dört aydır ılac kullandım adet gordum bu ay hıc kullanmadım bakalım adetım 4 gun gectı yınede bı umut dıyorum allah bızlere sabırlıklar ve kolaylıklar versın allahım kimseye aratmasın dıleyen ısteyen herkese versin rabbimbende millete kist var önce onun tedavisi sonra coçuk diyorum napiim millete laf anlatamam bide bu halimle
Canim hosgeldin oncelikle Allah hepimizin yardimcisi olsunslm arkadaşlar ben yenı uyeyım aranızda bende 5 yıldır evlıyım ama olmuyor adet duzenszlıgım var 3 yıl olmadığını bılıyoru adetımın yumurtalıklarım çalışmıyor mus gerçekten cok zor son dört aydır ılac kullandım adet gordum bu ay hıc kullanmadım bakalım adetım 4 gun gectı yınede bı umut dıyorum allah bızlere sabırlıklar ve kolaylıklar versın allahım kimseye aratmasın dıleyen ısteyen herkese versin rabbim
slm arkadaşlar ben yenı uyeyım aranızda bende 5 yıldır evlıyım ama olmuyor adet duzenszlıgım var 3 yıl olmadığını bılıyoru adetımın yumurtalıklarım çalışmıyor mus gerçekten cok zor son dört aydır ılac kullandım adet gordum bu ay hıc kullanmadım bakalım adetım 4 gun gectı yınede bı umut dıyorum allah bızlere sabırlıklar ve kolaylıklar versın allahım kimseye aratmasın dıleyen ısteyen herkese versin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?