canım adetımı 1 gun gectı dayanamadım herzamankı gıbı yaptım test ıkıncı cızgı gölge gıbı belırdı bugun 4 cu gun bekliyorum bakalım ınanamıyorum artık guvenım kalmadı yorudum aa hamış degılsem bıle adetmın olmasını ıstıyorum adet olursam eger aşılama tedavisine başlamaya karar verdım son çarem allah hepımızın yardımcısı olsunCanim hosgeldin oncelikle Allah hepimizin yardimcisi olsun
Bi test yapsaydin ya canim insallah hamissindir
amiiiinnnnnnnnnnRabbim nasip etsin inşallah canım sana bana isteyen herkeze
Camim bence hamilesin ben olsam dayanamazdim kan testi yaptirirdimcanım adetımı 1 gun gectı dayanamadım herzamankı gıbı yaptım test ıkıncı cızgı gölge gıbı belırdı bugun 4 cu gun bekliyorum bakalım ınanamıyorum artık guvenım kalmadı yorudum aa hamış degılsem bıle adetmın olmasını ıstıyorum adet olursam eger aşılama tedavisine başlamaya karar verdım son çarem allah hepımızın yardımcısı olsun
Çok takıyorsun zaten meşhur lafları takıcak tabi Çocuğum olmuyo yaa Napim yani sevineyimmi Çocuğum olmadığı için Allah yinede kimseye vermesin ama insanlar çok anlayışsız
Evet ya bende nefret ediyorum o laftan cok takiyorsun arkadas doktora gidiyorsun yumurta takibi yapiyorsun çocuk olsun diye ilişki yapiyosun bunlar takilmayacak seylermiÇok takıyorsun zaten meşhur lafları takıcak tabi Çocuğum olmuyo yaa Napim yani sevineyimmi Çocuğum olmadığı için Allah yinede kimseye vermesin ama insanlar çok anlayışsız
Ahh ah nerden bilecektik ki aynisini bizde yaptik yeni evlenmisiz anneme gidip bir iki aya anneanne olabilirsin düşünüyoruz dediğim günün üstünden kac sular akti :)Biz zannettikki hemen olucak herkese çocuk istiyoruz dedik şimdi o imalı bakışların aslında sorumlusu biziz herkes dost değil malesef halden anlamıyolar
inşallah kızlar vardın bebek dua edın ben de epınız ıcın benım kader arkadaşlarıma dua edıyrum hrgunyagmur vardır o zamn cok yenı benımde ole cıkmıstı bende 4 haftalıgım ılk cok silik çıkıyo yarın yap bakalım koyulascakmıs cok az
eniseeeem valla canım göğüsler şişti hassaslık var kasıklarda ayakta cok kalınca batma var deli gibi turşu yerimm:))arada yoklayan bulantı öğürme var yorgunluk var uyku hali bu kadar senın kac gun kaldı adetıne canımejda merhaba canım nasıl gidiyor gebeliğin son belirtiler neler paylaşır mısın
5 haftadan sonra gorunuyormus canimcarsamba keseyı gormeye cagırdı doktor ama erken deılmı ya gozukurmu bılgısı olan yazabılırmı kızlar..
He kiz bi durgunluk var hadi kizllaarr nerdesinizevet canımda ben daha 4+4 haftalıgım duu bakalım ne olcaak yaa valla hamılelkte hep dusunceyle gecıyoo kızlarr ne olcak bebegımı saglıklı dustumu leke mı geldı ole mı bole mınabıyosunuzz ama sessız kalmıss form hadı bıı şenledırelım surayıı bakam
3 gun kaldi hic bir belirti yok sende akinti cogaldi mieniseeeem valla canım göğüsler şişti hassaslık var kasıklarda ayakta cok kalınca batma var deli gibi turşu yerimm:))arada yoklayan bulantı öğürme var yorgunluk var uyku hali bu kadar senın kac gun kaldı adetıne canım
Enisem kacinci gundu unuttum benbilmiyorum ki canim gebelikte cogaliyormus ondan sordum hamle olsakta hep beraber gorsek bize dua et canim benim karnim agirmaya vasldi reglim yakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?