igneden sonra 13.gunum canim adet olacam galibaEnisem kacinci gundu unuttum ben
siddetli degil ama daha 3 gunum var bakalim pek umitli degilihmhepınıze edıyorumm ıstıyen butun arkadaslarıma.. hadı ınss eniseeem vardır bı seylerr o bendede oldu regli olcakmıs gıbı hafif bi ağrı tam adet gunu ama hafıf hafıf sıddetlı deıl demı sendekı
siddetli degil ama daha 3 gunum var bakalim pek umitli degilimhepınıze edıyorumm ıstıyen butun arkadaslarıma.. hadı ınss eniseeem vardır bı seylerr o bendede oldu regli olcakmıs gıbı hafif bi ağrı tam adet gunu ama hafıf hafıf sıddetlı deıl demı sendekı
Hsg cektiren var mi catalda mi yapiyorlarcatal fobim var
arkadaslar cuma günü çatlatma iğnemi yaptırdım bi öncekinde kasık ağrım çok olmamıştı ama bunda çok ciddi kasık ağrılarımvar daha önce böyle bi durumla karşılaşan varmı
ilkinde oldu ama bu kadar yoğun bi ağrı değildi evet bıçak saplanıyor sankicanım benimde neredeyse 5 gün sonra ağrım olmuştu.Olası bir durum yumurtan çatlamıştır.Bana dr umda demişti çatladığında kasıklarında bıçak saplanır gibi ağrın olur diye
ilkinde oldu ama bu kadar yoğun bi ağrı değildi evet bıçak saplanıyor sanki
offff şu 2 günde geçsin artık regli olucaksamda olayım artık ölücem stresten yaaaabugün iğneden sonraki 14. Günüm ama 2 gün daha beklicem negatifi görmek regli olmaktan daha yıpratıcı
inşallah iyi bişeydir ya ama ilkinde olmamıştı doktora regl 4.günü kontrole gittim biçok kişide yumurta çatlamıyor bile ama sende çatlamış ama tutmadı bebek demişti yine öyle olur mu acaba korkuyorum yao zaman çatlamıştır canım ne guzel ben ağrı yok dıye dr aramıstım.Oda bekle demişti
inşallah iyi bişeydir ya ama ilkinde olmamıştı doktora regl 4.günü kontrole gittim biçok kişide yumurta çatlamıyor bile ama sende çatlamış ama tutmadı bebek demişti yine öyle olur mu acaba korkuyorum ya
senle aynı gün yapmışız iğneyi bende test yapmadım adet sancılarım başladı bileoffff şu 2 günde geçsin artık regli olucaksamda olayım artık ölücem stresten yaaaabugün iğneden sonraki 14. Günüm ama 2 gün daha beklicem negatifi görmek regli olmaktan daha yıpratıcı
Az önce dayanamadım erken gebelik testi Yaptım veeee kocaman bi negatif bu ayda kısmet değilmiş bari bir an önce hastalansamda tedaviye devam etseksenle aynı gün yapmışız iğneyi bende test yapmadım adet sancılarım başladı bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?