Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

hepınıze edıyorumm ıstıyen butun arkadaslarıma.. hadı ınss eniseeem vardır bı seylerr o bendede oldu regli olcakmıs gıbı hafif bi ağrı tam adet gunu ama hafıf hafıf sıddetlı deıl demı sendekı

siddetli degil ama daha 3 gunum var bakalim pek umitli degilihm

siddetli degil ama daha 3 gunum var bakalim pek umitli degilim

testın varmıı yap hadı bıtane az cok bellı eder sılık mılıkkk

yok yapmiyacamda biliyorum yine olmadi bu son firsatimdi asilamaya gececem cok sikildim ve yoruldum

arkadaslar cuma günü çatlatma iğnemi yaptırdım bi öncekinde kasık ağrım çok olmamıştı ama bunda çok ciddi kasık ağrılarımvar daha önce böyle bi durumla karşılaşan varmı

arkadaslar cuma günü çatlatma iğnemi yaptırdım bi öncekinde kasık ağrım çok olmamıştı ama bunda çok ciddi kasık ağrılarımvar daha önce böyle bi durumla karşılaşan varmı

canım benimde neredeyse 5 gün sonra ağrım olmuştu.Olası bir durum yumurtan çatlamıştır.Bana dr umda demişti çatladığında kasıklarında bıçak saplanır gibi ağrın olur diye

canım benimde neredeyse 5 gün sonra ağrım olmuştu.Olası bir durum yumurtan çatlamıştır.Bana dr umda demişti çatladığında kasıklarında bıçak saplanır gibi ağrın olur diye
ilkinde oldu ama bu kadar yoğun bi ağrı değildi evet bıçak saplanıyor sanki

merhabalar hepınıze bısey sormak ıstıyorum ben pcos hastasıyım ve yumurtam buyumuyor gecen ay gonel f le bırlıkte asılama oldum ama olmadı bu ay acaba gonel f etkısı devam eder mı yumurta olusumuna yardım eder mı kı

offff şu 2 günde geçsin artık regli olucaksamda olayım artık ölücem stresten yaaaa bugün iğneden sonraki 14. Günüm ama 2 gün daha beklicem negatifi görmek regli olmaktan daha yıpratıcı

offff şu 2 günde geçsin artık regli olucaksamda olayım artık ölücem stresten yaaaa bugün iğneden sonraki 14. Günüm ama 2 gün daha beklicem negatifi görmek regli olmaktan daha yıpratıcı

inşallah hayırlısı olsun canım.Ya ben ne yapayım 9.günü regli oldum en azından senin bir ümidin var

o zaman çatlamıştır canım ne guzel ben ağrı yok dıye dr aramıstım.Oda bekle demişti
inşallah iyi bişeydir ya ama ilkinde olmamıştı doktora regl 4.günü kontrole gittim biçok kişide yumurta çatlamıyor bile ama sende çatlamış ama tutmadı bebek demişti yine öyle olur mu acaba korkuyorum ya

inşallah canım bende çatlamamıştı canım yani 4 günü gittiğimde çatlamamıştı.SOnrada gitmedim zaten.Ama ağrı olması iyi birşey bence

senle aynı gün yapmışız iğneyi bende test yapmadım adet sancılarım başladı bile

senle aynı gün yapmışız iğneyi bende test yapmadım adet sancılarım başladı bile
Az önce dayanamadım erken gebelik testi Yaptım veeee kocaman bi negatif bu ayda kısmet değilmiş bari bir an önce hastalansamda tedaviye devam etsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…