Cnm bu belirtiler hamilelik belirtisile aynı.ama adet yaklaşınca da böyle oluyor.istersen bi kan testi yaptır.ya da idrar.varsa gösterir zaten.ben de 15ci gün öğrendimkızlar selam..benimde iğneden sonraki 15.günüm..bi karnım ağrıyor sanki,bi göğüslerim şiş gibivalla eğer adet olcaksam hemen olayım yarabbim beklemek işin en zoru..kızlar sizde durum ne var mı değişiklik?
Çok teşekkürler cnm,Allah sana da ,isteyen herkese nasip eder inşAllah. Bel ilk önce estrofem kullandım,adetimin 3cü günü 5 günde iki tablet femara kullandım ( ki ,ben femaranı çok öneriyorum) ardından,galiba yumurtam iyi büyümediyi için 3 gün menopur iğne kullandım.ardından çatlatma iğnem( pregnyl) .ve doktor utrogestan(progesteron), asıt fol ve trombo ass(kan pıhtılaşmasını önlemek için bi ilaç galiba) yazdı.gün bügün de bu ilaçları kullanıyorum.bunlar hep bebek için.6 aylık evliyim ve bu ilk denememdi.belirtilere gelince ,aynen benimde sanki adet olucKmışım gibi hafif ağrı oluyordu ara sıra.ve göğüslerimde şişlik.ben 1 hafta sonra idrar testi yaptım çıkmıştı,ama iğneden olduğunu sandım,ama 15ci güne kadar yaptım hep çift çizgi çıktı,ama 12-14cü güne kadar mutlaka iğnenin etkisiyle çıkmıştı.Allah hayırlısı nasip etsin cnm :)CNM GOZUN AYDIN ANLATIRMISIN NASIL BIR YOL IZLEDIN HANGI IGNEYI VURULDUN BENIMDE 1 HAFTA OLUYOR VURULALI AMA ADET OLACAKMISIM GIBI AGRIM VAR YANI UMUTSUZUM BU AY
Mrb canım.ilk önceleri pipetle olanlardan almıştım ,belki de 20 tane vardı elimde :) pembe paketdeydi. hepsini de kullandım :)) sonunda uzun olabçnlar var ya ,ondan kullandım,15ci gün,çift çizgi çıktı,silik,ama uzakdan bakınca da gözüküyordu.aynı gün kan testi verdim,37.7 çıktı.doktor 16nın üstündeyse hamilelik diye biliyoruz dedi.ama lütfen siz sabr edin ve 12,-3cü gün test yapın,ondan önce yapsan çıkacak ama kafan karışacak zatenii akşamlar cnm... ben de ovitrelle i geçen pazar yaptım, beklemedeyimhangi testi yaptın sen?
Cnm malesef 05se hamilelik diyil.benim doktorum 16nın üstündeyse hamilelikden sayıyoruz dedi çünki.ama sen yine de bi idrar testi de yap,çıkarsa başka hastanede tekrar kan testi verCanım bugün tlf ile tip.merkezini aradım sonucu almak için.hicbiri bişey bilmiyor biri ona biri diğerine bağlıyor sonra kaba bir Dr. Bağladı sonucun 05 dedi.ben de 0 mi 5 mi dedim 05 işte dedi doktor.. cümle bile kuramiyor. Işın aksi yani geçen ay da kan testim aynı yerde 0.5 çıkmıştı ve karistirdiklarini umuyorum.adet günümü beklicem ayin 14 unu olmazsa test denicem. Hiç güvenemedim sonuca açıkçası. ..
Canım catlama iğnesini yumurtanın gelişimine göre vuruyorlar benim yumurtam 17mm olduğunda vurdularmerhaba arkadaşlar benim sormak istediğim bir şey var.benim aşçlık şekerim 144 dü ekimde.doktor bana klomen verdi ve yumurtalarım hiç büyümemiş.benim de moralim bozuldu.aşılama yaparsan gebelik %15-20 olur yada tüp bebek yapabilirsin dedi.iğne tedavisi ne kadar etkili ve çatlatma iğnesini kaçıncı günde vuruyorlar.
Canım sanmıyorum ilacin yan etkilerine bi baksan varmı baş dönmesi acabakızlar yalnız bnm ara ara çok baş dönmem oluor yaa, herhalde tutmuş olsa bile bu kadar erken baş dönmesi olmaz değil mi?
Hamgi iğneni oldun cnm? Belki de az dozda vermişdir doktor.sen en iyisi adetini 1,2 gün geçdikten sonra dene.ve olacağına bırak,biliyorsundur hep onu duşunmen olumsuz etkiliyor
Canım kaçıncı gününBen pregnly çatlatma iğnesini oldum 2 doz verdi doktor iki doz vuruldum. Erken yaptığım için negatif çıkmış olabilir mi? Öyle Olmasını umuyorumAyrıca kendimi o düşünceden soyutladım çok düşünmüyorum. Yani erken test yapıp negatif sonuç Alıp sonra pozitife Dönme olasılığım var mı onu merak ediyorum. Rabbim hayırlısıyla güzel haber almayı nasip etsin
7.günümde Yaptım testi canımCanım kaçıncı günün
Çok erken canım benim idrarda gün geçtikten sonra bile bazı kişilerde çıkmayabiliyormuş telaş yapma bence ama zor bir süreç benim 17 günüm fakat sürekli yazıyorum denize düşen yılana sarılır misali jel de verdi doktorum adetimi de 3 gün geçti jel gecikme yaparmış ama artık kan testi yaptırayım kurtulayım7.günümde Yaptım testi canım
Canım catlama iğnesini yumurtanın gelişimine göre vuruyorlar benim yumurtam 17mm olduğunda vurdular
peki benim gibi şeker hastalarına menogon diye iğne vuruluomuş.ama doktor henüz başlamadı önce düşsün şekerim diye.nekadar etkili acaba biliyormusunuzCanım catlama iğnesini yumurtanın gelişimine göre vuruyorlar benim yumurtam 17mm olduğunda vurdular
Bende de aynı iğneydi cnm.galiba bende de iki doz idi.aslında erken yaparsan pozitif çıkarda,sen yinede bekle.görünen o ki iğnenin etkisi geçmiş.15ci gün yap testini.amin cnmBen pregnly çatlatma iğnesini oldum 2 doz verdi doktor iki doz vuruldum. Erken yaptığım için negatif çıkmış olabilir mi? Öyle Olmasını umuyorumAyrıca kendimi o düşünceden soyutladım çok düşünmüyorum. Yani erken test yapıp negatif sonuç Alıp sonra pozitife Dönme olasılığım var mı onu merak ediyorum. Rabbim hayırlısıyla güzel haber almayı nasip etsin
Cnm bende menopur iğne vurdu,3 gün .aynı iğneler galiba.ve yanlış bilmiyorsam,yumurtayı büyütmek içinpeki yumurtalar büyümesi için menogon diye iğne vurulunuomuş.benim gibi durumda olanlarda etkili olur mu.ne kadar büyüyebilir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?