Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

X
Cnm bu belirtiler hamilelik belirtisile aynı.ama adet yaklaşınca da böyle oluyor.istersen bi kan testi yaptır.ya da idrar.varsa gösterir zaten.ben de 15ci gün öğrendim

arkadaşlar baktım da herkes hemen hemen aynı zamanlarda yaptırmış iğnelerini, inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz da Rabbim hepimizin yüzünü güldürür... haberdar edelim birbirimizi :)

CNM GOZUN AYDIN ANLATIRMISIN NASIL BIR YOL IZLEDIN HANGI IGNEYI VURULDUN BENIMDE 1 HAFTA OLUYOR VURULALI AMA ADET OLACAKMISIM GIBI AGRIM VAR YANI UMUTSUZUM BU AY
Çok teşekkürler cnm,Allah sana da ,isteyen herkese nasip eder inşAllah. Bel ilk önce estrofem kullandım,adetimin 3cü günü 5 günde iki tablet femara kullandım ( ki ,ben femaranı çok öneriyorum) ardından,galiba yumurtam iyi büyümediyi için 3 gün menopur iğne kullandım.ardından çatlatma iğnem( pregnyl) .ve doktor utrogestan(progesteron), asıt fol ve trombo ass(kan pıhtılaşmasını önlemek için bi ilaç galiba) yazdı.gün bügün de bu ilaçları kullanıyorum.bunlar hep bebek için.6 aylık evliyim ve bu ilk denememdi.belirtilere gelince ,aynen benimde sanki adet olucKmışım gibi hafif ağrı oluyordu ara sıra.ve göğüslerimde şişlik.ben 1 hafta sonra idrar testi yaptım çıkmıştı,ama iğneden olduğunu sandım,ama 15ci güne kadar yaptım hep çift çizgi çıktı,ama 12-14cü güne kadar mutlaka iğnenin etkisiyle çıkmıştı.Allah hayırlısı nasip etsin cnm :)

ii akşamlar cnm... ben de ovitrelle i geçen pazar yaptım, beklemedeyim hangi testi yaptın sen?
Mrb canım.ilk önceleri pipetle olanlardan almıştım ,belki de 20 tane vardı elimde :) pembe paketdeydi. hepsini de kullandım :)) sonunda uzun olabçnlar var ya ,ondan kullandım,15ci gün,çift çizgi çıktı,silik,ama uzakdan bakınca da gözüküyordu.aynı gün kan testi verdim,37.7 çıktı.doktor 16nın üstündeyse hamilelik diye biliyoruz dedi.ama lütfen siz sabr edin ve 12,-3cü gün test yapın,ondan önce yapsan çıkacak ama kafan karışacak zaten

Cnm malesef 05se hamilelik diyil.benim doktorum 16nın üstündeyse hamilelikden sayıyoruz dedi çünki.ama sen yine de bi idrar testi de yap,çıkarsa başka hastanede tekrar kan testi ver

kızlar yalnız bnm ara ara çok baş dönmem oluor yaa, herhalde tutmuş olsa bile bu kadar erken baş dönmesi olmaz değil mi?

merhaba arkadaşlar benim sormak istediğim bir şey var.benim aşçlık şekerim 144 dü ekimde.doktor bana klomen verdi ve yumurtalarım hiç büyümemiş.benim de moralim bozuldu.aşılama yaparsan gebelik %15-20 olur yada tüp bebek yapabilirsin dedi.iğne tedavisi ne kadar etkili ve çatlatma iğnesini kaçıncı günde vuruyorlar.

Canım catlama iğnesini yumurtanın gelişimine göre vuruyorlar benim yumurtam 17mm olduğunda vurdular

Hamgi iğneni oldun cnm? Belki de az dozda vermişdir doktor.sen en iyisi adetini 1,2 gün geçdikten sonra dene.ve olacağına bırak,biliyorsundur hep onu duşunmen olumsuz etkiliyor

Ben pregnly çatlatma iğnesini oldum 2 doz verdi doktor iki doz vuruldum. Erken yaptığım için negatif çıkmış olabilir mi? Öyle Olmasını umuyorum Ayrıca kendimi o düşünceden soyutladım çok düşünmüyorum. Yani erken test yapıp negatif sonuç Alıp sonra pozitife Dönme olasılığım var mı onu merak ediyorum. Rabbim hayırlısıyla güzel haber almayı nasip etsin

Canım kaçıncı günün

7.günümde Yaptım testi canım
Çok erken canım benim idrarda gün geçtikten sonra bile bazı kişilerde çıkmayabiliyormuş telaş yapma bence ama zor bir süreç benim 17 günüm fakat sürekli yazıyorum denize düşen yılana sarılır misali jel de verdi doktorum adetimi de 3 gün geçti jel gecikme yaparmış ama artık kan testi yaptırayım kurtulayım

Canım catlama iğnesini yumurtanın gelişimine göre vuruyorlar benim yumurtam 17mm olduğunda vurdular

peki yumurtalar büyümesi için menogon diye iğne vurulunuomuş.benim gibi durumda olanlarda etkili olur mu.ne kadar büyüyebilir ki

peki benim gibi şeker hastalarına menogon diye iğne vuruluomuş.ama doktor henüz başlamadı önce düşsün şekerim diye.nekadar etkili acaba biliyormusunuz

benimde gittigim dktlar mi ters anlamadim kac senedir doru dürüst bise uygulanmadi ben anlamiorum nasil bi sey bu ya

benim korunmadığım 1.5 sene olcak nerdeyse ve hiçbir doktordan memnun kalmadım.nekadar kilolu ,şekerleri yüksek insanlar var hamile kalabilen.bir çözüm bir gidişat göstermediler.tıpı geçtim alternatif tıptan çözüme koyuldum.moralim bozuluyor artık yaşım çok geçmeden (28) anne olmak istiyorum hayırlısıyla

Bende de aynı iğneydi cnm.galiba bende de iki doz idi.aslında erken yaparsan pozitif çıkarda,sen yinede bekle.görünen o ki iğnenin etkisi geçmiş.15ci gün yap testini.amin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…