- 2 Temmuz 2010
- 660
- 878
- 133
- 37
Yaptım canım malesef negatifkaramel test yapsana cıkar artıkkk
Sağol canım Hayırlısı buymuş ne yapalım Ümit kalmadı bu ay için regli olmadım ama tüm regli belirtilerim var test negatif inşallah kist olmaz bariinşallah hayırlısı olsun canım.Ya ben ne yapayım 9.günü regli oldum en azından senin bir ümidin var
Sağol canım benim ben inanıyorum bigün gelicek benimde meleğim Sabırla bekliyorum kısmet Hayırlısı ne zamansa o zaman gelsinumarım çok bekletmez beniolsun uzme kendını.. ben her ay negatıf gordum 3 sene boyunca her ay husran ama ınan mutlu olcagın gunlerde gelcek mrk etme
inşallah iyi bişeydir ya ama ilkinde olmamıştı doktora regl 4.günü kontrole gittim biçok kişide yumurta çatlamıyor bile ama sende çatlamış ama tutmadı bebek demişti yine öyle olur mu acaba korkuyorum ya
Sağol canım Hayırlısı buymuş ne yapalım Ümit kalmadı bu ay için regli olmadım ama tüm regli belirtilerim var test negatif inşallah kist olmaz bari
Benim bu ay ilk denememdi Dr 3-4 ay deneyelim olmazsa aşılama dedi bakalım Zaman ne gösterecek canım eskiden daha çok üzülüyodum yine üzülüyorum ama eskiden kendimi çok yıpratıyorum gördümki hiç faydası yok 16 ay oldu tedaviye yeni başladım 1 düşük dışında gebelik olmadı o doğal yolla olmuştu ama tutunamadı Allah herşeyi bizler için kararlıyo aslında biz hemen olsun istiyoruz seninde hakkında Hayırlısı oldun geçmiş yıllarda buraya Çocuğum olmuyor diye bi çok yorum yapılmış şimdi bakıyorum profillere neredeyse hepsinin çocuğu olmuş Rabbim bizim içinde hayırlı bi evlat verecektir sabır canım beniminşallah canım benim valla bende tedirginim bundan sonraki aşamayı bekliyorum artık
Benim bu ay ilk denememdi Dr 3-4 ay deneyelim olmazsa aşılama dedi bakalım Zaman ne gösterecek canım eskiden daha çok üzülüyodum yine üzülüyorum ama eskiden kendimi çok yıpratıyorum gördümki hiç faydası yok 16 ay oldu tedaviye yeni başladım 1 düşük dışında gebelik olmadı o doğal yolla olmuştu ama tutunamadı Allah herşeyi bizler için kararlıyo aslında biz hemen olsun istiyoruz seninde hakkında Hayırlısı oldun geçmiş yıllarda buraya Çocuğum olmuyor diye bi çok yorum yapılmış şimdi bakıyorum profillere neredeyse hepsinin çocuğu olmuş Rabbim bizim içinde hayırlı bi evlat verecektir sabır canım benim
Inşallah hayırlısıyla önümüzdeki ay İkimiz beraber hamile kalırız olurmu olur kısmetcanım aynen sabır gerekiyor.Benimde ilk denemem birdahaki ay ikinci denemem olacak inşallah.bazen dyorum çokmu acele ediyorum sabırsızmı davranıyorum diye ama kör şeytan mıdır nedir,insanın aklından çıkarmıyorki.Rabbim bize elbet sonunda nasip edecktir bende senin gibi buna inanıyorum.Biz kendimizi o kadar şartlamışız ki buna pat diye hemen olacak diye o yüzden şimdi aklımızdan atamıyoruz.Duadan başka birşey gelmez elimizden Allahım inşallah en kısa zamanında nasip etisn sanada banada isteyen herkese
Inşallah hayırlısıyla önümüzdeki ay İkimiz beraber hamile kalırız olurmu olur kısmet
Âmin canım takdiri ilahi Dünya'ya bi can gelicek kolay değil öyle düşünmemiz Lazım Rabbim bizide bununla sınıyor demekkiTeşekkürler karamel2013 hakkımızda hayırlısı olsun içeride ne olup bittiğini bilmemek sinir bozuyo bu bekleyiş can sıkıcı bi olsaydı da içim rahatlasaydi diyen de var bi kızım olsaydı ya da bi oğlum diyen de var allah bu yagmurlu günde dualarimizi kabul etsin
Beni unuttunuz muinşallah canımmmmm
Ayy canım bende ondan korkuyorum çok geçmiş olsunKlomen kist yapmis ben de birsuru tedaviye mola
çok çok geçmiş olsun kumral cım hakkında hayırlısı olsunKlomen kist yapmis ben de birsuru tedaviye mola
Klomen kist yapmis ben de birsuru tedaviye mola
hadi yakızlar benim bu ayda olmadı kırmızılar geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?