- 21 Aralık 2014
- 68
- 34
- 23
- 35
inşallah görmezsin ve hamile olursun canımhadi yahayırlısı olsun bende kırmızılar görmekten korkuyorum
ENİSEMM varmı bı gelısme ? ben bugungıttım yumurtalar olmus ama kucukmus bı kactanesıde kendılııgınden catlamıs.doktor bugun ıgne olma yarın ol dedı kucuk oldugu ıcın.1 gun daha bekle dedı.canım sıkıldı.hem kendılıgınden catlamıslar hemde kuculmusler.inşallah görmezsin ve hamile olursun canım
Sevil takmiyorum artik ugrasmiyorum skldm 1 kistim vardi birsuru oldu doktor kan testi bile yapmadi fsh prolaktin cok karamsar oldum artik insallah sizlerin olurSevgili kumral ada çok geçmiş olsun demek kistin oluştu odaklanmamaya çalış kağanı dagit aylar yıl gibi geliyor biliyorum ama sabir çok onemli
canım ben kırmızıları gördümENİSEMM varmı bı gelısme ? ben bugungıttım yumurtalar olmus ama kucukmus bı kactanesıde kendılııgınden catlamıs.doktor bugun ıgne olma yarın ol dedı kucuk oldugu ıcın.1 gun daha bekle dedı.canım sıkıldı.hem kendılıgınden catlamıslar hemde kuculmusler.
Hicbirsey vermedi ara vercez dedi ooff hormon testi bile yapmadicanım benim geçmiş olsun.Kist için ilaç mı verdi şimdi ne kadar zaman sonra tekrar başlayacaksın
canım geçmiş olsun geçer kafaya takma bu ay soğan kürü dene Allah ın izniyle geçerSevil takmiyorum artik ugrasmiyorum skldm 1 kistim vardi birsuru oldu doktor kan testi bile yapmadi fsh prolaktin cok karamsar oldum artik insallah sizlerin olur
Hicbirsey vermedi ara vercez dedi ooff hormon testi bile yapmadi
Sogan kuru yapcm bu ay bakaalimcanım geçmiş olsun geçer kafaya takma bu ay soğan kürü dene Allah ın izniyle geçer
benım ıkı aydır 2 yumurtalar vardı saglam saglam duruyorlardı ama tık olmadı.bılemedım bende veren allah.bu ıgnelerle dahamı cok kendımızı yıoratıyoruz onuda bılmıorum hayırlısı demekden baska bısey gelmıyor aklıma.ucuncudede can sıkıcı haber aldım bakalım pes etmemek lazımcanım ben kırmızıları gördümmoralim bozuk senin içinde hayırlısı olsun inşallah bir tane kaliteli yumurtan olurda ve bebiş olur inan pskolojim alt üst oldu dua et Allah ne zaman dilerse o zaman olur boşuna kendimizi hırpalıyoruz yaaa
Elimde degil ki cok gerginim sinirliyim arabesk halde geziniyorum cocuk gorunce aglysm geliyorcanım üzülme sıkma canını bak bende sende aynı durumdayım yeni yıla umutlu girelim ki yüzümüz gülsün
öyle canım her şerde de vardır bir hayır sadece RABBİM den istemek gerekir bu tedaviler sadece vesile veren ALLAH tır hayırlısını versin bu sınavımızı kolaylaştırsın rabbimbenım ıkı aydır 2 yumurtalar vardı saglam saglam duruyorlardı ama tık olmadı.bılemedım bende veren allah.bu ıgnelerle dahamı cok kendımızı yıoratıyoruz onuda bılmıorum hayırlısı demekden baska bısey gelmıyor aklıma.ucuncudede can sıkıcı haber aldım bakalım pes etmemek lazım
Elimde degil ki cok gerginim sinirliyim arabesk halde geziniyorum cocuk gorunce aglysm geliyor
Canim benim 1 kistim vardi zaten cikolata simdi baska kistlerimde oldu o yuzden cok uzgunum ama ben bu ay sogan kuru yapcam kistler gecsinde bu ay gelecek ay cocuk olur insaallahbende öyleyim ama etrafa gülücük saçıyorum ne yapalım bu ay hayırlısı değilmiş demekki.Önümüzdeki ay senle sağoan kürüne başlayalım canım beki bir vesile olur
Canim benim 1 kistim vardi zaten cikolata simdi baska kistlerimde oldu o yuzden cok uzgunum ama ben bu ay sogan kuru yapcam kistler gecsinde bu ay gelecek ay cocuk olur insaallah
BİDAHAKINE NE ZAMAN GITCEKSIN DOKTORA ?öyle canım her şerde de vardır bir hayır sadece RABBİM den istemek gerekir bu tedaviler sadece vesile veren ALLAH tır hayırlısını versin bu sınavımızı kolaylaştırsın rabbim
Insallah bugun birsuru sogan aldimcanım bendede polistik over var bende bu yzüden soğan kürü yapıcam bizede şifa olur inşallah
cuma günü adetin 3. günü ya hiç gitmek istemiyrum acaba bir ay ara mı versem diyorum senceBİDAHAKINE NE ZAMAN GITCEKSIN DOKTORA ?
Insallah bugun birsuru sogan aldim
Benımde aklımdan gecmıyor degıl ama bazen dıyorum tedavıyı dıbıne kadar devam ettırım.olursa olur olmazsa olmaz zaten 2 denemem kaldı 2 denemeden sonrası ne olur ne bıter bılmöem o surec sonrasında vucutta dınlenmıs olurcuma günü adetin 3. günü ya hiç gitmek istemiyrum acaba bir ay ara mı versem diyorum sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?