Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

canım ben aşılamaya geçecem

bende öyleyim ama etrafa gülücük saçıyorum ne yapalım bu ay hayırlısı değilmiş demekki.Önümüzdeki ay senle sağoan kürüne başlayalım canım beki bir vesile olur
Cerencom kendi derdimden seni sormayi unuttum naptin doktora gittin mi sordun mi

merhaba arkadaşlar,
ben de aralık ayının başında ilk defa yumurta çatlatma iğnesi vuruldum ancak olmadı malesef. pko hastasıyım. eşimde de varikosel vardı ve kasım ayında ameliyat oldu. eşimin doktoru üç ay deneyin eğer olmazsa sperm testi yaparız dedi. ameliyattan sonraki ilk üç ay içinde test yapılamıyormuş. malesef klomen+çatlatma iğnesinden sonra sağ yumurtamda kist oluştu. bu sebeple bu ay herhangi bir tedavi uygulayamıyoruz. inşallah hepimiz hayırlı ve sağlıklı evlatlar sahibi oluruz.

Canim benim de klomenden dolayi birsuru kistim oldu bu ay benimde tedavi yok
Hakkimizda hayirlisi

doktor o kistler için herhangi bir şey verdi mi sana? Bana herhangi bir şeye gerek yok dedi, kendiliğinden gider dedi. inşallah geçer
Vermedi canim hatta kistleri gorunce cok sevindi oooh ohh mas. Iyi calisiyor yumurtaliklarin dedi dalga mi geciyorsunuz dedim anlamadim

KIZLARRRR BENİM BU AY GÖĞÜS UCLARIM ÇOK AĞIRIYOR DOKUNAMIYORUM SİZCE NEDEN BÖYLE OLDU BENİMLE AYNI SORUNU YAŞAYAN VARMI YARDIMMMMMM

Elimde degil ki cok gerginim sinirliyim arabesk halde geziniyorum cocuk gorunce aglysm geliyor
Canim benim ya bi kac gundur takip edemiyordum simdi mj lari okuyunca daha dogrusu karamsar mj larini okuyunca cok uzuldum... her seyin bir zamani var ve o zamani Allah biliyo.. biraz oluruna birak kac senelik evliydiniz siz?? Ayrica bnde de pko var... bissuru kist var dr um gosterdi hepsi sirali sirali ... ama cocugun olacak biraz sabir sadece demisti... sende aynisini yapacaksin.. her sey Allah tan... dr unu da degistirebilirsin memnun degilsen.. ama kesinlikle karamsar olmaaaa

Canim benim cok tesekkur ederim simdi bi cikolata kisti ile ugrasiyordum simdi bi de yeni kistler olunca moralim bozuldu
Sen naptin canim kacinci gun

Canim benim cok tesekkur ederim simdi bi cikolata kisti ile ugrasiyordum simdi bi de yeni kistler olunca moralim bozuldu
Sen naptin canim kacinci gun
Moralini bozma canim streste cok onemli etken hastaliklarda biliosun... bnde yarin dr a gidicem 7. Gun bnimde... ya yumurta catladi mi diye bakacak yada bebek olup olmadigina herald ... ama olmazsa da cok rahatim napalim ...

Moralini bozma canim streste cok onemli etken hastaliklarda biliosun... bnde yarin dr a gidicem 7. Gun bnimde... ya yumurta catladi mi diye bakacak yada bebek olup olmadigina herald ... ama olmazsa da cok rahatim napalim ...
beni çağırmamıştı soylememe ragmen nerden bilcem ben catladıgını bakmak gerekmez mi diye

beni çağırmamıştı soylememe ragmen nerden bilcem ben catladıgını bakmak gerekmez mi diye
Ister catlamis olsun ister catlamamis olsun regli doneminde belli olacak hersey zaten canim,.. catlamis dese acaba tuttu mu diye bklicez catlamadi dese uzulcez .. aslinda cagirmasaymis bni ya... regli de anlasilcak zaten ne oldugu... cunku onmli olan catlamis olmasi degil bebisin olusmasi

Catlamasa bebis olusmaz ama canim

Yani su canim: catlamis fakat bebis olusmamis--- catlamamis -bebek olusmamis.. her ikiside ayni kapiya cikio...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…