- 16 Kasım 2014
- 508
- 150
- 123
canım ben aşılamaya geçecemBenımde aklımdan gecmıyor degıl ama bazen dıyorum tedavıyı dıbıne kadar devam ettırım.olursa olur olmazsa olmaz zaten 2 denemem kaldı 2 denemeden sonrası ne olur ne bıter bılmöem o surec sonrasında vucutta dınlenmıs olur
Cerencom kendi derdimden seni sormayi unuttum naptin doktora gittin mi sordun mibende öyleyim ama etrafa gülücük saçıyorum ne yapalım bu ay hayırlısı değilmiş demekki.Önümüzdeki ay senle sağoan kürüne başlayalım canım beki bir vesile olur
Canim benim de klomenden dolayi birsuru kistim oldu bu ay benimde tedavi yokmerhaba arkadaşlar,
ben de aralık ayının başında ilk defa yumurta çatlatma iğnesi vuruldum ancak olmadı malesef. pko hastasıyım. eşimde de varikosel vardı ve kasım ayında ameliyat oldu. eşimin doktoru üç ay deneyin eğer olmazsa sperm testi yaparız dedi. ameliyattan sonraki ilk üç ay içinde test yapılamıyormuş. malesef klomen+çatlatma iğnesinden sonra sağ yumurtamda kist oluştu. bu sebeple bu ay herhangi bir tedavi uygulayamıyoruz. inşallah hepimiz hayırlı ve sağlıklı evlatlar sahibi oluruz.
doktor o kistler için herhangi bir şey verdi mi sana? Bana herhangi bir şeye gerek yok dedi, kendiliğinden gider dedi. inşallah geçerCanim benim de klomenden dolayi birsuru kistim oldu bu ay benimde tedavi yok
Hakkimizda hayirlisi
Vermedi canim hatta kistleri gorunce cok sevindi oooh ohh mas. Iyi calisiyor yumurtaliklarin dedi dalga mi geciyorsunuz dedim anlamadimdoktor o kistler için herhangi bir şey verdi mi sana? Bana herhangi bir şeye gerek yok dedi, kendiliğinden gider dedi. inşallah geçer
aaa acaba ciddi mi söyledi? bana tedavinin yan etkisi bu, korkulacak bir şey yok dedi.Vermedi canim hatta kistleri gorunce cok sevindi oooh ohh mas. Iyi calisiyor yumurtaliklarin dedi dalga mi geciyorsunuz dedim anlamadim
Ciddi soyledi sanirim beni teselli etmeye calistiaaa acaba ciddi mi söyledi? bana tedavinin yan etkisi bu, korkulacak bir şey yok dedi.
Canim sen klomene yeni baslamamismiydin zaten ilk ayda kist mi yapmusKlomen kist yapmis ben de birsuru tedaviye mola
Canim benim ya bi kac gundur takip edemiyordum simdi mj lari okuyunca daha dogrusu karamsar mj larini okuyunca cok uzuldum... her seyin bir zamani var ve o zamani Allah biliyo.. biraz oluruna birak kac senelik evliydiniz siz?? Ayrica bnde de pko var... bissuru kist var dr um gosterdi hepsi sirali sirali ... ama cocugun olacak biraz sabir sadece demisti... sende aynisini yapacaksin.. her sey Allah tan... dr unu da degistirebilirsin memnun degilsen.. ama kesinlikle karamsar olmaaaaElimde degil ki cok gerginim sinirliyim arabesk halde geziniyorum cocuk gorunce aglysm geliyor
Canim benim cok tesekkur ederim simdi bi cikolata kisti ile ugrasiyordum simdi bi de yeni kistler olunca moralim bozulduCanim benim ya bi kac gundur takip edemiyordum simdi mj lari okuyunca daha dogrusu karamsar mj larini okuyunca cok uzuldum... her seyin bir zamani var ve o zamani Allah biliyo.. biraz oluruna birak kac senelik evliydiniz siz?? Ayrica bnde de pko var... bissuru kist var dr um gosterdi hepsi sirali sirali ... ama cocugun olacak biraz sabir sadece demisti... sende aynisini yapacaksin.. her sey Allah tan... dr unu da degistirebilirsin memnun degilsen.. ama kesinlikle karamsar olmaaaa
Evet canim kist yapmis ilk kullanimdaCanim sen klomene yeni baslamamismiydin zaten ilk ayda kist mi yapmus
Moralini bozma canim streste cok onemli etken hastaliklarda biliosun... bnde yarin dr a gidicem 7. Gun bnimde... ya yumurta catladi mi diye bakacak yada bebek olup olmadigina herald ... ama olmazsa da cok rahatim napalim ...Canim benim cok tesekkur ederim simdi bi cikolata kisti ile ugrasiyordum simdi bi de yeni kistler olunca moralim bozuldu
Sen naptin canim kacinci gun
beni çağırmamıştı soylememe ragmen nerden bilcem ben catladıgını bakmak gerekmez mi diyeMoralini bozma canim streste cok onemli etken hastaliklarda biliosun... bnde yarin dr a gidicem 7. Gun bnimde... ya yumurta catladi mi diye bakacak yada bebek olup olmadigina herald ... ama olmazsa da cok rahatim napalim ...
Ister catlamis olsun ister catlamamis olsun regli doneminde belli olacak hersey zaten canim,.. catlamis dese acaba tuttu mu diye bklicez catlamadi dese uzulcez .. aslinda cagirmasaymis bni ya... regli de anlasilcak zaten ne oldugu... cunku onmli olan catlamis olmasi degil bebisin olusmasibeni çağırmamıştı soylememe ragmen nerden bilcem ben catladıgını bakmak gerekmez mi diye
Catlamasa bebis olusmaz ama canimIster catlamis olsun ister catlamamis olsun regli doneminde belli olacak hersey zaten canim,.. catlamis dese acaba tuttu mu diye bklicez catlamadi dese uzulcez .. aslinda cagirmasaymis bni ya... regli de anlasilcak zaten ne oldugu... cunku onmli olan catlamis olmasi degil bebisin olusmasi
Catlarsa kesin mi bebis olusmus olcak... hayir....Catlamasa bebis olusmaz ama canim
Yok canim yumurta folikul denen kesenin icinde catlicak icinden yumurta cikacak ve sperm yumurtayi dolleyebilecek tabi ki bu da kesin degilCatlarsa kesin mi bebis olusmus olcak... hayir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?