Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

inşallah görmezsin ve hamile olursun canım
inşallah canım benim sende sonraki deneme
evet aynen öyle çatlamış olması önemli değil bebişin tutması önermli benim geçen ay çatlamıştı ıkı yumurtamda ama olmadı bu ayda çatladı tek yumurta hiç umudum yok ama beklicem mecbur.

Acaba yarin dollenme olup olmadigini mi soylucek ne dersin anlayabilir mi bir haftada
anlaşılmıyor canım ben dün merak ettiğim için muayene oldum yumurtanın çatlayıp çatlamadığı gözüküyor sadece döllenmeyi görmek için regl olması bekleniyor.

Kumral ada soğan kurunu yapman iyi olmuş zamana bırak bende öyle yapıyorum zamanını başka şeylerle doldurmano tavsiye ederim öyle doldurki düşünecek vaktin ve halin olmasın Yor beynini ve kendini inan faydasını gorursun

canım iyi geceler ben ne yapayım kafayı yiyecem

merhaba
Öncelikle geçmiş olsun Allah işini kolaylaştırsın.bende pko hastasıyım.Ayın 20 de çatlatma iğnesi oldum.25 de dr gittim ama çatlamaışş dedi 29 dada regli oldum daha 15gün vardı regli olmama dr 1 hafta sonra kontrole gel dedi.Ama bende merak ediyorum acaba bendede yeni kistmi oluştu tekrar diye

Arkadaslar oncelikle kandiliniz mubarek olsun... bu mubarek gunde Allah dualarimiza cp verir isalla... bn de dr dan ciktim simdi yumurtan catlamis dedi. Regli gununu bklicez simdi dedi... kac ay devam etcek bu tedavi dedim 4Ay dedi olmazsa rahim filmi cekilcek bi kac ay dinlenme veriyoruz dedi AMA O KADAR UZAYACAGINI SANMIYORUM dedi :) dua edin ark lar lutfen... bu ay mujdeli haber vereyim sizlere :)))) agir kaldirma kndine dikkat et dedi cok hosuma gitti yaaa :)))

hakkında hayırlısı olsun canım.Rabbim nasip etsin inşallah

Ben de oyle yapicam kendi haline klomene falan ara vercem bitkisel kurleri denycem sen naptin canim

Ayy alseri insaallah canim bana hic oyle demedi cilginlar gibi temizlik neyim yaptim

BANA DOKTORUM TEDAVİNİN NE KADAR SÜRECEĞİNİ SÖYLEMİYOR IKINCI İĞNE DENEMEM BU REGL GÜNÜMÜ BEKLİYORUM DUA EDİYORUM HEPİMİZ İÇİN AMA BU DEFADA OLMAZSA TEDAVİYE DEVAM ETMİCEM PSİKOLOJİM BOZULUYOR VE ÇOK ÜZÜLÜYORUM OLUMSUZ SONUÇTA .SÜREKLİ KİLODA ALIYORUM AYRICA

teşekkür ederim. amin inşallah. hepimiz hayırlısıyla evlat sahibi oluruz inşallah. ya ben forumda birkaç kişiden daha duydum çatlatma iğnesinden sonra doktor beni kontrole çağırmadı, çatlayıp çatlamadığını kontrol etmedi. sadece ilişkiye girmemiz gereken zamanı söyledi. yani iğne vurulmasına rağmen çatlamama ihtimali var mı? Ben ilk defa vurulduğum için bu konuda hiçbir şey bilmiyordum doğrusu. yeni yeni öğreniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…