Acaba yarin dollenme olup olmadigini mi soylucek ne dersin anlayabilir mi bir haftadaYok canim yumurta folikul denen kesenin icinde catlicak icinden yumurta cikacak ve sperm yumurtayi dolleyebilecek tabi ki bu da kesin degil
Anlasilmaz sanirim canim dahaAcaba yarin dollenme olup olmadigini mi soylucek ne dersin anlayabilir mi bir haftada
Yarin haber veririm tekrar gelismeleri :)Anlasilmaz sanirim canim daha
Yarin yumurtanin catlayip catlsmadigina bakacak
Insaalkah hersey istedigin gibi olurYarin haber veririm tekrar gelismeleri :)
Isallah canim hepimizin.. yeni yilda hayalini kurdugimuz her sey gergeklesir isallaaaaInsaalkah hersey istedigin gibi olur
inşallah canım benim sende sonraki denemeinşallah görmezsin ve hamile olursun canım
evet aynen öyle çatlamış olması önemli değil bebişin tutması önermli benim geçen ay çatlamıştı ıkı yumurtamda ama olmadı bu ayda çatladı tek yumurta hiç umudum yok ama beklicem mecbur.Ister catlamis olsun ister catlamamis olsun regli doneminde belli olacak hersey zaten canim,.. catlamis dese acaba tuttu mu diye bklicez catlamadi dese uzulcez .. aslinda cagirmasaymis bni ya... regli de anlasilcak zaten ne oldugu... cunku onmli olan catlamis olmasi degil bebisin olusmasi
anlaşılmıyor canım ben dün merak ettiğim için muayene oldum yumurtanın çatlayıp çatlamadığı gözüküyor sadece döllenmeyi görmek için regl olması bekleniyor.Acaba yarin dollenme olup olmadigini mi soylucek ne dersin anlayabilir mi bir haftada
Hi anladim napalim beklicezzzz.... umudu kirmamak lazim canim ...anlaşılmıyor canım ben dün merak ettiğim için muayene oldum yumurtanın çatlayıp çatlamadığı gözüküyor sadece döllenmeyi görmek için regl olması bekleniyor.
Saliha senin kacinci denemen klomenleanlaşılmıyor canım ben dün merak ettiğim için muayene oldum yumurtanın çatlayıp çatlamadığı gözüküyor sadece döllenmeyi görmek için regl olması bekleniyor.
canım iyi geceler ben ne yapayım kafayı yiyecemKumral ada soğan kurunu yapman iyi olmuş zamana bırak bende öyle yapıyorum zamanını başka şeylerle doldurmano tavsiye ederim öyle doldurki düşünecek vaktin ve halin olmasın Yor beynini ve kendini inan faydasını gorursun
ıkıncı denemem bu iğneyi 6 gün önce yaptırdım ama dünden beri göğüslerim falan çok ağrıyor regl belirtimdir benim bu ağrılar daha günüme var 10 gün ama erkende olabilirimSaliha senin kacinci denemen klomenle
Cerencom kendi derdimden seni sormayi unuttum naptin doktora gittin mi sordun mi
merhaba arkadaşlar,
ben de aralık ayının başında ilk defa yumurta çatlatma iğnesi vuruldum ancak olmadı malesef. pko hastasıyım. eşimde de varikosel vardı ve kasım ayında ameliyat oldu. eşimin doktoru üç ay deneyin eğer olmazsa sperm testi yaparız dedi. ameliyattan sonraki ilk üç ay içinde test yapılamıyormuş. malesef klomen+çatlatma iğnesinden sonra sağ yumurtamda kist oluştu. bu sebeple bu ay herhangi bir tedavi uygulayamıyoruz. inşallah hepimiz hayırlı ve sağlıklı evlatlar sahibi oluruz.
Arkadaslar oncelikle kandiliniz mubarek olsun... bu mubarek gunde Allah dualarimiza cp verir isalla... bn de dr dan ciktim simdi yumurtan catlamis dedi. Regli gununu bklicez simdi dedi... kac ay devam etcek bu tedavi dedim 4Ay dedi olmazsa rahim filmi cekilcek bi kac ay dinlenme veriyoruz dedi AMA O KADAR UZAYACAGINI SANMIYORUM dedi :) dua edin ark lar lutfen... bu ay mujdeli haber vereyim sizlere :)))) agir kaldirma kndine dikkat et dedi cok hosuma gitti yaaa :)))
Ben de oyle yapicam kendi haline klomene falan ara vercem bitkisel kurleri denycem sen naptin canimKumral ada soğan kurunu yapman iyi olmuş zamana bırak bende öyle yapıyorum zamanını başka şeylerle doldurmano tavsiye ederim öyle doldurki düşünecek vaktin ve halin olmasın Yor beynini ve kendini inan faydasını gorursun
Ayy alseri insaallah canim bana hic oyle demedi cilginlar gibi temizlik neyim yaptimArkadaslar oncelikle kandiliniz mubarek olsun... bu mubarek gunde Allah dualarimiza cp verir isalla... bn de dr dan ciktim simdi yumurtan catlamis dedi. Regli gununu bklicez simdi dedi... kac ay devam etcek bu tedavi dedim 4Ay dedi olmazsa rahim filmi cekilcek bi kac ay dinlenme veriyoruz dedi AMA O KADAR UZAYACAGINI SANMIYORUM dedi :) dua edin ark lar lutfen... bu ay mujdeli haber vereyim sizlere :)))) agir kaldirma kndine dikkat et dedi cok hosuma gitti yaaa :)))
BANA DOKTORUM TEDAVİNİN NE KADAR SÜRECEĞİNİ SÖYLEMİYOR IKINCI İĞNE DENEMEM BU REGL GÜNÜMÜ BEKLİYORUM DUA EDİYORUM HEPİMİZ İÇİN AMA BU DEFADA OLMAZSA TEDAVİYE DEVAM ETMİCEM PSİKOLOJİM BOZULUYOR VE ÇOK ÜZÜLÜYORUM OLUMSUZ SONUÇTA .SÜREKLİ KİLODA ALIYORUM AYRICAArkadaslar oncelikle kandiliniz mubarek olsun... bu mubarek gunde Allah dualarimiza cp verir isalla... bn de dr dan ciktim simdi yumurtan catlamis dedi. Regli gununu bklicez simdi dedi... kac ay devam etcek bu tedavi dedim 4Ay dedi olmazsa rahim filmi cekilcek bi kac ay dinlenme veriyoruz dedi AMA O KADAR UZAYACAGINI SANMIYORUM dedi :) dua edin ark lar lutfen... bu ay mujdeli haber vereyim sizlere :)))) agir kaldirma kndine dikkat et dedi cok hosuma gitti yaaa :)))
teşekkür ederim. amin inşallah. hepimiz hayırlısıyla evlat sahibi oluruz inşallah. ya ben forumda birkaç kişiden daha duydum çatlatma iğnesinden sonra doktor beni kontrole çağırmadı, çatlayıp çatlamadığını kontrol etmedi. sadece ilişkiye girmemiz gereken zamanı söyledi. yani iğne vurulmasına rağmen çatlamama ihtimali var mı? Ben ilk defa vurulduğum için bu konuda hiçbir şey bilmiyordum doğrusu. yeni yeni öğreniyorum.merhaba
Öncelikle geçmiş olsun Allah işini kolaylaştırsın.bende pko hastasıyım.Ayın 20 de çatlatma iğnesi oldum.25 de dr gittim ama çatlamaışş dedi 29 dada regli oldum daha 15gün vardı regli olmama dr 1 hafta sonra kontrole gel dedi.Ama bende merak ediyorum acaba bendede yeni kistmi oluştu tekrar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?