Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

canım bendee bilmiyordum çatlamama durumunu .dr um banada gel dememişti.Başta sadece çatlayınca ağrı olucak dedi bende ağrı olmadı o yüzden dr aradım ağrı sızı yok normalmidir diye o zaman gel bakalım dedi.Sende dr na sor istersen canım.bende pko var sanırım ondan yumurta çatlamadı

evet iğneye rağmen çatlamama durumu varmış benide kontrole falan çağırmadı ama ben hastanede çalıştığım için doktorum beni gördükçe gel bakalım diyor o yüzden gidiyorum yumurtalar çatlıyor ama bebiş olmuyor

Benim anlamadigim klomenden once benim yumurtalar catliyormus ki kist olmamis simdi catlamadi bir suru kistim oldu

Benim anlamadigim klomenden once benim yumurtalar catliyormus ki kist olmamis simdi catlamadi bir suru kistim oldu
evet bende bunu anlamıyorum ben pko hastasıyım ama ıkı ayda bir olsa yumurtalarım çatlıyor ve ben regl oluyordum bu iğne çatlatma iğnesi geçen ay normal günümden 2 gün sonra regl oldum bu ayda daha erken olucam sanırım ama benim yumurtalarım zaten çatlıyordu bu çatlatma iğnesini daha hızlandırmak için mi yapıyorlar anlamıyorum .

Beni de doktor cagirmadi 1 yumosum olmustu igne yapti agri da oldu ama regl olunca gittim 4 5 tane kistim olmus

sevem ne yaptın gittin mi dr ben gitmedm yaaa

Arkadaşlar idrar testine çok güvenmeyin ben güvenmiştim negatifti fakat Beta hcg sonucum 113 çıktı

[QUOT="karamel2013, post: 38644530, member: 218913"]Arkadaşlar idrar testine çok güvenmeyin ben güvenmiştim fakat Beta hcg sonucum 113 çıktı[/QUOTE]
Hadi gözün aydın canm Allah tamamına erdirsin inşallah ne güzel boyle güzel bi günde çok güzel haber almissin darisi basimiza

[QUOT karamel2013, post: 38644530, member: 218913"]Arkadaşlar idrar testine çok güvenmeyin ben güvenmiştim fakat Beta hcg sonucum 113 çıktı
Hadi gözün aydın canm Allah tamamına erdirsin inşallah ne güzel boyle güzel bi günde çok güzel haber almissin darisi basimiza[/QUOTE]
Âmin canım benim Allah Razı olsun

Kizlar ya birsey sorucam çatlama iğnesini vurulduktan sonra kuluckaya yatan tavuk gibi hic bi is yapmicaz mi of temizlik yapiyorum annemler kiziyor 1.5 yasinda kuzenim var kucagima aliyorum Esim kiziyor psikolojim bozuluyor mutfakta biseyler yaparkende korkmaya basladim ya sizler napiyosunuz

benim dr öyle birşey dememişti canım .Hiç bir özende göstermedim açıkcası günlük işlerimi yaptım

ceren15st: 38644804 .!.:
benim dr öyle birşey dememişti canım .Hiç bir özende göstermedim açıkcası günlük işlerimi yaptım
Benim bu ay 2. Ayimcatlama iğne sinde geçen ay vuruldum 2 gün sonra arkadaşlar bize geldikapida bebegini bana verdi 13 kilo e napim almayim mi bu ayda yine iğneden 3 gün sonra kuzenimi verdiler kucagima esimde her ay birşeyler kaldiriyon maşallah falan diyip sinir etti beni moralin bozuldu

canım ben pek sanmıyorum etkileyeceğini ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…