teşekkür ederim. amin inşallah. hepimiz hayırlısıyla evlat sahibi oluruz inşallah. ya ben forumda birkaç kişiden daha duydum çatlatma iğnesinden sonra doktor beni kontrole çağırmadı, çatlayıp çatlamadığını kontrol etmedi. sadece ilişkiye girmemiz gereken zamanı söyledi. yani iğne vurulmasına rağmen çatlamama ihtimali var mı? Ben ilk defa vurulduğum için bu konuda hiçbir şey bilmiyordum doğrusu. yeni yeni öğreniyorum.
evet iğneye rağmen çatlamama durumu varmış benide kontrole falan çağırmadı ama ben hastanede çalıştığım için doktorum beni gördükçe gel bakalım diyor o yüzden gidiyorum yumurtalar çatlıyor ama bebiş olmuyorteşekkür ederim. amin inşallah. hepimiz hayırlısıyla evlat sahibi oluruz inşallah. ya ben forumda birkaç kişiden daha duydum çatlatma iğnesinden sonra doktor beni kontrole çağırmadı, çatlayıp çatlamadığını kontrol etmedi. sadece ilişkiye girmemiz gereken zamanı söyledi. yani iğne vurulmasına rağmen çatlamama ihtimali var mı? Ben ilk defa vurulduğum için bu konuda hiçbir şey bilmiyordum doğrusu. yeni yeni öğreniyorum.
Benim anlamadigim klomenden once benim yumurtalar catliyormus ki kist olmamis simdi catlamadi bir suru kistim olduevet iğneye rağmen çatlamama durumu varmış benide kontrole falan çağırmadı ama ben hastanede çalıştığım için doktorum beni gördükçe gel bakalım diyor o yüzden gidiyorum yumurtalar çatlıyor ama bebiş olmuyor
evet bende bunu anlamıyorum ben pko hastasıyım ama ıkı ayda bir olsa yumurtalarım çatlıyor ve ben regl oluyordum bu iğne çatlatma iğnesi geçen ay normal günümden 2 gün sonra regl oldum bu ayda daha erken olucam sanırım ama benim yumurtalarım zaten çatlıyordu bu çatlatma iğnesini daha hızlandırmak için mi yapıyorlar anlamıyorum .Benim anlamadigim klomenden once benim yumurtalar catliyormus ki kist olmamis simdi catlamadi bir suru kistim oldu
Beni de doktor cagirmadi 1 yumosum olmustu igne yapti agri da oldu ama regl olunca gittim 4 5 tane kistim olmusevet bende bunu anlamıyorum ben pko hastasıyım ama ıkı ayda bir olsa yumurtalarım çatlıyor ve ben regl oluyordum bu iğne çatlatma iğnesi geçen ay normal günümden 2 gün sonra regl oldum bu ayda daha erken olucam sanırım ama benim yumurtalarım zaten çatlıyordu bu çatlatma iğnesini daha hızlandırmak için mi yapıyorlar anlamıyorum .
sevem ne yaptın gittin mi dr ben gitmedm yaaaBenımde aklımdan gecmıyor degıl ama bazen dıyorum tedavıyı dıbıne kadar devam ettırım.olursa olur olmazsa olmaz zaten 2 denemem kaldı 2 denemeden sonrası ne olur ne bıter bılmöem o surec sonrasında vucutta dınlenmıs olur
Ejda kacinci ayinda hamile kaldin ?carsamba keseyı gormeye cagırdı doktor ama erken deılmı ya gozukurmu bılgısı olan yazabılırmı kızlar..
Karamel mas hamile misinArkadaşlar idrar testine çok güvenmeyin ben güvenmiştim negatifti fakat Beta hcg sonucum 113 çıktı
Evet canım fakat 2 günde bir değerlerin artmasını beklicem sizleride gelişmelerden haberdar ederim evet klomen le ilk ayımdıKaramel mas hamile misin
Klomen mi kullanmistin
Hadi gözün aydın canm Allah tamamına erdirsin inşallah ne güzel boyle güzel bi günde çok güzel haber almissin darisi basimiza[/QUOTE][QUOT karamel2013, post: 38644530, member: 218913"]Arkadaşlar idrar testine çok güvenmeyin ben güvenmiştim fakat Beta hcg sonucum 113 çıktı
Arkadaşlar idrar testine çok güvenmeyin ben güvenmiştim negatifti fakat Beta hcg sonucum 113 çıktı
Kizlar ya birsey sorucam çatlama iğnesini vurulduktan sonra kuluckaya yatan tavuk gibi hic bi is yapmicaz mi of temizlik yapiyorum annemler kiziyor 1.5 yasinda kuzenim var kucagima aliyorum Esim kiziyor psikolojim bozuluyor mutfakta biseyler yaparkende korkmaya basladim ya sizler napiyosunuz
Evet canım inşallah değerlerim artar inşallah sağlıklı gelişirkaramel hamilemisin..
Evet canım inşallah değerlerim artar inşallah sağlıklı gelişir
Benim bu ay 2. Ayimcatlama iğne sinde geçen ay vuruldum 2 gün sonra arkadaşlar bize geldikapida bebegini bana verdi 13 kilo e napim almayim mi bu ayda yine iğneden 3 gün sonra kuzenimi verdiler kucagima esimde her ay birşeyler kaldiriyon maşallah falan diyip sinir etti beni moralin bozulduceren15st: 38644804 .!.:benim dr öyle birşey dememişti canım .Hiç bir özende göstermedim açıkcası günlük işlerimi yaptım
Evet canım erken gebelik testiyi hemde koca bi negatifti silik çizgi bile yoktu çok sağol Allah Razı olsunay canım çok sevindim.İnşallah artar canım inşallah daha iyi haberler alırsın.idrar testin negatifmi çıkmıştı
Benim bu ay 2. Ayimcatlama iğne sinde geçen ay vuruldum 2 gün sonra arkadaşlar bize geldikapida bebegini bana verdi 13 kilo e napim almayim mi bu ayda yine iğneden 3 gün sonra kuzenimi verdiler kucagima esimde her ay birşeyler kaldiriyon maşallah falan diyip sinir etti beni moralin bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?