Evet canım erken gebelik testiyi hemde koca bi negatifti silik çizgi bile yoktu çok sağol Allah Razı olsun
Âmin canım benim inşallah tabiki dua ederim Rabbim tüm isteyenlerin kucağını tez zamanda doldursunanladım canım güvenmemek lazım demekki.Rabbim sağlıkla eline almayı nasip etsin inşallah..Bizlere dua et canım
Ayy canim masallah insallah artarEvet canım erken gebelik testiyi hemde koca bi negatifti silik çizgi bile yoktu çok sağol Allah Razı olsun
Fsh 10.95 ti birde yumurta 15 mm kadar büyüyodu çok şükür başka sorun yoktu canımAyy canim masallah insallah artar
Sende sorun neydi peki
teşekkür ederim. amin inşallah. hepimiz hayırlısıyla evlat sahibi oluruz inşallah. ya ben forumda birkaç kişiden daha duydum çatlatma iğnesinden sonra doktor beni kontrole çağırmadı, çatlayıp çatlamadığını kontrol etmedi. sadece ilişkiye girmemiz gereken zamanı söyledi. yani iğne vurulmasına rağmen çatlamama ihtimali var mı? Ben ilk defa vurulduğum için bu konuda hiçbir şey bilmiyordum doğrusu. yeni yeni öğreniyorum.
Ay cnm cok guzel Allah kucagina nasip etsin isalla saglikli bi sekilde.. bugun kandil arkadaslar birbirimiz icin dua edelim Rabbim bu mubarek gunde duamiza cpversin isallaEvet canım fakat 2 günde bir değerlerin artmasını beklicem sizleride gelişmelerden haberdar ederim evet klomen le ilk ayımdı
Âmin canım Allah Razı olsun inşallah tez zamanda dualarımızı kabul etsin banada sağlıklı bi hamilelik nasip etsin inşallahAy cnm cok guzel Allah kucagina nasip etsin isalla saglikli bi sekilde.. bugun kandil arkadaslar birbirimiz icin dua edelim Rabbim bu mubarek gunde duamiza cpversin isalla
Bkalm ya ama bel agrisi ve kasik agrisi oluyo adet agrisi gibi hamilelikte de oluyo muAyy alseri insaallah canim bana hic oyle demedi cilginlar gibi temizlik neyim yaptim
Masallah canim bizler icinde dua etFsh 10.95 ti birde yumurta 15 mm kadar büyüyodu çok şükür başka sorun yoktu canım
Hayirli olsun canim insaallah olur bana norprolac diye bi ilac vermedimrb kızlar bende bugün 10.00 da ovitrelle 250 mg iğne yaptım. ilk denemem inşallah tutar. birde benim doktorum norprolac diye bi hap verdi. bunların ikisini kullanan varmı ?
Cnm ya bel agrisi ve kasik agrisi oluyo adet sancisi gibi hamilelikte de olabilio mu yoksa adet agrisi midirÂmin canım Allah Razı olsun inşallah tez zamanda dualarımızı kabul etsin banada sağlıklı bi hamilelik nasip etsin inşallah
Canım benim oldu regli olucam sandım birde hiç bacaklarım ağrımazdı ayrıca bacaklarım çok ağrıyoCnm ya bel agrisi ve kasik agrisi oluyo adet sancisi gibi hamilelikte de olabilio mu yoksa adet agrisi midir
Ederim tabiki canım inşallah tez vakitte hayırlı haberlerinizi duyarızMasallah canim bizler icinde dua et
Ay isalla yaaa... bnde guzel haber alirimmmmmmmmm :))))Canım benim oldu regli olucam sandım birde hiç bacaklarım ağrımazdı ayrıca bacaklarım çok ağrıyo
Inşallah canım bu mübarek günde bol bol dua etAy isalla yaaa... bnde guzel haber alirimmmmmmmmm :))))
Canin igne de yapabilir yerlesme kanamasi da olabilirMerhaba kizlar bende araligin 23 de catlatma ignesi vuruldum bugun 10. Gunum dr kontrele gittim dr bana yumurtanin biri catlamis biri de sivi birikmis olabilir dollenmiste olabilir dedi 10 gun bekle dedi. Bugun eve geldim kulotum kahverengi lekelenmisti bunu asaan varmi acaba neden olmus olabilir ilk defa basima geldi ne olur cvp yazin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?