Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Evet canım erken gebelik testiyi hemde koca bi negatifti silik çizgi bile yoktu çok sağol Allah Razı olsun

anladım canım güvenmemek lazım demekki.Rabbim sağlıkla eline almayı nasip etsin inşallah..Bizlere dua et canım

mrb kızlar bende bugün 10.00 da ovitrelle 250 mg iğne yaptım. ilk denemem inşallah tutar. birde benim doktorum norprolac diye bi hap verdi. bunların ikisini kullanan varmı ?

Evet canım fakat 2 günde bir değerlerin artmasını beklicem sizleride gelişmelerden haberdar ederim evet klomen le ilk ayımdı
Ay cnm cok guzel Allah kucagina nasip etsin isalla saglikli bi sekilde.. bugun kandil arkadaslar birbirimiz icin dua edelim Rabbim bu mubarek gunde duamiza cpversin isalla

Ay cnm cok guzel Allah kucagina nasip etsin isalla saglikli bi sekilde.. bugun kandil arkadaslar birbirimiz icin dua edelim Rabbim bu mubarek gunde duamiza cpversin isalla
Âmin canım Allah Razı olsun inşallah tez zamanda dualarımızı kabul etsin banada sağlıklı bi hamilelik nasip etsin inşallah

Ha
mrb kızlar bende bugün 10.00 da ovitrelle 250 mg iğne yaptım. ilk denemem inşallah tutar. birde benim doktorum norprolac diye bi hap verdi. bunların ikisini kullanan varmı ?
Hayirli olsun canim insaallah olur bana norprolac diye bi ilac vermedi

Cnm ya bel agrisi ve kasik agrisi oluyo adet sancisi gibi hamilelikte de olabilio mu yoksa adet agrisi midir
Canım benim oldu regli olucam sandım birde hiç bacaklarım ağrımazdı ayrıca bacaklarım çok ağrıyo

Merhaba kizlar bende araligin 23 de catlatma ignesi vuruldum bugun 10. Gunum dr kontrele gittim dr bana yumurtanin biri catlamis biri de sivi birikmis olabilir dollenmiste olabilir dedi 10 gun bekle dedi. Bugun eve geldim kulotum kahverengi lekelenmisti bunu asaan varmi acaba neden olmus olabilir ilk defa basima geldi ne olur cvp yazin

ben beklemedeyim kumral ada adet gibi bir bel ağrısı yumurtalıklarımda arada sızlama var bekliyorum bakalım her sonuca kendimi hazırlamak istiyorum ama üzülürüm tabi bi de oğlan istiyorum ya Allahtan her zaman hayırlısını dileyelim

Canin igne de yapabilir yerlesme kanamasi da olabilir

kızlarr forumda hamişş mi vaaaar ben gırmıyodum bayadır karamel bebekmı vaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…