Merhaba kizlar bende araligin 23 de catlatma ignesi vuruldum bugun 10. Gunum dr kontrele gittim dr bana yumurtanin biri catlamis biri de sivi birikmis olabilir dollenmiste olabilir dedi 10 gun bekle dedi. Bugun eve geldim kulotum kahverengi lekelenmisti bunu asaan varmi acaba neden olmus olabilir ilk defa basima geldi ne olur cvp yazin
oleeeey forumda hamişlerr artıyoo cok sevındım kızzlarr ben sıze ne dedım sırayla olucaak mrk etmeyıınnnAy isalla yaaa... bnde guzel haber alirimmmmmmmmm :))))
ejda sen nasıl bir tedavi ile hamile kaldıncanımm yerlesme kanamasına benzıyoo ıns duu bakalım su an bol bol dınleen kalkma yerınden sanırım tutunma lekesı oo
rabbim esirgesin sağlıkla nasip etsin bende dr gidiyorum dua et canım ablamda kullandı sakın bırakma kan sulandırıcıyı olur mucanım bende polikistik over sendromu varr.ben bundan oncede hamıle kaldımm karnımda öldüü (gecen ay klomen kullnadım yumurtam 20 mm olmuss catlatma ıgnesı vurdu pregnyl o ay kaldımm.ama cok korkuyorum enıseem buda yasamıcak dıye bana kan sulandırıcı ıgne verdı dusmesın dıye clexane 04 luk ıgen yapıyorum her gun gobek koldann bıde matofin 500 kullanıyorumm ostrejon uretmıyo vucut bebekler dusuyo bana cok dua edınn korkuyorumm bunuda kaybedıcem dıyee
Sağol canım inşallah sağlıkla doğarlar aynı zamanda hamiş kalmışız inşallah doğum haberlerimizde vermek kısmet olur Göğüs ağrım hiç yok canımkarameeeeel tbrk ederım ınss bırakmazlarrr bızı.. bendee göğüss ağrısı var cok sendemı oluyoo normal mı acabaaa bıde hep aglıyoorrrum normal mı 5 haftaya gırdım adamla kabga cıkarıyorumm heeep
Sağol canım inşallah sağlıkla doğarlar aynı zamanda hamiş kalmışız inşallah doğum haberlerimizde vermek kısmet olur Göğüs ağrım hiç yok canım
Yok canım çok şükür lekelenmeler Yada kanama yok yarın tekrarlayacaz kan tahlilini Hayırlısı inşallah sorun yaşamamcanım daha yenıı senınn 3 haftalık felandır 113 se beta hcg cok dıkkat etmen gerekıyo karamel tam tutunma asamasında kanaman felan yok demı lekelenmen.kese daha gozukmez 1 2 hafta sonra gıt doktora benım 5 haftalık vajınal goruldu kesee senın daha yenıı bekle o yuzden kurcalatma bence arkadasımm
ejda rabbim senide onuda korusun inşallah hayırla kucagına alırsın bebişi benimde iğneden sonra 9.günüm ama ağrılarım başladı bu defada olmadı galiba regl olucam gibicanım bende polikistik over sendromu varr.ben bundan oncede hamıle kaldımm karnımda öldüü (gecen ay klomen kullnadım yumurtam 20 mm olmuss catlatma ıgnesı vurdu pregnyl o ay kaldımm.ama cok korkuyorum enıseem buda yasamıcak dıye bana kan sulandırıcı ıgne verdı dusmesın dıye clexane 04 luk ıgen yapıyorum her gun gobek koldann bıde matofin 500 kullanıyorumm ostrejon uretmıyo vucut bebekler dusuyo bana cok dua edınn korkuyorumm bunuda kaybedıcem dıyee
Çok teşekkür ederim canımm âmin inşallah darısı tüm isteyenlere inşallahKaramel2013 tebrik ediyorum canım hayırla kucağına alırsın inşallah bebeğini
iğneden sonra seninde bu kadar erken ağrıların olmuş muydu ejda göğüslerim ve belim ağrıyor benim el değemiyorum hatta göğüslerimeo bellı olmaz canım adet agrıları oluyo zaten gebeliktete oluyoo.. bende adet agrıları var ama ılk gebelıkte cok kanamalarım lekenmelerım oluyodu bunda yok msallah olmazz
doğum yaptı canım şuan bir arkadaşım hamile oda kullanıyoreniseem ablan doğum yaptımı canımm yoksa hamılelgı devam edıyomu hala tutundu mu o ıgnelerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?