Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

karameeeeel tbrk ederım ınss bırakmazlarrr bızı.. bendee göğüss ağrısı var cok sendemı oluyoo normal mı acabaaa bıde hep aglıyoorrrum normal mı 5 haftaya gırdım adamla kabga cıkarıyorumm heeep

canımm yerlesme kanamasına benzıyoo ıns duu bakalım su an bol bol dınleen kalkma yerınden sanırım tutunma lekesı oo

canım bende polikistik over sendromu varr.ben bundan oncede hamıle kaldımm karnımda öldüü(gecen ay klomen kullnadım yumurtam 20 mm olmuss catlatma ıgnesı vurdu pregnyl o ay kaldımm.ama cok korkuyorum enıseem buda yasamıcak dıye bana kan sulandırıcı ıgne verdı dusmesın dıye clexane 04 luk ıgen yapıyorum her gun gobek koldann bıde matofin 500 kullanıyorumm ostrejon uretmıyo vucut bebekler dusuyo bana cok dua edınn korkuyorumm bunuda kaybedıcem dıyee

rabbim esirgesin sağlıkla nasip etsin bende dr gidiyorum dua et canım ablamda kullandı sakın bırakma kan sulandırıcıyı olur mu

Sağol canım inşallah sağlıkla doğarlar aynı zamanda hamiş kalmışız inşallah doğum haberlerimizde vermek kısmet olur Göğüs ağrım hiç yok canım

eniseem cok dua edıyorumm ınss hayırlı haberlerle donersınn rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasınn

Karamel2013 canım tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sen nasıl hamile kaldın canım

Sağol canım inşallah sağlıkla doğarlar aynı zamanda hamiş kalmışız inşallah doğum haberlerimizde vermek kısmet olur Göğüs ağrım hiç yok canım

canım daha yenıı senınn 3 haftalık felandır 113 se beta hcg cok dıkkat etmen gerekıyo karamel tam tutunma asamasında kanaman felan yok demı lekelenmen.kese daha gozukmez 1 2 hafta sonra gıt doktora benım 5 haftalık vajınal goruldu kesee senın daha yenıı bekle o yuzden kurcalatma bence arkadasımm

Yok canım çok şükür lekelenmeler Yada kanama yok yarın tekrarlayacaz kan tahlilini Hayırlısı inşallah sorun yaşamam

ejda rabbim senide onuda korusun inşallah hayırla kucagına alırsın bebişi benimde iğneden sonra 9.günüm ama ağrılarım başladı bu defada olmadı galiba regl olucam gibi

o bellı olmaz canım adet agrıları oluyo zaten gebeliktete oluyoo.. bende adet agrıları var ama ılk gebelıkte cok kanamalarım lekenmelerım oluyodu bunda yok msallah olmazz

eniseem ablan doğum yaptımı canımm yoksa hamılelgı devam edıyomu hala tutundu mu o ıgnelerle

o bellı olmaz canım adet agrıları oluyo zaten gebeliktete oluyoo.. bende adet agrıları var ama ılk gebelıkte cok kanamalarım lekenmelerım oluyodu bunda yok msallah olmazz
iğneden sonra seninde bu kadar erken ağrıların olmuş muydu ejda göğüslerim ve belim ağrıyor benim el değemiyorum hatta göğüslerime

kızlarrrr dr geliyorum klomen bende kist yapmış 4 cm hemde bu ay doğum kontrol hapı kullanacam dua edin

ya şu kisterli takmayın arkadaslar kafanıza benım polikistik vardı dıyorum Allah ol dedım mı oluyo yemişim kistiniii onlar adetle atılıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…