Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

ya şu kisterli takmayın arkadaslar kafanıza benım polikistik vardı dıyorum Allah ol dedım mı oluyo yemişim kistiniii onlar adetle atılıyoo
bende birde çikolata kisti var canım doğum kontrol hapını kullansam mı acaba

iğneden sonra seninde bu kadar erken ağrıların olmuş muydu ejda göğüslerim ve belim ağrıyor benim el değemiyorum hatta göğüslerime
canım benim adetime 1 gün kala göğüslerim ağırmaya başladı ve adet oldum inşallah sen hamile olursun

AAA niyeki ? aşılamaya gececem demıssın kım dedı doktormu ? ben gıttım ıkı yumurta olmus 1 ocak gunu ıgne vurdurdum.aynı tempoya devam.:)
hadi hayırlısı canım doktorumu değiştirdim başka bir dr gittim bugün klomen bende kist yapmış 4 cm büyüklüğünde bu ay doğum kontrol hapı kullanacam

hadi hayırlısı canım doktorumu değiştirdim başka bir dr gittim bugün klomen bende kist yapmış 4 cm büyüklüğünde bu ay doğum kontrol hapı kullanacam
KAC GUNDUR ISYERINDE YOGUNUM GIREMEDIM SIMDI BI KAC SAYFA GERIDE OKURKEN GORDUM.COK UZULDUM BENDE DUYMUSTUM KLOMEN KIST YAPIYOR DIYE.DEMEK SANADA VURDU.AMA KİSTLER COCUK OLUSUMUNA ENGEL DEIL RISKLI OLMADIGI SURECE.BAK BENIM BI ARKADASIM DADA KIST VARDI 5 SENE SONRA COCUK OLDU.DEDILER SENIN ASLA COCUGUN OLMUCAK BU KIST COCUGA ENGEL DIYE.KIZDA BIGUN BASKA BI DOKTORA GIDIYOR DURUMUNU ANLATIO DOKTOR MUANE EDERKEN HAMILE OLDUGUNU OGRENIYOR.YANI RABBIMDEN UMUT KESILMEZ.TUPLERI TIKALI OLAN BILE YERI GELIYOR HAMILE KALIYOR.RABBIM OL DEDIKDEN SONRA HC BISEYIN ENGELI OLAMAZ.BAK BENDEDE SIKINTI YOK AMA HENUZ DAHA BEBISIN KEYFI GELMEMIS :) KEYFI NE ZAMAN ISTER BU DUNYAYI OZAMAN :) BAZEN KENDIMLE DALGA BILE GECMEYE BASLADIM DUSUN YANI :) MUTLU OLALIM RAHAT OLALIM BELKIDE COK COCUK DA COCUK DEDIGIMIZ ICIN GELCEGI VARSADA INAT EDIP GELMIO :)

canımm yerlesme kanamasına benzıyoo ıns duu bakalım su an bol bol dınleen kalkma yerınden sanırım tutunma lekesı oo
İNŞALLAH ÖYLEDİR BU SEFER TUTMUŞTUR.. BU MUBAREK GUNLERDE ALLAH'IM İSTEYEN HERKESE SAGIKLI HAYIRLI EVLAT VERSİN DR ARADIM ÖNEMLİ BİŞEY DEĞİL OLUR DEDİ

ya şu kisterli takmayın arkadaslar kafanıza benım polikistik vardı dıyorum Allah ol dedım mı oluyo yemişim kistiniii onlar adetle atılıyoo
Bendeki cikolata kisti mih gibi saplandi bana gecmiyor

Sende de mi var pko bnim de var zor olur bebis diye dusunuodum oluyomus oley

bana yardımcı olunnn ltfen ben şırnakta yaşıorm burada doktor yok soracak kımsem yoook kafayo yıyormmmm
merhaba canım ben de aşılama yaptırdım bilgi vermek isterim.öncelikle çok basit ve ağrısız bir işlem korkma sakın.2 dk kadar sürüyor.klomen kullandım yumurtam gelişince çatlatma iğnesi oldum.iğneden 36 saat sonra aşılamam yapıldı.eşin aşılama günü sperm örneği veriyor bu laboratuar ortamında yıkanıyor hareketliliği arttırılıyor sonra bir şırıngaya alınıyor.doktorda spekulum denilen bir alet var onu takıyor sana 1 dk da acımıyor.sonra şırıngayla spermi enjekte ediyor.bu kadar.sonra 10 15 dk yatıyorsun evine gidiyorsun normal hayatına devam özel bir önlem gerekmiyor canım.umarım yardımcı olabilmişimdir.sperm azlığı ve hareketlilik sorunu varsa da endişelenme.zaten laboratuvarda hareketlendiriliyor sıkma canını.

Kizlar bel agrisi da var adet yaklasti ya hamilelikte de oluyo bel agrisi... kasik agrisi oluyomusta bel de oluyo muuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…