- 16 Kasım 2014
- 508
- 150
- 123
bende birde çikolata kisti var canım doğum kontrol hapını kullansam mı acabaya şu kisterli takmayın arkadaslar kafanıza benım polikistik vardı dıyorum Allah ol dedım mı oluyo yemişim kistiniii onlar adetle atılıyoo
iğneden sonra seninde bu kadar erken ağrıların olmuş muydu ejda göğüslerim ve belim ağrıyor benim el değemiyorum hatta göğüslerime[/QUO
oluyodu canımm uçları acıyodu.bak şimdi ben ılk pregnylı vuruldumm kopkoyu kırmızı cızgı cıktı teste ıgneden sonra tabı bu normal olarak cıktı beta hcg yuklu..daha sonra her gun bı tane yapmaya devam ettım her gun sılık sekılde devam ettı ıgnenın 9.gunu yok denılcek kadar azaldı silik çizgi ve 11.gun yaptım hafıf sılıklık cogaldı 13 gun yaptım baya gozukmeye basladı yanı her gun testım sılık sekılde devam ettıı.. kızlar mıdeeem bulanıyo bu arada kusucaaam sımdı(karamel oluyo mu sendee bulantı
canım benim adetime 1 gün kala göğüslerim ağırmaya başladı ve adet oldum inşallah sen hamile olursuniğneden sonra seninde bu kadar erken ağrıların olmuş muydu ejda göğüslerim ve belim ağrıyor benim el değemiyorum hatta göğüslerime
bende birde çikolata kisti var canım doğum kontrol hapını kullansam mı acaba
AAA niyeki ? aşılamaya gececem demıssın kım dedı doktormu ? ben gıttım ıkı yumurta olmus 1 ocak gunu ıgne vurdurdum.aynı tempoya devam.:)sevem ne yaptın gittin mi dr ben gitmedm yaaa
hadi hayırlısı canım doktorumu değiştirdim başka bir dr gittim bugün klomen bende kist yapmış 4 cm büyüklüğünde bu ay doğum kontrol hapı kullanacamAAA niyeki ? aşılamaya gececem demıssın kım dedı doktormu ? ben gıttım ıkı yumurta olmus 1 ocak gunu ıgne vurdurdum.aynı tempoya devam.:)
KAC GUNDUR ISYERINDE YOGUNUM GIREMEDIM SIMDI BI KAC SAYFA GERIDE OKURKEN GORDUM.COK UZULDUMhadi hayırlısı canım doktorumu değiştirdim başka bir dr gittim bugün klomen bende kist yapmış 4 cm büyüklüğünde bu ay doğum kontrol hapı kullanacam
enisem benim daha adetime 9 gün var ama ağrılarım erken başladı sanırım iğneyede 9 gün olducanım benim adetime 1 gün kala göğüslerim ağırmaya başladı ve adet oldum inşallah sen hamile olursun
İNŞALLAH ÖYLEDİR BU SEFER TUTMUŞTUR.. BU MUBAREK GUNLERDE ALLAH'IM İSTEYEN HERKESE SAGIKLI HAYIRLI EVLAT VERSİNcanımm yerlesme kanamasına benzıyoo ıns duu bakalım su an bol bol dınleen kalkma yerınden sanırım tutunma lekesı oo
İNŞALLAH YERLEŞMİŞTİRCanin igne de yapabilir yerlesme kanamasi da olabilir
Bendeki cikolata kisti mih gibi saplandi bana gecmiyorya şu kisterli takmayın arkadaslar kafanıza benım polikistik vardı dıyorum Allah ol dedım mı oluyo yemişim kistiniii onlar adetle atılıyoo
Sende de mi var pko bnim de var zor olur bebis diye dusunuodum oluyomus oleycanım bende polikistik over sendromu varr.ben bundan oncede hamıle kaldımm karnımda öldüü (gecen ay klomen kullnadım yumurtam 20 mm olmuss catlatma ıgnesı vurdu pregnyl o ay kaldımm.ama cok korkuyorum enıseem buda yasamıcak dıye bana kan sulandırıcı ıgne verdı dusmesın dıye clexane 04 luk ıgen yapıyorum her gun gobek koldann bıde matofin 500 kullanıyorumm ostrejon uretmıyo vucut bebekler dusuyo bana cok dua edınn korkuyorumm bunuda kaybedıcem dıyee
Cnm igneden sonra yumurta catlamadi herald senin dimi o kist yaptiBendeki cikolata kisti mih gibi saplandi bana gecmiyor
Evet 4 5 tane klomen kisti on7n haricinde 1 adet cikolata kistim hep vardiCnm igneden sonra yumurta catlamadi herald senin dimi o kist yapti
merhaba canım ben de aşılama yaptırdım bilgi vermek isterim.öncelikle çok basit ve ağrısız bir işlem korkma sakın.2 dk kadar sürüyor.klomen kullandım yumurtam gelişince çatlatma iğnesi oldum.iğneden 36 saat sonra aşılamam yapıldı.eşin aşılama günü sperm örneği veriyor bu laboratuar ortamında yıkanıyor hareketliliği arttırılıyor sonra bir şırıngaya alınıyor.doktorda spekulum denilen bir alet var onu takıyor sana 1 dk da acımıyor.sonra şırıngayla spermi enjekte ediyor.bu kadar.sonra 10 15 dk yatıyorsun evine gidiyorsun normal hayatına devam özel bir önlem gerekmiyor canım.umarım yardımcı olabilmişimdir.sperm azlığı ve hareketlilik sorunu varsa da endişelenme.zaten laboratuvarda hareketlendiriliyor sıkma canını.bana yardımcı olunnn ltfen ben şırnakta yaşıorm burada doktor yok soracak kımsem yoook kafayo yıyormmmm
Mas. Canim darisi bizlerin basina insallahArkadaşlar Beta hcg değerim 113 tü 350 olmuş çok şükür
Âmin canım benim en kısa zamanda inşallahMas. Canim darisi bizlerin basina insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?