Arkadaşlar Beta hcg değerim 113 tü 350 olmuş çok şükür
Cnim duphaston kullaniyorum bn 7 sinde bitiyo 3 4 gun sonra adet olmam gerekiyo... yani bir haftam. Var isalla adet gormem ... bebis olmazsa cok uzulucemmmmmhadı ınss alseri kacc gun kaldıı adetıneee bel agrısı oluyoo kasık agrısıdaaa bende pek olmadı bu hamılelıkte ama oluyoo
Canim bnde pko var ya dr um igneden sonra baslatti bna dogum kontrol oldugunu bilmiyodum degil sanirim yaaaama duphastoon dogum kontrol hapı canım onu kullanırken kalınıyomuymuss benmı yanlıs anladımm
Simdi netten baktim kontrol hapi degil canim o... adet duzenleyici ve hatta yumurta destekleyici bir ilacmis....ama duphastoon dogum kontrol hapı canım onu kullanırken kalınıyomuymuss benmı yanlıs anladımm
Sağol canım benim Dr yarın. Arıcam hcg 3 kat artmış normalmiki yaa Aklım karıştı belirtim sadece karnımın Altında dolgunluk hissi ve hafif bulantı bide sık idrara çıkıyorumoleeeeeybebegıme kardess gelıyooo ıns saglıklı olurlar canımm keseyı ne zaman gormeye cagırdııııı ne belırtılerın var paylasırmısın bıdee kendını sakın yorma cok kucuk daha hep yat dınleeen kalkmaa yerınden
Canim bnimmmm bnmde gozler doldu Allah im duysun sesinizi isallaaaaa.... bizede o duyguyu yasatsinnnnlcanım bıde ben eczacı teknkerıyım karıstırdımmvalla leyla gıbı dolanıyorumm ortalıkta k.bakma ınsss kalmısındırr canım cok dua edıyorumm Allahımm karnımdakı bebegın gunahsızın yuzu hurmetınee ıstıyen arkadaslarımaa bebek ver KUMRALADA ALSERİ SALİHAA DAHA HATIRLAMIYORUMM NEEE OLURRR AMİNNN bebişimle berbaer ettım yıne aglama nobetı geldıı cok duygusalım bu ara yaa
Sağol canım benim Dr yarın. Arıcam hcg 3 kat artmış normalmiki yaa Aklım karıştı belirtim sadece karnımın Altında dolgunluk hissi ve hafif bulantı bide sık idrara çıkıyorum
Inşallah canım inşallahCanim bnimmmm bnmde gozler doldu Allah im duysun sesinizi isallaaaaa.... bizede o duyguyu yasatsinnnnl
Ya evet ya ağlamak istemiyorum kendimi üzmek istemiyorum ama elimde değil heran ağlama modundayımcanım cok normal benım ılk degerım 14 2 gun sonra 37 3gun sonra 144 tüü altakı dolgunluk hıssı solda demı kese olusuyo muhtelemen karamell bu arada duygusal mısın ben hep aglyıorumm ne zaman gecıceeek bu aglama nobetleriiiii
Canim benim insaallah 9 ay sonra bebisini saglikli bi sekilde kucagina alirsinAllahımm olmayaan arkadaslarımaa verr bızımkılerı koru yarebbım kucagımıza almayı nasipp ett ayırma bızlerden etle tırnak gıbı cok acıyo ınsanın ıcı bı daha kaldıramam rabbımm duy sesımızııı
Biliyoruz içimizi rahat tutmamız gerekiyor ama ben hayatta hiçbirşeyi kaybetmekten bu kadar korkmadım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsindemekkı normaal bende kaybetme korkusu var dıgerı gıbı naparım ben bunuda kaybedesem nasıl tutunucam artık yasamaa bazen gecelerı kalkıyorumm aa bebegım nerdeee dıyorumm heh hamıleyımm kaybetmedım kı bunu deyıp yatıyorumm..dıger kaybımda gecelerı kalkıp bebegımı aldılar hamıle deılım kı artık deyıp aglıyodumm
Yarın arıcam canım hcg sonucunun bugün yükselip yükselmiyeceğine baktık çok şükür Yükseldi yarın arıcam artık ne zaman gel derse bakalımkaramel doktora gıttınmı
ne zaman cagırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?