- 2 Temmuz 2010
- 660
- 878
- 133
- 37
Sen ne zaman gideceksin bu arada canımkaramel doktora gıttınmı
ne zaman cagırdı
canım bende de aynısı oldu doktorun hangi ilacı verdi sanaKlomen kist yapmis ben de birsuru tedaviye mola
canım sen leke mi görmüştün yoksa adet gibi mi gelmişti kanSen ne zaman gideceksin bu arada canım
Bu aydan bahsediyorsan canım erken gebelik testi yapmıştım idrarda negatif çıkmıştı hiç umudum kalmamıştı Reglm geçikincede hcg yaptırdım pozitif çıktı kanama Yada lekelenme olmadı çok şükürcanım sen leke mi görmüştün yoksa adet gibi mi gelmişti kan
Vermedi hic bisey bana sana verdi mi canimcanım bende de aynısı oldu doktorun hangi ilacı verdi sana
canım ben gıttım zaten carsamba gunu keseye baktı karından goremedı daha erken vajınal bakalımmı dedı olurr dedım zararı olmucaksa.alttan baktıı kesenn burda bak dedı gordum mınnak bı seydı 5 haftalık dedı dıs gebelık felan deıl içte gebelıgın dedı sana kan sulandırıcı ıgne verelım dedı bı daha dusuk olayı olmasın dedı yanına matofin xr 500 verdı pko ıcı bı de folıkasıt verdı ayın 15 ınde gel kalb atıslarına bakalım dedı kalbını yerım ben onunSen ne zaman gideceksin bu arada canım
Ay kıyamam canım yaa hadi darısı Başıma bakalımcanım ben gıttım zaten carsamba gunu keseye baktı karından goremedı daha erken vajınal bakalımmı dedı olurr dedım zararı olmucaksa.alttan baktıı kesenn burda bak dedı gordum mınnak bı seydı 5 haftalık dedı dıs gebelık felan deıl içte gebelıgın dedı sana kan sulandırıcı ıgne verelım dedı bı daha dusuk olayı olmasın dedı yanına matofin xr 500 verdı pko ıcı bı de folıkasıt verdı ayın 15 ınde gel kalb atıslarına bakalım dedı kalbını yerım ben onun
evet canım bana doğum kontrol hapı verdi niye ara verdinizki tedaviyeVermedi hic bisey bana sana verdi mi canim
anladım canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dua etBu aydan bahsediyorsan canım erken gebelik testi yapmıştım idrarda negatif çıkmıştı hiç umudum kalmamıştı Reglm geçikincede hcg yaptırdım pozitif çıktı kanama Yada lekelenme olmadı çok şükür
Âmin canım benim çok sağol darısı tüm isteyenlere inşallahanladım canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dua et
Bilmem ki degistircem bu doktoru zatenevet canım bana doğum kontrol hapı verdi niye ara verdinizki tedaviye
Canım beni hatırladın mı bende adet olunca klomene başlayacaktım yazışmıştık seninle.Gittim dr a banada yasmin d. konntrol hapı verdi.Sana niye verdi d. kontrol hapı klomene başlamıştın senevet canım bana doğum kontrol hapı verdi niye ara verdinizki tedaviye
hatırladım canım nasılsın klomen başlamıştım iğne oldu sonra adet oldum dr gittim kist yapmış sende dedi ondan doğum kontrol hapı verdiCanım beni hatırladın mı bende adet olunca klomene başlayacaktım yazışmıştık seninle.Gittim dr a banada yasmin d. konntrol hapı verdi.Sana niye verdi d. kontrol hapı klomene başlamıştın sen
Enisem canim senin adetinde cok garip oldu muhatırladım canım nasılsın klomen başlamıştım iğne oldu sonra adet oldum dr gittim kist yapmış sende dedi ondan doğum kontrol hapı verdi
Bende gittim bu ay klomene başlamayacaz sonuç vermez yumurtalar erken gelişmeye başlamış dedi yasmin verdi bi dahaki adetin 5. günü gel dedi.Sende sadece çikolata kisti sorunu mu var cnmhatırladım canım nasılsın klomen başlamıştım iğne oldu sonra adet oldum dr gittim kist yapmış sende dedi ondan doğum kontrol hapı verdi
yok canım yine zamanında oldum bir gariplik yok niye kiEnisem canim senin adetinde cok garip oldu mu
evet birde rahmim tersti bunlar gebeliğe engel değil dedi dr ilk gittiğim dr bana demişti ki sen gebeliği düşünüyorsan doğum kontrol hapı kullanma dedi dün kü dr kullan dedi pek güvenmedim yarın dr gidecem bakalım o ne diyecekBende gittim bu ay klomene başlamayacaz sonuç vermez yumurtalar erken gelişmeye başlamış dedi yasmin verdi bi dahaki adetin 5. günü gel dedi.Sende sadece çikolata kisti sorunu mu var cnm
Canim zamaninda oldum da afedersin rengi cok koyu geldi benimyok canım yine zamanında oldum bir gariplik yok niye ki
Kist için tedavi süreçlerinde d. kontrol hapı veriliyormuş burda bi çok kişiden duydum cnm.Bendede yumurta çatlama problemi varmış kistle beraber ve çatlamayan yumurtalarda kiste dönüşüyomuş ayrıca o yüzden tedaviye başlanamadı ve sanırım bu ayki d. kontrol hapınıda o yüzden verdi banada çatlamamış yumurta kiste dönüşünce atılmayınca tedaviye başlanmıyormuş off kafam sürekli bu konularla meşgulevet birde rahmim tersti bunlar gebeliğe engel değil dedi dr ilk gittiğim dr bana demişti ki sen gebeliği düşünüyorsan doğum kontrol hapı kullanma dedi dün kü dr kullan dedi pek güvenmedim yarın dr gidecem bakalım o ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?