Ay canım insalah kalmisizdir bende bu ay olmazsa cook uzulcemainşallah post: 38671880 .!.:Ark lar nolur dua edin isalla hamile kalmisimdir eger olmadiysa cok uzulcemmmm
canım duphaston adet getıttırıyo duzenlı olmasını saglıyo 5 ay bende kullandım duzenlı bu ay bıraktım birazdan kan testı yaptıracağım bakalımCnim duphaston kullaniyorum bn 7 sinde bitiyo 3 4 gun sonra adet olmam gerekiyo... yani bir haftam. Var isalla adet gormem ... bebis olmazsa cok uzulucemmmmm((
günaydın benimde 7 gün kaldı iğne yaptıralı 11 gün oldu adet belirtilerim var yine olmayacak galiba benim inşallah siz hamilesinizdir.Kızlar günaydın kaç kişi adeti bekliyor benim adete 8 gün kaldı ay çok merak ediyorum inşallah bu ay tutmuştur hayırlısıyla
benim iğne vurulalı 9. günüm hiç bi belirti yok belli olmuyo canım bi arkadaş hamiş kaldı adet olcam sandım ama olmadım diyo bi bakmış hamile ahh ahh her ay beklediğimiz için hayal gibi geliyo ama bi umut iştegünaydın benimde 7 gün kaldı iğne yaptıralı 11 gün oldu adet belirtilerim var yine olmayacak galiba benim inşallah siz hamilesinizdir.
Kizlar bel agrisi da var adet yaklasti ya hamilelikte de oluyo bel agrisi... kasik agrisi oluyomusta bel de oluyo muuuuuuuu
artık o kadar canım sıkılıyor ki dün eşimin aiilesi hadi artık bebek bekliyoruz diyo olmuyor mu yoksa istemiyormusunuz diyo istemiyoruz diyorum mecburen çok bozuluyorum artık benim arkadaşında adet sancıları gibi başladı ve hamile olduğunu öğrendi ama benim ağrılarım çok erken başladı psikolojik değil eminim ama hamilede değilim galiba yabenim iğne vurulalı 9. günüm hiç bi belirti yok belli olmuyo canım bi arkadaş hamiş kaldı adet olcam sandım ama olmadım diyo bi bakmış hamile ahh ahh her ay beklediğimiz için hayal gibi geliyo ama bi umut işte
Zaten insan yarasından değil sorandan usanıyor bizim 2 yıl bitti ilk sene 1 kez düşük yaptım bi daha da olmadı etrafta herkesin bebeği var gidiyoruz seviyoruz bişeyler alıyoruz insanlar severken bile kendinin yok yazık falan diyo gibi bakıyorlar her hediye alışımda çok üzülüyorum aslında ne zaman kendi bebeğime bişeyler alcam acaba diye çok yıpratıcı bi süreç insanda psikoloji kalmıyor Allah daha çok bekleyenlere yardım etsinartık o kadar canım sıkılıyor ki dün eşimin aiilesi hadi artık bebek bekliyoruz diyo olmuyor mu yoksa istemiyormusunuz diyo istemiyoruz diyorum mecburen çok bozuluyorum artık benim arkadaşında adet sancıları gibi başladı ve hamile olduğunu öğrendi ama benim ağrılarım çok erken başladı psikolojik değil eminim ama hamilede değilim galiba ya
aynen öyle eşim ve ben tam bir çocuk hastasıyız sokakta gördüğümüz çocuğu bile kucaklayıp seviyoruz eşim sağolsun çok destek bu konuda olmasın sen yetersin bana diyor ama o başka çocukları severken bile benim zoruma gidiyor anne baba olamamak....çok zor... rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bebeği beklemek çok zorZaten insan yarasından değil sorandan usanıyor bizim 2 yıl bitti ilk sene 1 kez düşük yaptım bi daha da olmadı etrafta herkesin bebeği var gidiyoruz seviyoruz bişeyler alıyoruz insanlar severken bile kendinin yok yazık falan diyo gibi bakıyorlar her hediye alışımda çok üzülüyorum aslında ne zaman kendi bebeğime bişeyler alcam acaba diye çok yıpratıcı bi süreç insanda psikoloji kalmıyor Allah daha çok bekleyenlere yardım etsin
Evet demekki olmayanların duyguları hep aynı. Eşim,annem,babam, kayınbabam başka çocukları sevdiğinde içim gidiyor biz ikimizde çocuk delisiyiz o gün elbet gelecek diyorum yapacak fazlada bişi yok dua etmekten başka...aynen öyle eşim ve ben tam bir çocuk hastasıyız sokakta gördüğümüz çocuğu bile kucaklayıp seviyoruz eşim sağolsun çok destek bu konuda olmasın sen yetersin bana diyor ama o başka çocukları severken bile benim zoruma gidiyor anne baba olamamak....çok zor... rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bebeği beklemek çok zor
Inşallah tutmuştur canım hayırlı haberler verirsin inşallahKızlar günaydın kaç kişi adeti bekliyor benim adete 8 gün kaldı ay çok merak ediyorum inşallah bu ay tutmuştur hayırlısıyla
Öyle Düşünme hayırlısıyla inşallah hamilesindir benim iğneden sonra sürekli regli belirtisi vardı hatta hamile olmadığımdan okadar emindimki regli belirtileri Yüzünden idrar testi Yaptım o da negatif çıkınca reglimi bekledim hep 2 gün geçincede kistmi oldu acaba diye korktum ama çok şükür hamileymişim yani regli belirtilerinden çok bi farkı yok benim ilk tedavimde bu aradaartık o kadar canım sıkılıyor ki dün eşimin aiilesi hadi artık bebek bekliyoruz diyo olmuyor mu yoksa istemiyormusunuz diyo istemiyoruz diyorum mecburen çok bozuluyorum artık benim arkadaşında adet sancıları gibi başladı ve hamile olduğunu öğrendi ama benim ağrılarım çok erken başladı psikolojik değil eminim ama hamilede değilim galiba ya
evet tek elimizden gelen dua etmek rabbim nasip ederse olacak inşallahEvet demekki olmayanların duyguları hep aynı. Eşim,annem,babam, kayınbabam başka çocukları sevdiğinde içim gidiyor biz ikimizde çocuk delisiyiz o gün elbet gelecek diyorum yapacak fazlada bişi yok dua etmekten başka...
Öyle Düşünme hayırlısıyla inşallah hamilesindir benim iğneden sonra sürekli regli belirtisi vardı hatta hamile olmadığımdan okadar emindimki regli belirtileri Yüzünden idrar testi Yaptım o da negatif çıkınca reglimi bekledim hep 2 gün geçincede kistmi oldu acaba diye korktum ama çok şükür hamileymişim yani regli belirtilerinden çok bi farkı yok benim ilk tedavimde bu arada[/QUO
evet iğneden 5 gün sonra benim sıkıntılarım başladı göğüslerimde aşırı ağrı ve ara ara kasık ağrım oluyor ama regl günüme 7 gün var daha hep bikaç gün önce başlardı ağrılarım bu defa 10 gün önce başladı aynı belirtiler bakalım ne olacak dua et lütfen hamilenin duası kabul olur rabbim bebegine hayırla kavuştursun senide inşallah
inşallah tutmustur canımInşallah tutmuştur canım hayırlı haberler verirsin inşallah
evet iğneden 5 gün sonra benim sıkıntılarım başladı göğüslerimde aşırı ağrı ve ara ara kasık ağrım oluyor ama regl günüme 7 gün var daha hep bikaç gün önce başlardı ağrılarım bu defa 10 gün önce başladı aynı belirtiler bakalım ne olacak dua et lütfen hamilenin duası kabul olur rabbim bebegine hayırla kavuştursun senide inşallahÖyle Düşünme hayırlısıyla inşallah hamilesindir benim iğneden sonra sürekli regli belirtisi vardı hatta hamile olmadığımdan okadar emindimki regli belirtileri Yüzünden idrar testi Yaptım o da negatif çıkınca reglimi bekledim hep 2 gün geçincede kistmi oldu acaba diye korktum ama çok şükür hamileymişim yani regli belirtilerinden çok bi farkı yok benim ilk tedavimde bu arada
karamal2013 pardon sanaydı sorum canım sen ne kadar sonra idrar testi yaptın kanda ne zaman belli oldukumral sen ne kadar sonra idrar testi yaptın kanda ne zaman belli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?