- 2 Temmuz 2010
- 660
- 878
- 133
- 37
Inşallah canım çok sağol dualarım dizinleevet iğneden 5 gün sonra benim sıkıntılarım başladı göğüslerimde aşırı ağrı ve ara ara kasık ağrım oluyor ama regl günüme 7 gün var daha hep bikaç gün önce başlardı ağrılarım bu defa 10 gün önce başladı aynı belirtiler bakalım ne olacak dua et lütfen hamilenin duası kabul olur rabbim bebegine hayırla kavuştursun senide inşallah
Inşallah canım çok sağol dualarım dizinle
Âmin Çok sağol canım benim Dr haftaya pazartesi gel dedi inşallah bi aksilik çıkmazda keseyi görürüzcanım çok sevindim değerlerinin artmasına.Maşallahh takviminde yakışmış.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Darısı bizlere inşallah
Âmin Çok sağol canım benim Dr haftaya pazartesi gel dedi inşallah bi aksilik çıkmazda keseyi görürüz
HAyirlusi olsun cnm asilamadan once hangi tedaviyi gordunBenimde ilk aşılamam oldu.bugun 7 günüm.bi belirtim yok
canım hayırlı olur inşallah bende aşılama yapacamda sen özelde mi yaptın özelse ne kadar ücret ödedinBenimde ilk aşılamam oldu.bugun 7 günüm.bi belirtim yok
Ben DIŞARDA tüm tahlilleri yaptırdım cnm. Bizde sorun yok, sıkıntı yok ana 3 yıldır olmadı. Bu yüzden direk aşılama dedi doktorumHAyirlusi olsun cnm asilamadan once hangi tedaviyi gordun
bende 18 aylık evliyim bizde de bariz bir engel yok bende yapacam kolay değil mi birde üni. de doktor bay mı bayan mıBen DIŞARDA tüm tahlilleri yaptırdım cnm. Bizde sorun yok, sıkıntı yok ana 3 yıldır olmadı. Bu yüzden direk aşılama dedi doktorum
Canim hayirli olsun tedavin insallah guzel haberler verirsin bizeBenimde ilk aşılamam oldu.bugun 7 günüm.bi belirtim yok
Koyverme kendini canim kacinci gunun bugunKizlar yaaaa bi sivilce daha cikti yuzumde((((kesin adet olcm
Bayan ve çok mütevazı bir doktor tavsiye ederimbende 18 aylık evliyim bizde de bariz bir engel yok bende yapacam kolay değil mi birde üni. de doktor bay mı bayan mı
Amin inşallahCanim hayirli olsun tedavin insallah guzel haberler verirsin bize
Ben yaklaşık 30 dakika çok ağrı sancı çektim. Sonra bişeyi m kalmadıbende 18 aylık evliyim bizde de bariz bir engel yok bende yapacam kolay değil mi birde üni. de doktor bay mı bayan mı
10. Gun canim yaaaaKoyverme kendini canim kacinci gunun bugun
Ben 16. Gunumde adet oldum bekle bakalim senin regln ne zaman10. Gun canim yaaaa
Bnimde 6 gun sonra iste.. ama umidin kirildi adet belirtilerin hepsi varBen 16. Gunumde adet oldum bekle bakalim senin regln ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?