Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

aynen sorun yok diyen var 2.5 senedir daha gecen ay kist olusuo dendi hep ilac sonuc ayni gitmek istemiorum artik

Cnm bende menopur iğne vurdu,3 gün .aynı iğneler galiba.ve yanlış bilmiyorsam,yumurtayı büyütmek için
ka günlük verdi...bir de çatlama iğnesi mi vuruluyo ardından.bu ay aet olursam bende başka doktora gidicem ve isticem artık

ka günlük verdi...bir de çatlama iğnesi mi vuruluyo ardından.bu ay aet olursam bende başka doktora gidicem ve isticem artık
3 günlük.günde 1 tane . Ama öncesinde 5 gün femara da içmiştim.evet ardında da çatlatma iğnemi oldum.Allah yardımcın olsun cnm.

Bende bekleyenlerdenim, ayın 4 ünde adetin 11.günü ovıtrelleyi vurdurduğumda 22 mm di yumurta yarın iğneden sonraki 6 . Gün bakalım ak koyun kara koyun ne zaman belli olcak 15 gün dolmadan test yapmayı düşünmüyorum tabii eğer dayanabilirsem:)

ii akşamlar... bnm de ovitrelle sonrası 8. günüm... sen de herhangi bir ağrı sızı bi belirti oluor mu cnm ya?

Bence bekle bn dayanamadım 13.günde yaptım tek çizgi çıktı moralimi bozdum

İnşallah bir daha kullanmazsın ve bu ay tutar tatlım..ben ikinci ayımdayım ve adetime son 3gün :S beklemek resmen işin en kötü kısmı
inşallahhh, hepimizin için... senin az kalmış yaa daha bi heyecen vardır şimdi. düzenli midir bari adetlerin?

ayy hadi hayırlısı cnm inşallah yaa... bnm pek düzeni olmadığı için belirsiz bi şekilde beklemek daha zor oluyor

ii akşamlar... bnm de ovitrelle sonrası 8. günüm... sen de herhangi bir ağrı sızı bi belirti oluor mu cnm ya?
Ağrı sızı yok ,sadece iğnenin ertesi günü hafif hafif kramp tarzı karnımın alt kısmında oldu yumurta çatladığı zamanlarda sanırım çünkü ben salı akşam 6 da iğne oldum cuma da kontrole gittim yumurta çatlamış dedi doktor

Bence bekle bn dayanamadım 13.günde yaptım tek çizgi çıktı moralimi bozdum
Sabır işte gösterebilsek ne âlâ:) hadi iyisin senin az kalmış benim daha 10 gün beklemem gerek ama olmadı diye düşünüyorum ki umutlanıp daha çok hüsran olmasın diye..

ya bnm de iğne sonrası çok bi ağrı olmadı ama şimdi şimdi ara ara baya kasık ağrılarım oluo ara ara da baş dönmeleri...

Kızlar hepinize günaydın..
Ben bu sabah adetime 3gün kala adet oldum kahverengi akıntım gelmeye başladı..2.klomen ve ovitrelle deneyimim başarısız oldu
İnşallah sizlerden iyi haber alırım

pino0st: 37707404 .!.:
Kızlar hepinize günaydın..
Ben bu sabah adetime 3gün kala adet oldum kahverengi akıntım gelmeye başladı..2.klomen ve ovitrelle deneyimim başarısız oldu
İnşallah sizlerden iyi haber alırım
Üzülme canım benim tabi böyle söylemesi çok kolay ama elimizden bisey gelmiyor benim bu 4. Ayım ve 1 senedirde bekliyoruz ama olmayinca olmuo malesef

cnm bende pregnly ıgne kullandım dun rahmımde bır agrı vardı nerdeyse acile gıdecekrım dogumda bıle o kadar acı cekmedım cok agladım gene var ama dunku bgıbı agır degıl bugun dktra gttım yumurtan catlamıs gerısını allha bılır dedı adetın gecıkınce test yap dedı ne bılım sasırdım kaldım cok aghrım var karnım cok sıs sankı ıdrarı tutyormusum gıbı sıs nasıp artık

Üzülme canım benim tabi böyle söylemesi çok kolay ama elimizden bisey gelmiyor benim bu 4. Ayım ve 1 senedirde bekliyoruz ama olmayinca olmuo malesef
Sağol güzelim desteğin için bende 1buçuk yıldır deniyorum bakalım yeniden klomen ve ovitrelle..aktara gittim çakşır kökü aldım eşime içirmek için bilgisi olan var mı?

Cnm iğneni olduktan sonra doktor bakmamışmıydı çatlamış mı,çatlamamış mı diye? Kaç gün oldu iğneni olalı ? Bende de şişlik vardı iğnenı olduktan 1 hafta sonra.ağrı olması normal,ama bu kadar şiddetlisini hiç duymamıştım Allah hayırlısını nasip etsin cnm benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…