Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

HMMMM OYLE YAPAYIM VUCUT OLARAK KAFA OLARAK BI KENDIMI RAHAT BIRAKAYIM.KÜRLERE BASLARIM OLMADI :)

5 kere deneme hakkın var canım bıraz ara versen o ıgnelerın vucuda 3 ay etkısı var ben eczacıyım 3 ay kanında dolasıyo bana sorarsan hem vucudun dınlensınn
Cnm eczaciyim demissin bana biraz bilgi verirmisn bana henuz klomen catlatma tedavisi uygulanmadi.d.kontrol hapi verdi dr bu ay klomen tedavisi uygulanacak cikolata kistim ve catlama sorunum var klomenin ve ignenin bana acaba faydasi olabilirmiki

saol canım benım Allah nasıp etsınn sızlerede ıns sen ne yaptın tedavıye devammı
Kızlaaaaarrr çok şükür bebişimide gördüm kalp atışına duydum Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
HADİ GÖZÜN AYDIN CANIIMM ÇOK SEVİNDİMM KÜÇÜK MELEK ANNESİNİ ÜZMEDİ GÖRDÜNMÜ :)DARISIDA BİZLERİN BAŞINA OLSUN DUA EDİN BİZİM İÇİNNN

SEVEMCİM İNŞALLAH HAFTAYA BENDE MÜJDELİ HABERİ VERİRİMM:)ALLAH HAYIRLISINI VERSİN HERŞEYDEN ÖNEMLİSİ BU AY OLMASADA TEDAVİYE DEVAM YILMAK YOK EJDA İLE KARAMEL BANA ÇOK GÜZEL MORAL OLDULAR VALLA :)İNŞALLAH HEPİMİZ BU DUYGUYU YAŞARIZ

AY HADI INSALLAAAHHHH KACINCI DENEMEN SENIN

GEÇEN AY KLOMEN KULLANDIM AMA İĞNE YAPILMADI İĞNEDE İLK AYIMM..BU AY TUHAF Bİ HİS VAR AMA İÇİMDE HAMİLE GİBİ GELİYOR İÇİME EŞİMDE ÖYLE HİSSETMİŞ AMA İĞNEDEN DOLAYIDA ETKİSİNDE KALMIŞ OLABİLİRİZ
SENİN İLK DEĞİL SANIRIM ALLAH BİZİMDE YÜZÜMÜZE BAKAR İNŞALLAH

HİÇ bellı olmaz belkı hısslerınde yanılmazsın.evet cnm ya dun test yaptım eczaneden alıp negatıf cıktı.adetımı beklıyorum ıste.4 .denemeye gırmıs olcam devam edersem.etmezsemde bıraz dınleneyım dıyorum

Kandada baktırsaydın keşke belkide vardır bak karamelde senin gibi olumsuz düşündü sonra kanda çıktı ayy inşallah sen yanılıyorsundur 4. gerek kalmaz

Kandada baktırsaydın keşke belkide vardır bak karamelde senin gibi olumsuz düşündü sonra kanda çıktı ayy inşallah sen yanılıyorsundur 4. gerek kalmaz
ne bıleyım her denemede kan vermeye kosuodum sonra uzuluodum. dunde ole gorunce bosver dedım adetım gecıkırse bellı olur.gene kanda negatıf gprunce canımı sıkmım dedım acıkcası :)

ne bıleyım her denemede kan vermeye kosuodum sonra uzuluodum. dunde ole gorunce bosver dedım adetım gecıkırse bellı olur.gene kanda negatıf gprunce canımı sıkmım dedım acıkcası :)
kaçıncı günü yaptın testi?

AY INSALLAAAH CANIM INSALLAAAH AMINN CUMLEMIZE.UMUT HER DAIM YERI GELIO UMUTSUZLUKLAR AMA ISTE HERSEYDE VARDIR BI HAYIR.INSALLA SENDE COK UZAMADAN HAMILE KALIRSIN.KAC YILLIK EVLISIN ?

AY INSALLAAAH CANIM INSALLAAAH AMINN CUMLEMIZE.UMUT HER DAIM YERI GELIO UMUTSUZLUKLAR AMA ISTE HERSEYDE VARDIR BI HAYIR.INSALLA SENDE COK UZAMADAN HAMILE KALIRSIN.KAC YILLIK EVLISIN ?
yeni sayılır 16 aylık evliyim 8 ay korunduk zaten hazirandan buyana korunmuyoruz 6 ay öyle geçti sonra ilaca başladık 2. ayım ilaçtada iğneyi bu ay vuruldum.Oda klomenden sonra doktor çağırdı baktı daha 9 cm felandı yumurta bu ayıda boş geçecez dedi sonra ben odadan çıkarken sen haftaya da gelsene yine bakalım bi şans olabilir dedi haftaya gittiğimde 19 cm-20 cm olmuştu öylelikle iğne oldu.Belkide oda bi şanstı benim için :)

umut böyle bişey işte doktorun söylediğinden bile kendime pay çıkarıyorum :):)

Kizlar ben igneden 16 gun sonra adet olmustum 14 gun diyorlar ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…