ilacın etsinden dolayı olabilir canım.Bünyeye göre değişebilir belkiKizlar ben igneden 16 gun sonra adet olmustum 14 gun diyorlar ama
Evet canim ben klomen igne ara verdim kocakari ilavlari denycemilacın etsinden dolayı olabilir canım.Bünyeye göre değişebilir belki
SANIRIM BENDE ARA VERICEM :) AZ EVEL OKUDUM ONCE SOGAN KURUU ARDINDAN INCIR KURU YAPIN DIOLAR AMAEvet canim ben klomen igne ara verdim kocakari ilavlari denycem
bende bu aydan sonra olmazsa inciri deniyecem.Soganı geçen ay yapayım dedim 2. günü bıraktım bana çok dokundu bulantı baş dönmesi yaptı yoksa o çok faydalıymış ama yapamadım.İnşallah siz yapabilirsiniz.SANIRIM BENDE ARA VERICEM :) AZ EVEL OKUDUM ONCE SOGAN KURUU ARDINDAN INCIR KURU YAPIN DIOLAR AMA
Canim ben sogani yaptim bitirdim de bende cikolata kisti var faydali olur mu bilememSANIRIM BENDE ARA VERICEM :) AZ EVEL OKUDUM ONCE SOGAN KURUU ARDINDAN INCIR KURU YAPIN DIOLAR AMA
Belki sogan ona etki etmistir.kac gun ictinKumral-ada .!.:Canim ben sogani yaptim bitirdim de bende cikolata kisti var faydali olur mu bilemem
Canim ben sogani yaptim bitirdim de bende cikolata kisti var faydali olur mu bilemem
Canim ben sogani yaptim bitirdim de bende cikolata kisti var faydali olur mu bilemem
CEREN KAC GUN ICILMESI GEREKIO SOGAN KURU.? BEN DE YUMURTALARLA ILGILI SIKINTI YOKDA INTERNETTE OKUDUM ONCE SOGAN KURUNU ARDINDAN INCIR KURUNU YAPIN DEMISLER YOKSA ILK INCIR YAPICAKDIMbu arada canım sen yakın zamana dr gittinmi kistten ne haber bişey dediler mi
CEREN KAC GUN ICILMESI GEREKIO SOGAN KURU.? BEN DE YUMURTALARLA ILGILI SIKINTI YOKDA INTERNETTE OKUDUM ONCE SOGAN KURUNU ARDINDAN INCIR KURUNU YAPIN DEMISLER YOKSA ILK INCIR YAPICAKDIM
İnşallah cnm bekleyen isteyen herkese versin :):):)SEVEMCİM İNŞALLAH HAFTAYA BENDE MÜJDELİ HABERİ VERİRİMM:)ALLAH HAYIRLISINI VERSİN HERŞEYDEN ÖNEMLİSİ BU AY OLMASADA TEDAVİYE DEVAM YILMAK YOK EJDA İLE KARAMEL BANA ÇOK GÜZEL MORAL OLDULAR VALLA :)İNŞALLAH HEPİMİZ BU DUYGUYU YAŞARIZ
hayıt otumuu ay yaaa nelerle ugrasıyoruz.ben normalde ne pekmez ne bal helekı ıncır hıc yemem yıyemıyordum onu.sımdı sırf cocuk ıcın pekmezlerle sabah gunumu açıyorum aksamda kestane ballarıyla kapatıyorumkuzum nette 15 gün yazıyor ama ben bir hafta denedim.Aslında benım yumurtlamada sorun yok ama pko ve kistlere iyi geliyor dediler.Bendede çatlamama sorunu var incir kürü deniyecektim ama hayıt otu içmeye başladım.sonraki ay bende incir kürünü deneyim diyorum.
hayıt otumuu ay yaaa nelerle ugrasıyoruz.ben normalde ne pekmez ne bal helekı ıncır hıc yemem yıyemıyordum onu.sımdı sırf cocuk ıcın pekmezlerle sabah gunumu açıyorum aksamda kestane ballarıyla kapatıyorumsımdıde ıncır kuru nu duyunca mecbur denıcem.
15 gun ictim canim ben daha dun bittiBelki sogan ona etki etmistir.kac gun ictin
Cok guzel canim o kistler giderde cikolata kisti bilmiyorum canim yaacanım cok faydalı bende 1 hafta içtim sogan suyunu pzt dr gittim kist temizlenmişti.Hani iğneden sonra yumurtam çatlamayıp kiste dönüştürmüştü ya dr bile 1 haftada temızlenmiş hayret dedi
Gitmedim canim doktora gitmicem adet olunca gidicembu arada canım sen yakın zamana dr gittinmi kistten ne haber bişey dediler mi
Cnm gordugum kadariyla hem sorun yasamadan hamile kalanda var ama ayni zamanda bu kistten dolayi zor hamile kalanda yada normal yolla kalamayanda sanirim gercekten nasip belli bir aciklama yok bu kistle ilgili yani normal yolla kalabilirzde kalamayabilirze rabbim aratmasin insallahCikolata kisti olan var mi baska bu kistle cocuk zor oluyor yaaa karamsarlastim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?