Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

SANIRIM BENDE ARA VERICEM :) AZ EVEL OKUDUM ONCE SOGAN KURUU ARDINDAN INCIR KURU YAPIN DIOLAR AMA
bende bu aydan sonra olmazsa inciri deniyecem.Soganı geçen ay yapayım dedim 2. günü bıraktım bana çok dokundu bulantı baş dönmesi yaptı yoksa o çok faydalıymış ama yapamadım.İnşallah siz yapabilirsiniz.

Canim ben sogani yaptim bitirdim de bende cikolata kisti var faydali olur mu bilemem

canım cok faydalı bende 1 hafta içtim sogan suyunu pzt dr gittim kist temizlenmişti.Hani iğneden sonra yumurtam çatlamayıp kiste dönüştürmüştü ya dr bile 1 haftada temızlenmiş hayret dedi

bu arada canım sen yakın zamana dr gittinmi kistten ne haber bişey dediler mi
CEREN KAC GUN ICILMESI GEREKIO SOGAN KURU.? BEN DE YUMURTALARLA ILGILI SIKINTI YOKDA INTERNETTE OKUDUM ONCE SOGAN KURUNU ARDINDAN INCIR KURUNU YAPIN DEMISLER YOKSA ILK INCIR YAPICAKDIM

CEREN KAC GUN ICILMESI GEREKIO SOGAN KURU.? BEN DE YUMURTALARLA ILGILI SIKINTI YOKDA INTERNETTE OKUDUM ONCE SOGAN KURUNU ARDINDAN INCIR KURUNU YAPIN DEMISLER YOKSA ILK INCIR YAPICAKDIM

kuzum nette 15 gün yazıyor ama ben bir hafta denedim.Aslında benım yumurtlamada sorun yok ama pko ve kistlere iyi geliyor dediler.Bendede çatlamama sorunu var incir kürü deniyecektim ama hayıt otu içmeye başladım.sonraki ay bende incir kürünü deneyim diyorum.

İnşallah cnm bekleyen isteyen herkese versin :):):)

hayıt otumuu ay yaaa nelerle ugrasıyoruz.ben normalde ne pekmez ne bal helekı ıncır hıc yemem yıyemıyordum onu.sımdı sırf cocuk ıcın pekmezlerle sabah gunumu açıyorum aksamda kestane ballarıyla kapatıyorum sımdıde ıncır kuru nu duyunca mecbur denıcem.

mecbur canım napalım bir umut bizimkisi bu yollarla bebişe kavuşan çok forumda bizlerde onların arasına katılırız inşallah.Araştır sende istersen hayıt otuda çok faydalıymış bir takım şeylere

Ayy
canım cok faydalı bende 1 hafta içtim sogan suyunu pzt dr gittim kist temizlenmişti.Hani iğneden sonra yumurtam çatlamayıp kiste dönüştürmüştü ya dr bile 1 haftada temızlenmiş hayret dedi
Cok guzel canim o kistler giderde cikolata kisti bilmiyorum canim yaa

amin canım inşallah bende sancı ve sabırsızlıkla bekliyorum aynı zamanda da korkuyorum bu ayda hüsran olmasın diye rabbim tamamına erdirir inşallah..

Cikolata kisti olan var mi baska bu kistle cocuk zor oluyor yaaa karamsarlastim ben
Cnm gordugum kadariyla hem sorun yasamadan hamile kalanda var ama ayni zamanda bu kistten dolayi zor hamile kalanda yada normal yolla kalamayanda sanirim gercekten nasip belli bir aciklama yok bu kistle ilgili yani normal yolla kalabilirzde kalamayabilirze rabbim aratmasin insallah

kızlar merhaba ben de yeni katıldım aranıza ben 3,5 yıllık evliyim ilk 1,5 sene bebek istemediğim için korundum yani eşim korundu geçen ay çocuk tedavisine başladım kendiliğinden olmayınca doktor klomen verdi klomenle hiç yumurtam olmadı 1 tane vardı ama oda 14 cm di yani yeterli değildi bu ay klomen+gonal f 75 verdi iki yumurtam oldu 19,5 cm işte dün ovitrelle çatlatma iğnesi oldum inşallah bende meleğime kavuşurum bu ay bol bol dua ediyorum kızlar sizde edin allah büyük hepimizin kucağı boş kalmıcak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…