Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

slm arkadaşlar ben bayan umutsuz Rabbim e dedim Rabbim senin bana verecegin hayra öyle muhtacim ki Ama yine de hiç ümidim yoktu ve hiçbir hamilelik belirtisi de yoktu 5 gün gecikme yaşadıktan sonra bugün öylesine bir test aldım yok ama yine de kafam rahatlasin diye ve çift çizgiyi gördüm hamileyim ama tabi dra gitmeden gerçek bir hamilelik mi bilemem pazartesi yi iple çekiyorum ve dua ediyorum inşallah meleğim gelmiştir diye Rabbim hepimize nasip etsin gelişmeleri paylaşacağım

Cnm hayırlı olsun diyelim .Güzel ALLAHIM en umutsuz anında yetişmiş sana ne güzel.İnş sağlıklı bir gebeliktir.2.denemenmiş sorunun neydi?;

Cnm hayırlı olsun diyelim .Güzel ALLAHIM en umutsuz anında yetişmiş sana ne güzel.İnş sağlıklı bir gebeliktir.2.denemenmiş sorunun neydi?;
Allah razı olsun inşallah normal bir gebeliktir çünkü geçen yaz denememde kimyasal yaşadım ve kürtaj oldum aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum hasimoto Hipotiroidi hastasıyım yumurtalarim geç büyüyor ve catlamiyor yumurtlamam çok bozuk yani benim bildiğim bu

canım ben 1 kere yaptırdım,hamile kaldım ama 6 haftalıklen düştü,kalbi atmadı.. hemen sonraki ay kendi kendime hamile kaldım ,bu sefer de kimyasal gebelik geçirdim.. görünen o ki ,kendi kendime hamile kala biliyorum,inşAllah bi daha da klomen kullanmıycam. bence sen de kullanma ,çok zararlı rezervi azaltıyor,belki kendi kendine kala biliyorsun.bi dene bence .. zor da olsa tamamen akışına bırak,o zaman olucaktır ..

Günaydın kızlarr bugün 12. gün hiçbir belirti yok sadece ara ara kasık ağrım var dün test yaptımm kocamann negatiff

bu ayda olmadı sanırımm progestanın bitmesini bekliyecemm artıkk

benim aslında hiç bi sorunum yoktu. 6 aylık evliydim ve niyr beneğim olmuyor diye tedirgindim. yanlış yaptım . bi sefer denedim sadece .
Anladm cnm bende klomen kullanacam olmuyor cunku bebegim klomen ve catlatma ignesiyle olmazsa bursada profa gidecem artik cikolata kisti ve catlama sorunu cikti bende bastan hicbise yoktu sonradan oldu offf offf

Gunaydin cnm sirt agrim tek var ve birlacgindur gogsum de biraz agri varigneden sonraki 19.gunum bekliyorum hala adet olurum diye

Gunaydin cnm sirt agrim tek var ve birlacgindur gogsum de biraz agri varigneden sonraki 19.gunum bekliyorum hala adet olurum diye
Canım test yapsana artık inş hamilesindir ama değilsende Dr gidersin 19 gün olmuş bence kan testi yaptırmalısın

haklısın hastalandım zaten.randevuda almıstım ama gıtmıcem.sonucda bendede polıp dısında problem yoktu amelıyatla temızlenmıstı.olsaydı catlatma ıgnelerındende olurdu.3 deneme olumsuz cıktysa zorlamanın bı anlamı yok dıye dusunuyorum.bazende kafam karısıo ıste napsam dıbe kadar gıtsemmı dıe.ama sogan kurune basladım o bıtsın ıncır kurunu yapcam

merhaba arkadaşlar bende bir senedir çocuk istiyorum bu ay klomene başladım beş gün içtim sağ yumurtamın geliştiğini söylediler gün aşırı ilişki tabii ayın 13 nde tekrar kontrole gittim progestron tahlili yapıldı sonuç 28 çıktı bi şey demediler hani bunun ne anlama geldiğini bilen var mı?

Cnm klomen kullndim sonra catlatma ignesi yaptik ayin 2de bn bekliycm cumaya kadar adet olurum belki diye herkes 14.gun adet oldum diyor fakat ne bilim umutlanmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…