slm arkadaşlar ben bayan umutsuz Rabbim e dedim Rabbim senin bana verecegin hayra öyle muhtacim ki Ama yine de hiç ümidim yoktu ve hiçbir hamilelik belirtisi de yoktu 5 gün gecikme yaşadıktan sonra bugün öylesine bir test aldım yok ama yine de kafam rahatlasin diye ve çift çizgiyi gördüm hamileyim ama tabi dra gitmeden gerçek bir hamilelik mi bilemem pazartesi yi iple çekiyorum ve dua ediyorum inşallah meleğim gelmiştir diye Rabbim hepimize nasip etsin gelişmeleri paylaşacağım5 gün sonra açacağım konu başlığını şimdiden yazıyorum klomen ve catlatma ignesi 2.ay ve sonuç hüsran neden bu kadar olumsuzum hiç bilmiyorum ama olmadı yine galiba iki aydır gecmek bilmeyen zamanla mücadele ediyorum ve sizleri takip ediyorum hatta bazılarını okurken Ağlıyorum ve dua ediyorum hepinize Rabbim en kisa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepinize ve bana da inşallah
Cnm hayırlı olsun diyelim .Güzel ALLAHIM en umutsuz anında yetişmiş sana ne güzel.İnş sağlıklı bir gebeliktir.2.denemenmiş sorunun neydi?;slm arkadaşlar ben bayan umutsuz Rabbim e dedim Rabbim senin bana verecegin hayra öyle muhtacim ki Ama yine de hiç ümidim yoktu ve hiçbir hamilelik belirtisi de yoktu 5 gün gecikme yaşadıktan sonra bugün öylesine bir test aldım yok ama yine de kafam rahatlasin diye ve çift çizgiyi gördüm hamileyim ama tabi dra gitmeden gerçek bir hamilelik mi bilemem pazartesi yi iple çekiyorum ve dua ediyorum inşallah meleğim gelmiştir diye Rabbim hepimize nasip etsin gelişmeleri paylaşacağım
Allah razı olsun inşallah normal bir gebeliktir çünkü geçen yaz denememde kimyasal yaşadım ve kürtaj oldum aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum hasimoto Hipotiroidi hastasıyım yumurtalarim geç büyüyor ve catlamiyor yumurtlamam çok bozuk yani benim bildiğim buCnm hayırlı olsun diyelim .Güzel ALLAHIM en umutsuz anında yetişmiş sana ne güzel.İnş sağlıklı bir gebeliktir.2.denemenmiş sorunun neydi?;
Hımm anladım canım valla bende çok merak ediyorum
Ay canım başladı yaa çıkarmıyorum ama çok bulanıyo senin devam ediyomukaramell nabıyosun basladımı bulantılarınnn
benımde devam edıyo ara ara bugun pek yok gıbı dun felakettım öğde öğğğAy canım başladı yaa çıkarmıyorum ama çok bulanıyo senin devam ediyomu
canım ben 1 kere yaptırdım,hamile kaldım ama 6 haftalıklen düştü,kalbi atmadı.. hemen sonraki ay kendi kendime hamile kaldım ,bu sefer de kimyasal gebelik geçirdim.. görünen o ki ,kendi kendime hamile kala biliyorum,inşAllah bi daha da klomen kullanmıycam. bence sen de kullanma ,çok zararlıMeraba canım yazını okuyunca cok uzuldumklomen tedavısı ıcın cok zararlı demıssın benımde 4, tedavıye baslıcam adetımı beklıyorum test yaptım negatıf cıktı kandada baktırmadım gerek dıymadım.4.ye baslama konusunda kararsızım bırakıp akısınamı bırakmalıyım yoksa ıkı denemeyıde yapım bıtsınmı dıe hep kafamda dusunuyorum.sımdı senın yazınıda okuyunca acıkcası tedırgınlıgım dahada arttı.hamıle kalan arkadasların olması bı umut.ama bızım gıbı hamıle kalamayanlar olunca umutsuzluk ve endıse.tedavıyı yarım mı bıraktın yoksa 5sansınıda denedınmı ?
benim aslında hiç bi sorunum yoktu. 6 aylık evliydim ve niyr beneğim olmuyor diye tedirgindim. yanlış yaptım . bi sefer denedim sadece .Cnm senin sorunun neydiki klomen kullandin dusuk yaptin bu arada bende bi kimyasal gecirdim 10 aydirda bise yok o aradada cikolata kisti cikti
canım bi gelişme var mı ? İnşAllah hayırlı haber verirsin :)hepimizin hakkinda hayirlisi uzuldum bebegini kaybetmene rabbm yardimcimz olsun bnde umut yok sivilce cikti adet olcm galiba
Anladm cnm bende klomen kullanacam olmuyor cunku bebegim klomen ve catlatma ignesiyle olmazsa bursada profa gidecem artik cikolata kisti ve catlama sorunu cikti bende bastan hicbise yoktu sonradan oldu offf offfbenim aslında hiç bi sorunum yoktu. 6 aylık evliydim ve niyr beneğim olmuyor diye tedirgindim. yanlış yaptım . bi sefer denedim sadece .
Canım test yapsana artık inş hamilesindir ama değilsende Dr gidersin 19 gün olmuş bence kan testi yaptırmalısınGunaydin cnm sirt agrim tek var ve birlacgindur gogsum de biraz agri varigneden sonraki 19.gunum bekliyorum hala adet olurum diye
haklısın hastalandım zaten.randevuda almıstım ama gıtmıcem.sonucda bendede polıp dısında problem yoktu amelıyatla temızlenmıstı.olsaydı catlatma ıgnelerındende olurdu.3 deneme olumsuz cıktysa zorlamanın bı anlamı yok dıye dusunuyorum.bazende kafam karısıo ıste napsam dıbe kadar gıtsemmı dıe.ama sogan kurune basladım o bıtsın ıncır kurunu yapcamcanım ben 1 kere yaptırdım,hamile kaldım ama 6 haftalıklen düştü,kalbi atmadı.. hemen sonraki ay kendi kendime hamile kaldım ,bu sefer de kimyasal gebelik geçirdim.. görünen o ki ,kendi kendime hamile kala biliyorum,inşAllah bi daha da klomen kullanmıycam. bence sen de kullanma ,çok zararlırezervi azaltıyor,belki kendi kendine kala biliyorsun.bi dene bence .. zor da olsa tamamen akışına bırak,o zaman olucaktır ..
Klomen ve catlatma ignesimi oldn cnm sorunun neydi bence kesinlikle test yapmalisn cnmGunaydin cnm sirt agrim tek var ve birlacgindur gogsum de biraz agri varigneden sonraki 19.gunum bekliyorum hala adet olurum diye
progestan ılac dımı ?bu ayda olmadı sanırımm progestanın bitmesini bekliyecemm artıkk
bu arda yanlis yazdim 17.gun ignden sonra ayin 2de oldum igneyiKlomen ve catlatma ignesimi oldn cnm sorunun neydi bence kesinlikle test yapmalisn cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?