Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

evet canım bebek olursa tutunsun diye oda bitince anca adet oluyorsun bebek yoksa yani
alla alla.banada onu vermıstı doktor ıgneden 5 gun sonra kullan demıstı zaten masalla benım adetler gununde şaşmaz ya bı gun once ya bı gun sonra yada gecen ayın tam gununde olurum.o ılacı 3 .klomende kullandım baktım testte negatıf cıktı bıraktım.ne 1de ne 2 de kullanmadım.cok hormon lu ılaclar tukettık allah sonumuzu hayır etsın

hayırlısı canım Allah ın dediği olur belki senin için daha güzel bir planı var sabret canım sen iyi olur elbet olacakkkk
enisem napıyorsun hıc sesın cıkmıo n eduurmdasın ? ben bırakıyorum tedavıyı.4/5 i denemicem.hem dınleneyım hemde akısına bırakayım dıyorum.önce sogan kurune basladım o bıtınce ıncıre baslamayı dusunuyorum.ınernette arastrdım once sogan daha son raıncır mıs

Banada geçen ayda vermişti.Geçen ay yarıda kestimm bende bu ay iğne olunca kullanayım bakim dedim.yarın son zaten bitiyor.Bakalım bitince hastalanmam inşallahta mutlu haber veririm size :)

canim benim kendi akisina birak hayatini.. Beni yanlis anlama ama,zaten çocuk da 18,20 yaşlarında kendine bi hayat seçiyor,eşine tutun sen,herşeyin o olsun.çocuk da nasip kısmet.bunu söylüyorum,çünkü ancak böyle aklından çıkara bilirsin . ve inan bana canım,işte o zaman hamile kala bileceksin. insan birşeyi ne kadar çok isterse ,şeytan da o kadar çok engeller istediyi herneyse ona giden yolu.. lütfen herhangi bir yolla aklından çıkar,spora git,kuaforlerde zamanını harca,alişveriş yap. ben bunları yaşadım ,ve tam da hiç düşğnmediğim anda oldu hep.. hatta afedersin,ilişkiden sonra hiç yatmıyordum ,kalkıp duş alıyordum ,inadına :) sende böyle yap,lütfen

valla cok haklısın.yasım 30 oldu.ıkı senelık evlıyım.etrafımdakı ınsanların hem yasın geldı hemde 2 yıl oldun hade bıde cocuk yapın artık gıbı beklentılerıde gerıyor.soranlara dusunmuyorum daha erken yada calısıyorum cocuk benım elımde buyusun oyusden daha zamanım var deyıp gecıyorum ınsanları susturmanın baska yolunu bulamadım.helekı benden sonra evlenen ınsanlar hamıle kaldıgını duyunca vayyy buu basımaaa gelenler :) deyıp içerlenıyorum :) bırgun olcak ıllakı olcak rabbım hepımıze bu fırsatı vercek er yada geç.senın bı sansın var en azından hamıle kalabılıyorsun.umudun az da olsa vardır.inş sende en kısa zamanda kalırsın

Banada geçen ayda vermişti.Geçen ay yarıda kestimm bende bu ay iğne olunca kullanayım bakim dedim.yarın son zaten bitiyor.Bakalım bitince hastalanmam inşallahta mutlu haber veririm size :)
progestan kımısındede adet gecıktırıcı yapıyormus.bana yapmadı ama.ınsalla senden guzel haber alırız

progestan kımısındede adet gecıktırıcı yapıyormus.bana yapmadı ama.ınsalla senden guzel haber alırız
Bende geciktiriyor canım geçen ayda geciktirdi sabah yine test yaptım negatif bugün 13. gün çok umudum kalmadı kasık ağrım hiç geçmedi sanırım kist oldu zaten vardı bide bundan dolayı oldu sanırım pofff bugün çok duygusalımm

allll bendede okadarını.e madem kist var nıye devam edıyorsunkı cok zorlayarak hormonlarını zıyan etme.gecende ejda soyledı ılac kanda 3 ay kalıyormus.benım gozum ıyıcene korktuuu :) hem kıstlerı duyunca,hem zararlarını duyunca en ıyısını bırakmak oldugunu dusunuyorum.allahın hakkı 3 tur.ucunude denedım fazla zorlamanın bı anlamı yoktur deyhıp akısına bırakmayı tercıh ettım.test yap belkı hamılesındır.ınsalla kıst falan yoktur

merhaba canım ne yapayım işte bu ilaçlar beni mahvetti dün yine adet oldum 10 gün erken oldum soğan suyunu 10 gün kullandım bırakmak zorunda kaldım yatılı misafirliğe giddince yapamadım anlayacağı n hep olumsuzluk yinede hayırlısı olsun bende dr gitmeyeceğim adetim bitsin incire başlayacağım sende en iyisini yapmışsın akışına bırak merak ediyorum acaba kistim geçtimi ne yapsam sence

10 gun ıctıysen azda olsa faydasını ıllakı gormussundur.ıncıre baslayana kadar ıcmeye calıs bıttıyse mısafırlık.hıc yoktan ıyıdır dıye duusunuyorum.yada duzenlı olarak sogan suyunu 21 gun ıc ole ıncıre basla.kac gun ıcemedın ? onun ustunede sayıp ıc.yanı bısekılde sogan suyunu duzene sok.zaten ıncıre baslarkende sogan suyundan 7 gun sonra baslaman gerekıyormus.ınternett eole okudum.bende suan adetlıyım aama sogan suyunu ıcıyorum kıstlerım yok ama yınede ıltıhap falan varsa temızlensın :) sonrasındaada ıncıre baslıcam ıste

Valla bilmiyorum benimde 2 ay oldu klomende iğne ilk defa bu ay yapıldı ama.1 ay daha deniyeyim diyorum sonra bırakacamm.Cumaya kadar bekliyeyim eğer olmazsam kana baktırırım.İnşallah test yanıltmıştır beni.Sabah negatifti çünkü 13. günde

ayyy dr gitsem mi kistin durumu ne diye çok kararsızım yaşım ilerliyor ....

bende negatıf gorunce yapmadım ıkı gun sonra hastalandım :) ben başarısız oldum klomenle.ısterdımkı basarılı olmayı.kısmet deılmıs.ama burda guzel sohbetlerımız oldu bırbırımıze destek olduk.hamıle kalanlardan tesellı umut aldık.

aynen öyle burası ayrı bi dünya kendimi en iyi hissettiğim yer.Herkez biribirini anlıyor herkez birbirine dua ediyor iyi dilekte bulunuyor..Çevrendeki insanlarda hasetlikle suçlarcasına konuşuyor.Oyüzden artık kimseye hiçbişey söylemiyorum..Tek içimi dökebildiğim yer burası..

Bazen sanki bu is bi beceri isiymis gibikonusanlar oluyo sinir oluyorum.Rabbim ol demeden olmuyo iste anlayin die bagirasim gelio yutkunuyorum olaganca sempatikligimle henuz dusunmuyorum diorum :))

Bazen sanki bu is bi beceri isiymis gibikonusanlar oluyo sinir oluyorum.Rabbim ol demeden olmuyo iste anlayin die bagirasim gelio yutkunuyorum olaganca sempatikligimle henuz dusunmuyorum diorum :))
YA EVET SOYLENTILER INSANIN CANINI BAYA BI SIKIO.HERKES KALDI SENMIIIIIIIIII KALAMADINNN :) AMAN EN IYISI MILLETE DUSUNMUYORUM DEMEK :) EN AZINDAN DAHA BASKI MASKI GELMIO

YA EVET SOYLENTILER INSANIN CANINI BAYA BI SIKIO.HERKES KALDI SENMIIIIIIIIII KALAMADINNN :) AMAN EN IYISI MILLETE DUSUNMUYORUM DEMEK :) EN AZINDAN DAHA BASKI MASKI GELMIO
DÜŞÜNMÜYORUM DEDİĞİMDEDE 2 YIL OLDU YAŞINIZ GEÇİYOR NEYİ BEKLİYORSUNUZ DİYORLAR :) ANLAYACAĞIN NE SÖYLESEN CAN SIKACAK Bİ CEVAP VAR :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…