haklısın hastalandım zaten.randevuda almıstım ama gıtmıcem.sonucda bendede polıp dısında problem yoktu amelıyatla temızlenmıstı.olsaydı catlatma ıgnelerındende olurdu.3 deneme olumsuz cıktysa zorlamanın bı anlamı yok dıye dusunuyorum.bazende kafam karısıo ıste napsam dıbe kadar gıtsemmı dıe.ama sogan kurune basladım o bıtsın ıncır kurunu yapcam
belki de kendi halimize kalsa hic bi şeyi kafamıza takmıycaz,ama o meraklı insanlar istemesek de hepimizin hayatında vardır. ben daha 21 yaşındayım ,9 aylık evliyim,ama o insanlara 90 yaşında 60 yıllık evli gibi görünüyoruz qaliba :)) ben yine hamileyim,ama reglime daha 1 hafta var,bchg artışını izliyoruz,iki gün önce 67di,bugun 90 .. az artmış ve bu beni çok üzdü bugun... 3cü kere de düşük yaparsam ne yaparım diye düşünüyorum .... hamile kala biliyorum kendi kendime evet bu iyi bişey.. ama şimdide bebeğimi koruyamıyorum.. biri bitiyor ötesi başlıyor.neye üzülüp neye sevineceyini bilemiyor insan .. neyse canım ,Allah hepimizin yardımcısı olsunvalla cok haklısın.yasım 30 oldu.ıkı senelık evlıyım.etrafımdakı ınsanların hem yasın geldı hemde 2 yıl oldun hade bıde cocuk yapın artık gıbı beklentılerıde gerıyor.soranlara dusunmuyorum daha erken yada calısıyorum cocuk benım elımde buyusun oyusden daha zamanım var deyıp gecıyorum ınsanları susturmanın baska yolunu bulamadım.helekı benden sonra evlenen ınsanlar hamıle kaldıgını duyunca vayyy buu basımaaa gelenler :) deyıp içerlenıyorum :) bırgun olcak ıllakı olcak rabbım hepımıze bu fırsatı vercek er yada geç.senın bı sansın var en azından hamıle kalabılıyorsun.umudun az da olsa vardır.inş sende en kısa zamanda kalırsın
Deme oyle raabbiim buyuk insallaaah bus EF eerki tutarda mutlu mesut yuvana bakarsin.benim polipler disinda sknti yoktu insalla tekrarlamazda hemen kalirim ucuncu kez masaya yatmak istemiyorum.yatmamamk icinde klomene basladim oda tutmadi .dua dua dua :) eniseme sna bana ismim yok'a cerene melege aklima gelipte karistirmak istemedifim herkese nasip etsin rabbim.seninde insalla tutar[/QUOTE]UOTE="SZ555, post: 38975984, member: 587868"]belki de kendi halimize kalsa hic bi şeyi kafamıza takmıycaz,ama o meraklı insanlar istemesek de hepimizin hayatında vardır. ben daha 21 yaşındayım ,9 aylık evliyim,ama o insanlara 90 yaşında 60 yıllık evli gibi görünüyoruz qaliba :)) ben yine hamileyim,ama reglime daha 1 hafta var,bchg artışını izliyoruz,iki gün önce 67di,bugun 90 .. az artmış ve bu beni çok üzdü bugun... 3cü kere de düşük yaparsam ne yaparım diye düşünüyorum .... hamile kala biliyorum kendi kendime evet bu iyi bişey.. ama şimdide bebeğimi koruyamıyorum.. biri bitiyor ötesi başlıyor.neye üzülüp neye sevineceyini bilemiyor insan .. neyse canım ,Allah hepimizin yardımcısı olsun
ayyy dr gitsem mi kistin durumu ne diye çok kararsızım yaşım ilerliyor ....
Allah razı olsun yaş 31 olacak kafayı yiyorum bu nerden çıktı hiç böyle olmazdı adetlerm düzenliydi kisten oldu herhalde klomen ve ovitrelle bende çok yan etki yaptı geçen ay göğüs acısı çektim üstüne birde 4 cm kist bıraktı ne yapacağımı bilemdim soğan suyunu 10 gün içtim adetime 10 gün var yaaacanım sende aynı benım gibi olmuş durumlar.ben iğne oldum 1 hafta sonra regli oldum üstelik daha 15 gün vardı.dr gittim kist dedi 1 hafta soğan suyu içtim ondanmıdır bilmem geçen hafta dr gittiğimde kist yok dedi.Yaşını bilmiyorum ama ben 30 a dayandım.bence tedaviyi bırakma.Biliyorum insan bu şekilde dahada takıyor kafaya ama dr kontrolunde olmak en iyisi
boşver canım yaaa cahil insanlar soruyor rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize.....DÜŞÜNMÜYORUM DEDİĞİMDEDE 2 YIL OLDU YAŞINIZ GEÇİYOR NEYİ BEKLİYORSUNUZ DİYORLAR :) ANLAYACAĞIN NE SÖYLESEN CAN SIKACAK Bİ CEVAP VAR :)
Allah razı olsun yaş 31 olacak kafayı yiyorum bu nerden çıktı hiç böyle olmazdı adetlerm düzenliydi kisten oldu herhalde klomen ve ovitrelle bende çok yan etki yaptı geçen ay göğüs acısı çektim üstüne birde 4 cm kist bıraktı ne yapacağımı bilemdim soğan suyunu 10 gün içtim adetime 10 gün var yaaasen şuan hangi aşamadasın
bu sitenin zararı olmaz canım herkes birbirine destek oluyor herkes birbirini anlıyor dua ediliyor dışarda kimseyle konuşamıyorsun ki bu konuları bol dua et inan bana sen kendini parçalasan bile Allah dilemezse hiç bir şey olmaz rabbimden dileyeceksin ona teslim olmak lazım o dilediğine verir düşünsene milyonlarca sperm var ve sadece bir tanesiyle çocuk oluyor ona Allah izin verdiği zaman olacak biz insanoğlu çok aciziz rabbim bize merhamet etsin ve hayırlı evlatalr versinnnben geçen hafta dr gittim kist gitmiş dedi.gelişmiş bir yumurta var bekleyim belki kendi çatlar diye ama dün kontrole gittim çatlamamışşimdi regli bekliyorum ondan sonra tekrar gidicem ve ikinci iğne olacak.Bende pko var ondan çatlamıyor ama dr ne yapıyorsun stres mi yapıyorsun bu kadar takma dedi Ama elde değil.Napıcaz biz aklımızdan nasıl çıkarıcaz bilmiyorum.Buraya girmemeyeyim diyorum ama ümit oluyor burdaki iyi haberler.Allah hepimizin yardımcısı olsun sabırla beklicez napalım...Ayhhh çok doluyum ya
bu sitenin zararı olmaz canım herkes birbirine destek oluyor herkes birbirini anlıyor dua ediliyor dışarda kimseyle konuşamıyorsun ki bu konuları bol dua et inan bana sen kendini parçalasan bile Allah dilemezse hiç bir şey olmaz rabbimden dileyeceksin ona teslim olmak lazım o dilediğine verir düşünsene milyonlarca sperm var ve sadece bir tanesiyle çocuk oluyor ona Allah izin verdiği zaman olacak biz insanoğlu çok aciziz rabbim bize merhamet etsin ve hayırlı evlatalr versinnn
yok bende çikolata kisti var ama gebeliğe engel değilmiş bekliyoruz hayırlısı olsunamin canım dua tek sıgınağım ağzımdan düşürmüyorum forumda bile dua ediyorzu birbirimize.Rabbimin mucizesini beklicez bizlere nasip edecektir inşallah.Sendede pko mu var canım
yok bende çikolata kisti var ama gebeliğe engel değilmiş bekliyoruz hayırlısı olsun
PEFFF BEEE :) NELERLE UGRASIYORUZ MILLET TEK HAMLEDE KALIO BIZIM HAMLELEER TUTMUO :) YOK SOGAN KURU YOK INCIR KURU ZART ZURT . :) ENISEM OZAMAN SENINDE GITMISTIR KISTLERIN BAK CERENIN 1 HAFTADA GITMIS
yaw bide böğürtlen kökü varmış oda kisti eritiyormuş :) onuda şimdi okudumm :) içimiz dışımız köklerle doldu ama bizde hala bişi yokkPEFFF BEEE :) NELERLE UGRASIYORUZ MILLET TEK HAMLEDE KALIO BIZIM HAMLELEER TUTMUO :) YOK SOGAN KURU YOK INCIR KURU ZART ZURT . :) ENISEM OZAMAN SENINDE GITMISTIR KISTLERIN BAK CERENIN 1 HAFTADA GITMIS
inşallah öyledir ve gitmiştir dr gitsem mi çok kararsızımPEFFF BEEE :) NELERLE UGRASIYORUZ MILLET TEK HAMLEDE KALIO BIZIM HAMLELEER TUTMUO :) YOK SOGAN KURU YOK INCIR KURU ZART ZURT . :) ENISEM OZAMAN SENINDE GITMISTIR KISTLERIN BAK CERENIN 1 HAFTADA GITMIS
GİT GİT.ALLAH KORUSUN BASKA BISEY VARSA EN AZINDAN ONLEM ALINSIN.BELKIDE KISTLERDE GITMISTIR KAFAN DAHA COK RAHATLAR ONLARI DUSUNMEZSIN VAR YOK DIE :) SONUCLARA GORE SENDE YOLUNU CIZERSINinşallah öyledir ve gitmiştir dr gitsem mi çok kararsızım
Aynen öyle piskopata döneceğimi hiç düşünmemiştim şimdi manyak gibi sadece çocuk düşünür oldumm eşim de gülüyor bana sürekli aktardan bişi alınca :) aman ne yapalımm bi umut işte :)KOCAKARI İŞLERİNE DÖNDÜ BİZİM İŞ :) MILLETE BAK ÇATIR ÇATIR KALMISLAR :) HEMDE BI GECEDE DUSUNUP TEY TEY TEY.COK DUSUNUYORUZ COK KURUUYORUZ DINLENMEDEN VUCUT BEYIN HABIRE KAFADA BISEYLER SOYLUYORUZ.ENGUZELI HIC DUSUNMEMEK ASLINDADA ONUDA BASARMAK ONEMLI
gideyim ama ilaç kullanmıyayım o zaman sadece kistleri kontrol edeyim çünkü o ilaçlar beni mahvetti bir daha kullanmak istemiyorumGİT GİT.ALLAH KORUSUN BASKA BISEY VARSA EN AZINDAN ONLEM ALINSIN.BELKIDE KISTLERDE GITMISTIR KAFAN DAHA COK RAHATLAR ONLARI DUSUNMEZSIN VAR YOK DIE :) SONUCLARA GORE SENDE YOLUNU CIZERSIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?