yanı oyle yap kontrol amaclı gıt durumuna baktır en azından kafan rahatlamıs olur bıde dusunerek olcak seylerı stresle yoketme.bende bı kac ay sonra kontrol amaclı gıtmeyı dusunuyorum yada haftaya falangideyim ama ilaç kullanmıyayım o zaman sadece kistleri kontrol edeyim çünkü o ilaçlar beni mahvetti bir daha kullanmak istemiyorum
Deme oyle raabbiim buyuk insallaaah bus EF eerki tutarda mutlu mesut yuvana bakarsin.benim polipler disinda sknti yoktu insalla tekrarlamazda hemen kalirim ucuncu kez masaya yatmak istemiyorum.yatmamamk icinde klomene basladim oda tutmadi .dua dua dua :) eniseme sna bana ismim yok'a cerene melege aklima gelipte karistirmak istemedifim herkese nasip etsin rabbim.seninde insalla tutar[/QUOTE]UOTE="SZ555, post: 38975984, member: 587868"]belki de kendi halimize kalsa hic bi şeyi kafamıza takmıycaz,ama o meraklı insanlar istemesek de hepimizin hayatında vardır. ben daha 21 yaşındayım ,9 aylık evliyim,ama o insanlara 90 yaşında 60 yıllık evli gibi görünüyoruz qaliba :)) ben yine hamileyim,ama reglime daha 1 hafta var,bchg artışını izliyoruz,iki gün önce 67di,bugun 90 .. az artmış ve bu beni çok üzdü bugun... 3cü kere de düşük yaparsam ne yaparım diye düşünüyorum .... hamile kala biliyorum kendi kendime evet bu iyi bişey.. ama şimdide bebeğimi koruyamıyorum.. biri bitiyor ötesi başlıyor.neye üzülüp neye sevineceyini bilemiyor insan .. neyse canım ,Allah hepimizin yardımcısı olsun
Kızlar benim soğan bitti adeti 3 gün var geliyor yine sanırım gümbür gümbür
Inşallah canım benimCnm ins bir gün beklenen meleklerimiz de gelecek
canım nasılsın ben soğan kürünü 10 gün kullandm erken adet oldum 10 gün önce dr gittin mi ben kararsızm da ne yapsamInşallah canım benim
cnm lütfen akışına bırakcanım nasılsın ben soğan kürünü 10 gün kullandm erken adet oldum 10 gün önce dr gittin mi ben kararsızm da ne yapsam
Canim ben gitmedim doktora gitmeyi düşünmüyorum şu an için bu kez regl dönemi farklı olacak benim sanki belim kopuyooor şuanda 2 gün kala yaşamazdım böyle şeyler soğan dan sanırım içimde garip şeyler oluyorcanım nasılsın ben soğan kürünü 10 gün kullandm erken adet oldum 10 gün önce dr gittin mi ben kararsızm da ne yapsam
Canim ben gitmedim doktora gitmeyi düşünmüyorum şu an için bu kez regl dönemi farklı olacak benim sanki belim kopuyooor şuanda 2 gün kala yaşamazdım böyle şeyler soğan dan sanırım içimde garip şeyler oluyor
Bilmiyorum Ceren ya psikolojim alt üstcanım bence reglinden sonra git dr a bakalım soğan kürü işe yaramışmı kisti yok etmişmi
Bilmiyorum Ceren ya psikolojim alt üst
hiç moralını bozma belkı kıstler kendılııgınden yok oldugu ıcın bu sıkıntıları yasıyor olabılırsın cunku kıstler patlayıncada hıssettırıyor.sen bence gıt bı gorunBilmiyorum Ceren ya psikolojim alt üst
Belki giderim çikolata kisti nin geçeceğini sanmıyorum ama klomen kistleri geçer herhaldehepimiz aynı durumdayız canım inan Allah yardımcımız olsun ne diiyeyim.kist ne durumda onu bir kontrol ettir canım bence
Inşallah kistler yok olur canım sen neler yaptın bakalimhiç moralını bozma belkı kıstler kendılııgınden yok oldugu ıcın bu sıkıntıları yasıyor olabılırsın cunku kıstler patlayıncada hıssettırıyor.sen bence gıt bı gorun
NAPIM VALLA HASTALANDIM GITMEDIM DOKTORA.BIRAKIM DEDIM BIRAZ KENDI HALIME BIRAKTIM.ONCE SOGAN KURUNE BASLADIM ICIMDEKI HINCIK BINCIK NE VARSA TEMIZLENSIN BENDE HEP ILTIHAP OLUODU EN AZINDAN ILTIHAPLARIMA ŞİFA OLSUN.KISTLER YOKTU.O BITINCEDE INCIRE BASLIM DIYORUM.ARADA SIRADA KONTROLLERE GIDERIM TAKIP AMACLI DIYE DUSUNUYORUM.KURULU ROBOT GIIBI HISSETMEYE BASLADIM KENDIMI.YOK IGNEDEN 12 ILE 36 SAAT ARASI ILISKI YOKIGNE SONRASI 5 GUN ILISKI.YOK 5 GUN SONRA PROGESTAN ILACI.HERSEY SAATLI :) AÇIKÇASI YORULDUM COK USTELEDIM BELKIDE.Inşallah kistler yok olur canım sen neler yaptın bakalim
Aynen belkide spermler dollenio ama dusuoda olabilir anlamiyorda olabiliriz.bende o dusuncelerdeyim hepNasıl rahat oolabiliriz mıyorum spermleri düşünüyorum o esnada acaba yumurtaya ulaştı mi döllenme gerçekleşti mi yoksa hüsrana mi uğradılar diye gözümde canlandırıyorum içerde neler oluyor çok merak ediyorum
Bilmem ben zaten 50 kiloyum fark etmedim hiç daha da zayiflamymAynen belkide spermler dollenio ama dusuoda olabilir anlamiyorda olabiliriz.bende o dusuncelerdeyim hepbuarada sogan suyu kiloda azalma yaptimi farkettinizmi bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?