Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

gideyim ama ilaç kullanmıyayım o zaman sadece kistleri kontrol edeyim çünkü o ilaçlar beni mahvetti bir daha kullanmak istemiyorum
yanı oyle yap kontrol amaclı gıt durumuna baktır en azından kafan rahatlamıs olur bıde dusunerek olcak seylerı stresle yoketme.bende bı kac ay sonra kontrol amaclı gıtmeyı dusunuyorum yada haftaya falan

Deme oyle raabbiim buyuk insallaaah bus EF eerki tutarda mutlu mesut yuvana bakarsin.benim polipler disinda sknti yoktu insalla tekrarlamazda hemen kalirim ucuncu kez masaya yatmak istemiyorum.yatmamamk icinde klomene basladim oda tutmadi .dua dua dua :) eniseme sna bana ismim yok'a cerene melege aklima gelipte karistirmak istemedifim herkese nasip etsin rabbim.seninde insalla tutar[/QUOTE]
canım benim polip hamile kalmak için engel olmuyor . benim görümcem de poliple hamile kalmıştı,ama ameliyatla aldılar çocuğu. sende de mi düşük oldu ? inşAllahh ,her seferinde okuduğum zaman dua ediyorum,biraz önce düşünüyorum da ,herhalde doğum yapıp hastanaden çıktığım zaman Allahım herkesin kucağını doldursun diye dua ederim :) :) inşAllah hepimize sağ salim bebeğimizi kucağımıza almak nasip olur

Kızlar benim soğan bitti adeti 3 gün var geliyor yine sanırım gümbür gümbür

canım nasılsın ben soğan kürünü 10 gün kullandm erken adet oldum 10 gün önce dr gittin mi ben kararsızm da ne yapsam
cnm lütfen akışına bırak zamanı gelmemiştir sa
dece .. kontrole git ,yumurtalıklarını takip et ,için de rahat olur hem . nerede sıkıntı yaşadığını bilirsin ..

canım nasılsın ben soğan kürünü 10 gün kullandm erken adet oldum 10 gün önce dr gittin mi ben kararsızm da ne yapsam
Canim ben gitmedim doktora gitmeyi düşünmüyorum şu an için bu kez regl dönemi farklı olacak benim sanki belim kopuyooor şuanda 2 gün kala yaşamazdım böyle şeyler soğan dan sanırım içimde garip şeyler oluyor

canım bence reglinden sonra git dr a bakalım soğan kürü işe yaramışmı kisti yok etmişmi

hepimiz aynı durumdayız canım inan Allah yardımcımız olsun ne diiyeyim.kist ne durumda onu bir kontrol ettir canım bence
Belki giderim çikolata kisti nin geçeceğini sanmıyorum ama klomen kistleri geçer herhalde

hiç moralını bozma belkı kıstler kendılııgınden yok oldugu ıcın bu sıkıntıları yasıyor olabılırsın cunku kıstler patlayıncada hıssettırıyor.sen bence gıt bı gorun
Inşallah kistler yok olur canım sen neler yaptın bakalim

Inşallah kistler yok olur canım sen neler yaptın bakalim
NAPIM VALLA HASTALANDIM GITMEDIM DOKTORA.BIRAKIM DEDIM BIRAZ KENDI HALIME BIRAKTIM.ONCE SOGAN KURUNE BASLADIM ICIMDEKI HINCIK BINCIK NE VARSA TEMIZLENSIN BENDE HEP ILTIHAP OLUODU EN AZINDAN ILTIHAPLARIMA ŞİFA OLSUN.KISTLER YOKTU.O BITINCEDE INCIRE BASLIM DIYORUM.ARADA SIRADA KONTROLLERE GIDERIM TAKIP AMACLI DIYE DUSUNUYORUM.KURULU ROBOT GIIBI HISSETMEYE BASLADIM KENDIMI.YOK IGNEDEN 12 ILE 36 SAAT ARASI ILISKI YOKIGNE SONRASI 5 GUN ILISKI.YOK 5 GUN SONRA PROGESTAN ILACI.HERSEY SAATLI :) AÇIKÇASI YORULDUM COK USTELEDIM BELKIDE.

Çok doğru ilişki saatini bile planlı Allah yardımcımız olsun
Canım sende kist Mist yok olur inşaallah

Ay artik esim dalga gecio.bune yaaa ssaatli is yapioruz.bende polip vardi ameliyat oldum temizlendi bakalim tekrarlamaz insallah da kalim.akisinda deil akisima biraksak belkide hersey cok guzel olcak.bizim beyin kabul etmioki beden hazir olsa nolcak.beyini sifirlamak lazim

Nasıl rahat olunur ki olamıyorum spermleri düşünüyorum o esnada acaba yumurtaya ulaştı mi döllenme gerçekleşti mi yoksa hüsrana mi uğradılar diye gözümde canlandırıyorum içerde neler oluyor çok merak ediyorum

Aynen belkide spermler dollenio ama dusuoda olabilir anlamiyorda olabiliriz.bende o dusuncelerdeyim hep buarada sogan suyu kiloda azalma yaptimi farkettinizmi bunu

Aynen belkide spermler dollenio ama dusuoda olabilir anlamiyorda olabiliriz.bende o dusuncelerdeyim hep buarada sogan suyu kiloda azalma yaptimi farkettinizmi bunu
Bilmem ben zaten 50 kiloyum fark etmedim hiç daha da zayiflamym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…