- 16 Kasım 2014
- 508
- 150
- 123
canım nasılsın incire başladın mıBilmem ben zaten 50 kiloyum fark etmedim hiç daha da zayiflamym
Iyi canım Allah a şükür incir yapmycam ben kisti buyutebiliyormus diye sende kist yok yapabilirsincanım nasılsın incire başladın mı
bende çikolata kisti var şimdi yapmıyayım mıIyi canım Allah a şükür incir yapmycam ben kisti buyutebiliyormus diye sende kist yok yapabilirsin
Eniseeeemmm bilmiyorum ama bu forumda bi yerde okumuştum emin değilim doğruluğundan ama ben bu ayda soğan yapcam Allah ın izniylebende çikolata kisti var şimdi yapmıyayım mıbu arada soğan kürünü 10 gün kullanabildim adet oldum 10 gün erken ve ağrılı geçiyor dr gitmedim ve gitmeyeceğimm
her zaman ki gibi parça yok bugün 2. gün inşallah geçer ya canm saraçoğlu 6 ayda bir yapın diyo soğan kürünü fazla zararlı olmsın iyi araştrEniseeeemmm bilmiyorum ama bu forumda bi yerde okumuştum emin değilim doğruluğundan ama ben bu ayda soğan yapcam Allah ın izniyle
Canim benim adetin nasıl oldu peki çok mu az mı parça falan geldi mi
Bi arastirayim bakalım sende incir konusunda bi düşün derim canımher zaman ki gibi parça yok bugün 2. gün inşallah geçer ya canm saraçoğlu 6 ayda bir yapın diyo soğan kürünü fazla zararlı olmsın iyi araştr
Ya bende 49dum baktm 48olmusKumral-ada .!.:Bilmem ben zaten 50 kiloyum fark etmedim hiç daha da zayiflamym
Bişey olmaz 1 kilonun lafı mi okur soğan sayesinde hamile kal alım zaten alcaz kilolariYa bende 49dum baktm 48olmus
hayırlısı olsun.stresten uzak dur :) sogan kurunu kac gun denedınkı faydasını goremedın.Arkadaslar dun dra gittim soganin hicbi etkisi olmamis olece ayni duruyo kist klomen verdi dr cumartesi baslayip 5 gun icip 6. Gun konyrole gidecem uygunsa catlatma ignesi yapilacakms ne olur dua edin.Dr biz sadece sansimizi deniyoruz insallah olur dedi.Olmazsa ameliyat dedi.
Yaklasik 3 ay yaptim zaman zaman aksattigm oldu ama yaptim yani...Ahh stres yani basimda hep hic gitmio yanimdan.hayırlısı olsun.stresten uzak dur :) sogan kurunu kac gun denedınkı faydasını goremedın.
Canim benim unutur muyum hiçnabıyosunuz arkadaslar unuttunuz benı
ALLLA ALLAAA.AMAN VALLA BI DUYUYORUZ ISE YARIYOR BI DUYUYORUZ ISE YARAMIO.INSAN ARTIK NAPICAGINI SASIIRIYOR :) KLOMEN GIBI OLDU SOGAN SUYU :)Yaklasik 3 ay yaptim zaman zaman aksattigm oldu ama yaptim yani...Ahh stres yani basimda hep hic gitmio yanimdan.
Canim benim unutur muyum hiç
diyorum ya bu kürler döndü klomen işine :)Saracoglu cikolata kisti uzerindede etklili diodu onun sitesindede okudum kurtulanlar olms die yazmislar neye inanacagimi sasirdim bende bi ise yaramadigini gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?