- 16 Kasım 2014
- 508
- 150
- 123
inşallah şifa olur ve olumlu sonuç alırsın benmde bugün adetimn 3 günü gitsem mi gitmesem mi kararsızımCumartesi klomene basliyorum dua edin arkadaslar.
Neden kararsizsin cnm bir kere klomen kullanmstin degilmi dr bana sansimizi deneyecez insallah olur olmazsa ameliyat dedi.inşallah şifa olur ve olumlu sonuç alırsın benmde bugün adetimn 3 günü gitsem mi gitmesem mi kararsızım
yan etkileri çok oldu bende göğüslerim çok ağırdı kist oluştu bir daha aynı şeyleri yaşamk istemiyrumNeden kararsizsin cnm bir kere klomen kullanmstin degilmi dr bana sansimizi deneyecez insallah olur olmazsa ameliyat dedi.
Bu ay maydanoz süt buharı yapcam inşaallah
arkadaşlar merhaba. Ben kasım ayında çatlatma iğnesi vurulmuştum ama benim sağ yumurtamda kiste neden oldu. Bu nedenler aralık ayında bir şey yapamayız dedi doktor. en son adetimi 23 aralıkta gördüm. progestan 200 ml kullandığım için ağustos ayından beni adetlerim düzenli (pko hastasıyım normalde). Hatta adet tarihlerim şöyle: 31 ağustos, 30 eylül, 29 ekim, 25 kasım, 23 aralık. dün akşam ise açık pembe renkli bir akıntım oldu. adet olacağım herhalde diye düşündüm. ancak sabah kalktığımda bir şey gelmemişti henüz. işe geldiğimde ise iç çamaşarımda pembe kahverengi tonlarında lekelenme gördüm. Yani lekelenmeden biraz daha fazla bir şeydi aslında. adet oldum sanarak ped koydum ama bir şey gelmedi o saaaten bu saate kadar. acaba yerleşme kanaması olabilir mi diye düşündüm. fazla da ümitlenmek istemiyorum. eşimde de varikosel vardı ve kasım ayında ameliyat olmuştu. akşam test alsam sonuç çıkar mı öyle bir şey varsa bile sizce?
ayy inşallah öyledir ya. Dua edin...sanki yerleşme kanaması gibi ki inşallah öyledir.bence hemen bir test yapın
O NASIL BISEYDIR OYLE.NE ICIN YAPILIYOR NASIL YAPLIYOR ?Bu ay maydanoz süt buharı yapcam inşaallah
ENİSEM KONTROL AMACLI GITMICENMI ? BI GIT BAKTIR BAKALIM NE DURUMDASIN DIEyan etkileri çok oldu bende göğüslerim çok ağırdı kist oluştu bir daha aynı şeyleri yaşamk istemiyrum
1 kg süt kaynatiyorsun içine 1 demet maydanoz koyuyorsun canım baharında duruyorsun comeliyorsuno nasıl oluyor canım
gitmedim ve gitmeyeceğim hayırlısıENİSEM KONTROL AMACLI GITMICENMI ? BI GIT BAKTIR BAKALIM NE DURUMDASIN DIE
Canımmm nasılsın?karamell nabıyosun basladımı bulantılarınnn
malesef yerleşme kanaması değilmişinşallah öyledir canım
Belirli gunu varmi bunun? O ndan sonra iliskimi olcak.levooo yeni bisey daha[/QUOTE][QUOTE="Kumral-ada, post: 39020356, member: 6451olcak.g süt kaynatiyorsun içine 1 demet maydanoz koyuyorsun canım baharında duruyorsun comeliyorsun
Icin girme bi kovaya koy Eğil üzerinde polar kapat üsutme eşinden destek al canım tüpler tıkalıysa açılabilirmis bu yöntemle hadi inşaallah vesile olurdenım ozaman hazır adetlıyken :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?