Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

arkadaşlar merhaba. Ben kasım ayında çatlatma iğnesi vurulmuştum ama benim sağ yumurtamda kiste neden oldu. Bu nedenler aralık ayında bir şey yapamayız dedi doktor. en son adetimi 23 aralıkta gördüm. progestan 200 ml kullandığım için ağustos ayından beni adetlerim düzenli (pko hastasıyım normalde). Hatta adet tarihlerim şöyle: 31 ağustos, 30 eylül, 29 ekim, 25 kasım, 23 aralık. dün akşam ise açık pembe renkli bir akıntım oldu. adet olacağım herhalde diye düşündüm. ancak sabah kalktığımda bir şey gelmemişti henüz. işe geldiğimde ise iç çamaşarımda pembe kahverengi tonlarında lekelenme gördüm. Yani lekelenmeden biraz daha fazla bir şeydi aslında. adet oldum sanarak ped koydum ama bir şey gelmedi o saaaten bu saate kadar. acaba yerleşme kanaması olabilir mi diye düşündüm. fazla da ümitlenmek istemiyorum. eşimde de varikosel vardı ve kasım ayında ameliyat olmuştu. akşam test alsam sonuç çıkar mı öyle bir şey varsa bile sizce?

sanki yerleşme kanaması gibi ki inşallah öyledir.bence hemen bir test yapın

[QUOTE="Kumral-ada, post: 39020356, member: 6451olcak.g süt kaynatiyorsun içine 1 demet maydanoz koyuyorsun canım baharında duruyorsun comeliyorsun[/QUOTE]
Belirli gunu varmi bunun? O ndan sonra iliskimi olcak.levooo yeni bisey daha

malesef yerleşme kanaması değilmiş hiç ümitlenmemeliydim aslında, kendi kendimi gaza getiriyorum resmen

[QUOTE="Kumral-ada, post: 39020356, member: 6451olcak.g süt kaynatiyorsun içine 1 demet maydanoz koyuyorsun canım baharında duruyorsun comeliyorsun
Belirli gunu varmi bunun? O ndan sonra iliskimi olcak.levooo yeni bisey daha[/QUOTE]
Kuzum adet bitiminde hemen yapıyorsun yaptıktan sonra ilişki nette tam tarihine bak istersen ben de daha hic yapmadım bu ay denycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…