- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
ara da her ay değil kahverengi lekeler olyor sende durumlar nasıl bunlar kisten dolayı oluyor canım rabbim hepimize şafi ismiyle şifa versin aminEniseeemmm canım seninde adetten önce lekelenmelerin oluyor mu
Bendede hic olmazdi 2,3 ay oldu sonrasinda gittigimde kist var dediler o arada olms demekki lekelenmelerm de olmstuara da her ay değil kahverengi lekeler olyor sende durumlar nasıl bunlar kisten dolayı oluyor canım rabbim hepimize şafi ismiyle şifa versin amin
Bende de kahverengi oluyor canım yalnız geçen ay Klomen kullanmıştım o ay siyah geldi çok korktum doktora gittim klomen kist yapmistiara da her ay değil kahverengi lekeler olyor sende durumlar nasıl bunlar kisten dolayı oluyor canım rabbim hepimize şafi ismiyle şifa versin amin
Cnm klomeni gunde kac tane kullandn ve catlatma ignesini kacinci gun yaptirdnBende de kahverengi oluyor canım yalnız geçen ay Klomen kullanmıştım o ay siyah geldi çok korktum doktora gittim klomen kist yapmisti
Günde 2 tane kullandım adetin 10.gunu iğne oldumCnm klomeni gunde kac tane kullandn ve catlatma ignesini kacinci gun yaptirdn
Canımmm nasılsın?
Iyi canım ne yapayım buralardayım Benim öğürme yoktu bu kadar şimdi daha yoğun sen benden 8 gün öndesin :) o Yüzden sen önce yaşıyosun senin yaşadıklarını peşinden ben yaşıyorum :) sabah birde yatmak üZereyken çok fenayım gün içerisinde daha iyiyim ama tabi bulantı hep var şikayet etmiyorum tabi bebeğim sağlıkla Dünya'ya gelsinde hepsi gelir geçerıyıyım canımmm sen nabıyosun nerelerdesın sen bulantıların varmı hala ben öğürürek gezıyorummnormaldır ıns eskıye nazaren daha azaldı sankı ama senın nasıl gıdıyoo
Iyi canım ne yapayım buralardayım Benim öğürme yoktu bu kadar şimdi daha yoğun sen benden 8 gün öndesin :) o Yüzden sen önce yaşıyosun senin yaşadıklarını peşinden ben yaşıyorum :) sabah birde yatmak üZereyken çok fenayım gün içerisinde daha iyiyim ama tabi bulantı hep var şikayet etmiyorum tabi bebeğim sağlıkla Dünya'ya gelsinde hepsi gelir geçer
Şükürler olsun arkadaşlar minicik keseyi gorduk bugün 10 gün sonra kalp atislarini duymak icin gideceğim inşallah duymak nasip olur Rabbim hepinize nasip etsin inşallah siz bana dua edin ben de size dua edicemslm arkadaşlar ben bayan umutsuz Rabbim e dedim Rabbim senin bana verecegin hayra öyle muhtacim ki Ama yine de hiç ümidim yoktu ve hiçbir hamilelik belirtisi de yoktu 5 gün gecikme yaşadıktan sonra bugün öylesine bir test aldım yok ama yine de kafam rahatlasin diye ve çift çizgiyi gördüm hamileyim ama tabi dra gitmeden gerçek bir hamilelik mi bilemem pazartesi yi iple çekiyorum ve dua ediyorum inşallah meleğim gelmiştir diye Rabbim hepimize nasip etsin gelişmeleri paylaşacağım
merhaba ,bence eğer varsa mutlaka çıkar . bildiğim kadarıyla zaten reql zamanın gelmiş. bende sat 30 aralık ,ama daha adetime 6 gün kala çıktı . tabi görünen o ki bende erken döllenme olmuş ,ama sende de çıkar bence ..arkadaşlar merhaba. Ben kasım ayında çatlatma iğnesi vurulmuştum ama benim sağ yumurtamda kiste neden oldu. Bu nedenler aralık ayında bir şey yapamayız dedi doktor. en son adetimi 23 aralıkta gördüm. progestan 200 ml kullandığım için ağustos ayından beni adetlerim düzenli (pko hastasıyım normalde). Hatta adet tarihlerim şöyle: 31 ağustos, 30 eylül, 29 ekim, 25 kasım, 23 aralık. dün akşam ise açık pembe renkli bir akıntım oldu. adet olacağım herhalde diye düşündüm. ancak sabah kalktığımda bir şey gelmemişti henüz. işe geldiğimde ise iç çamaşarımda pembe kahverengi tonlarında lekelenme gördüm. Yani lekelenmeden biraz daha fazla bir şeydi aslında. adet oldum sanarak ped koydum ama bir şey gelmedi o saaaten bu saate kadar. acaba yerleşme kanaması olabilir mi diye düşündüm. fazla da ümitlenmek istemiyorum. eşimde de varikosel vardı ve kasım ayında ameliyat olmuştu. akşam test alsam sonuç çıkar mı öyle bir şey varsa bile sizce?
BENDE 2 TANE ICMISTIM BENIMDE OLE OLMUSTU.KARNIMDA ŞİŞİK OLDU GAZ OLDU IKI TANE KULLANDIGIMIZ ICIN OLE YAPMIS DEMISTI DOKTORUMArkadaslar klomenin ilk dozunu aldm bugun gunde 2 kere 5 gun icecekmisim ama karnimda cok agri yapti kullanipta bu durumu yasayan var mi tedirgin oldm lutfen yardim eden bilen bu durumu yasayan varsa
Sonrasinda kac yumurtan olustu cnm birde ben daha bi tane ictm ikincisini birazdan icermBENDE 2 TANE ICMISTIM BENIMDE OLE OLMUSTU.KARNIMDA ŞİŞİK OLDU GAZ OLDU IKI TANE KULLANDIGIMIZ ICIN OLE YAPMIS DEMISTI DOKTORUM
Ben yaşamadım ama canım yan etkisi yapabilir doktoruna bi sor bakalimArkadaslar yardm bekliyorm bu durumu yasayan varmi tedirgin oldm zararli bisey olabilirmi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?