Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Eniseeemmm canım seninde adetten önce lekelenmelerin oluyor mu

ara da her ay değil kahverengi lekeler olyor sende durumlar nasıl bunlar kisten dolayı oluyor canım rabbim hepimize şafi ismiyle şifa versin amin
Bendede hic olmazdi 2,3 ay oldu sonrasinda gittigimde kist var dediler o arada olms demekki lekelenmelerm de olmstu

ara da her ay değil kahverengi lekeler olyor sende durumlar nasıl bunlar kisten dolayı oluyor canım rabbim hepimize şafi ismiyle şifa versin amin
Bende de kahverengi oluyor canım yalnız geçen ay Klomen kullanmıştım o ay siyah geldi çok korktum doktora gittim klomen kist yapmisti

Birde kizlar bisey soracam ben mayista gittim dra hicbisey yoktu temmuzda incir kuru yaptim eylulde gittim dra 5 cm cikolata kisti sizce incir kuru sebep olabilir mi mantiken kistin nasil olusup buyudugunu dusunursek alakasi yok incirle gibi ama yinede aklimi kurcaliyo

ıyıyım canımmm sen nabıyosun nerelerdesın sen bulantıların varmı hala ben öğürürek gezıyorumm normaldır ıns eskıye nazaren daha azaldı sankı ama senın nasıl gıdıyoo
Iyi canım ne yapayım buralardayım Benim öğürme yoktu bu kadar şimdi daha yoğun sen benden 8 gün öndesin :) o Yüzden sen önce yaşıyosun senin yaşadıklarını peşinden ben yaşıyorum :) sabah birde yatmak üZereyken çok fenayım gün içerisinde daha iyiyim ama tabi bulantı hep var şikayet etmiyorum tabi bebeğim sağlıkla Dünya'ya gelsinde hepsi gelir geçer

karamell ınan sabahları baygınlık hıssı gelıyo bana ogrmekten. bıde kahvaltıdan sonra oglene kadar kolonyayla sakınlestırıyo yanımdakı ıs arkadasım bulantıı sıddetlı benım kusma yok ben folıc falan bıraktım bulantılardan dolayı bı sabah ıyı oluyorum bı sabah sıddetlenıyo ıyı olsun benım ıcınde onemlı olan buyuyolar ondan oluyo bu mercımeklerım benım

Şükürler olsun arkadaşlar minicik keseyi gorduk bugün 10 gün sonra kalp atislarini duymak icin gideceğim inşallah duymak nasip olur Rabbim hepinize nasip etsin inşallah siz bana dua edin ben de size dua edicem

merhaba ,bence eğer varsa mutlaka çıkar . bildiğim kadarıyla zaten reql zamanın gelmiş. bende sat 30 aralık ,ama daha adetime 6 gün kala çıktı . tabi görünen o ki bende erken döllenme olmuş ,ama sende de çıkar bence ..

Arkadaslar klomenin ilk dozunu aldm bugun gunde 2 kere 5 gun icecekmisim ama karnimda cok agri yapti kullanipta bu durumu yasayan var mi tedirgin oldm lutfen yardim eden bilen bu durumu yasayan varsa

Arkadaslar klomenin ilk dozunu aldm bugun gunde 2 kere 5 gun icecekmisim ama karnimda cok agri yapti kullanipta bu durumu yasayan var mi tedirgin oldm lutfen yardim eden bilen bu durumu yasayan varsa
BENDE 2 TANE ICMISTIM BENIMDE OLE OLMUSTU.KARNIMDA ŞİŞİK OLDU GAZ OLDU IKI TANE KULLANDIGIMIZ ICIN OLE YAPMIS DEMISTI DOKTORUM

Kızlar benim 3 cim çikolata kisti vardı geçen ay Klomen ve iğne ama adet oldum adetim çok farklı olmuştu herzamankinden çünkü klomen kist yapmisti tedaviye ara verdim soğan kuru yaptım 25 gün dün adet olmam gerekirdi hala olmadım dün ve ondan önceki gün kahverengi geldi sadece korkuyorum çikolata kisti vardı zaten onla uğraşıyordum şimdi başka bi hastalığın daha mı oldu diye
Hamile olduğumu düşünmüyorum doktor bu ay pas gececez demisti dua edin ne olur benim için kötü bişey olmasin bi de bu yaşıma kadar adetim hiç gecikmedi

Arkadaslar yardm bekliyorm bu durumu yasayan varmi tedirgin oldm zararli bisey olabilirmi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…