- 27 Kasım 2014
- 1.172
- 253
- 43
Su an sehir disindaym persembe kontrol var carsamba gidcm drun oldugu yere off cok tedirginim fayda olsun derken zarari mi oluyo ki yaBen yaşamadım ama canım yan etkisi yapabilir doktoruna bi sor bakalim
Yanlış bilgi vermek istemem sen yine Dr danis ama klomen beni aralık ayında mahvetti karın ağrısı şişkinlik ani ateş basmalari kalp carpintisi dedim çocuk derken canım gidecek ama benim dr yumurtalarimi küçük bulduğu için 8 gün iki tane içtim zorla 3 günden sonra şikayetlerim baslamsti Kasım ayında da kullanmıştım iki ay üst üste olunca daha arttı yan etkileri nerdeyse acile gidecektim Dr a söyledim dayanmaya çalış ilacı kesince hepsi geçer dedi öyle de oldu gerçekten ama sen yine Dr una DanışArkadaslar klomenin ilk dozunu aldm bugun gunde 2 kere 5 gun icecekmisim ama karnimda cok agri yapti kullanipta bu durumu yasayan var mi tedirgin oldm lutfen yardim eden bilen bu durumu yasayan varsa
OLumsuz bir durum yarattimi peki sende cnm kist falan ya daha ilk hapta siddetli karin agrisi basladi gunde 2 tane 5 gun icecekmsm hamilesin degil mi sorunun neydi cnm bu arada drada danisamam sehir disindayim kafam karistiYanlış bilgi vermek istemem sen yine Dr danis ama klomen beni aralık ayında mahvetti karın ağrısı şişkinlik ani ateş basmalari kalp carpintisi dedim çocuk derken canım gidecek ama benim dr yumurtalarimi küçük bulduğu için 8 gün iki tane içtim zorla 3 günden sonra şikayetlerim baslamsti Kasım ayında da kullanmıştım iki ay üst üste olunca daha arttı yan etkileri nerdeyse acile gidecektim Dr a söyledim dayanmaya çalış ilacı kesince hepsi geçer dedi öyle de oldu gerçekten ama sen yine Dr una Danış
Yok canım kist falan olmadı ilacı kesince geçti hepsi benim yumurtlama sorunum var ya buyumuyor ya da büyüyüp catlamiyordu rahim içinde çok sayıda kist vardı Allah'ın izniyle soğan kürüyle kistler gitti sonra tedaviye başladık ben de ilk hapta birşey olmadı 3 gün başladı sen ilacın yan etkilerini yine oku inşallah olumsuz bir durum olmaz evet ben hamileyim catlatma ignesi vurulunca kist olmuyo diye biliyorum ben catlatma ignesi de vurundumOLumsuz bir durum yarattimi peki sende cnm kist falan ya daha ilk hapta siddetli karin agrisi basladi gunde 2 tane 5 gun icecekmsm hamilesin degil mi sorunun neydi cnm bu arada drada danisamam sehir disindayim kafam karisti
OLumsuz bir durum yarattimi peki sende cnm kist falan ya daha ilk hapta siddetli karin agrisi basladi gunde 2 tane 5 gun icecekmsm hamilesin degil mi sorunun neydi cnm bu arada drada danisamam sehir disindayim kafam karistiYanlış bilgi vermek istemem sen yine Dr danis ama klomen beni aralık ayında mahvetti karın ağrısı şişkinlik ani ateş basmalari kalp carpintisi dedim çocuk derken canım gidecek ama benim dr yumurtalarimi küçük bulduğu için 8 gün iki tane içtim zorla 3 günden sonra şikayetlerim baslamsti Kasım ayında da kullanmıştım iki ay üst üste olunca daha arttı yan etkileri nerdeyse acile gidecektim Dr a söyledim dayanmaya çalış ilacı kesince hepsi geçer dedi öyle de oldu gerçekten ama sen yine Dr una Danış
Cnm benimde cikolata kisti ve catlama sorunu varms insallah sorun cikmaz bende igne vurulacakmsm ne olur dua et bana cnmYok canım kist falan olmadı ilacı kesince geçti hepsi benim yumurtlama sorunum var ya buyumuyor ya da büyüyüp catlamiyordu rahim içinde çok sayıda kist vardı Allah'ın izniyle soğan kürüyle kistler gitti sonra tedaviye başladık ben de ilk hapta birşey olmadı 3 gün başladı sen ilacın yan etkilerini yine oku inşallah olumsuz bir durum olmaz evet ben hamileyim catlatma ignesi vurulunca kist olmuyo diye biliyorum ben catlatma ignesi de vurundum
Selam cnm dun yaptim dedigini ay allahim ne kadar rahatladim sonrasinda.odumde koptu yancam die.adet sonrasi hemen yaptim ama bu her iliski oncesimi yapilio bilgin varmi? Ben baktim ama intermette pek gormeedim nkadar suree yapilcak dieIcin girme bi kovaya koy Eğil üzerinde polar kapat üsutme eşinden destek al canım tüpler tıkalıysa açılabilirmis bu yöntemle hadi inşaallah vesile olur
İnşallah tedavi olumlu sonuç verir de bebisine kavusursun dua ederim tabi ki Rabbim yardımcın olsunOLumsuz bir durum yarattimi peki sende cnm kist falan ya daha ilk hapta siddetli karin agrisi basladi gunde 2 tane 5 gun icecekmsm hamilesin degil mi sorunun neydi cnm bu arada drada danisamam sehir disindayim kafam karisti
Cnm benimde cikolata kisti ve catlama sorunu varms insallah sorun cikmaz bende igne vurulacakmsm ne olur dua et bana cnm
Tam bende bilmiyorum ama 3 kere gibi bişey aklımda kalmış emin değilim zaten çok yapma çocuk olursa dusururmusSelam cnm dun yaptim dedigini ay allahim ne kadar rahatladim sonrasinda.odumde koptu yancam die.adet sonrasi hemen yaptim ama bu her iliski oncesimi yapilio bilgin varmi? Ben baktim ama intermette pek gormeedim nkadar suree yapilcak die
Bende oyle dusunuyorum yairinda yaparim daha yapmamKumral-ada .!.:Tam bende bilmiyorum ama 3 kere gibi bişey aklımda kalmış emin değilim zaten çok yapma çocuk olursa dusururmus
HAYIRLI OLSUN KLOMENDEN MI KALDIN ?Şükürler olsun arkadaşlar minicik keseyi gorduk bugün 10 gün sonra kalp atislarini duymak icin gideceğim inşallah duymak nasip olur Rabbim hepinize nasip etsin inşallah siz bana dua edin ben de size dua edicem
ALLA ALLA .NIye boyle olmus doktor ne dıo.strestende olabılır ya.cokmu kurcalıyoruz acaba.bılemedım bende.son ıkı gundur cok canım sıkkın bu duruma.helekı artık ınsanların beklentılerını duydukca canım dahada sıkılmaya basladıKızlar benim 3 cim çikolata kisti vardı geçen ay Klomen ve iğne ama adet oldum adetim çok farklı olmuştu herzamankinden çünkü klomen kist yapmistitedaviye ara verdim soğan kuru yaptım 25 gün dün adet olmam gerekirdi hala olmadım dün ve ondan önceki gün kahverengi geldi sadece korkuyorum çikolata kisti vardı zaten onla uğraşıyordum şimdi başka bi hastalığın daha mı oldu diye
Hamile olduğumu düşünmüyorum doktor bu ay pas gececez demistidua edin ne olur benim için kötü bişey olmasin bi de bu yaşıma kadar adetim hiç gecikmedi
ben ıkıncıyı yaptım dun.ama sunu fark ettım bı yandan ıcerısı rahatlamıs gıbı hısseettım bı yandanda hafıf kasık agrım oldu.nıe ole oldu anlamadım.bugunde yapıp daha denemıcem.acıkcası korktum :)Şimdi derken adet bitiminde yapcam bakalım
Yaptıktan sonra hemen ilişkiye giriyormussun biliyorsun dimiben ıkıncıyı yaptım dun.ama sunu fark ettım bı yandan ıcerısı rahatlamıs gıbı hısseettım bı yandanda hafıf kasık agrım oldu.nıe ole oldu anlamadım.bugunde yapıp daha denemıcem.acıkcası korktum :)
ben ıkıncıyı yaptım dun.ama sunu fark ettım bı yandan ıcerısı rahatlamıs gıbı hısseettım bı yandanda hafıf kasık agrım oldu.nıe ole oldu anlamadım.bugunde yapıp daha denemıcem.acıkcası korktum :)
YA ACIKCASI BEN BIRAZ MEMNUN KALDIM CUNKU ICERIYI COK RAHATLATTIGIINI HISSETTIM.BUHAR OLUSUNCA BISEYLER AKTI.BELKIDE ILTIHAP VARDI ODA OLABILIR.DAYANMAK GEREKIO BEN 20 DKKA DURABILDIM SONRASINDA ZATEN BUHAR GIDIO SOGUMAYA BASLIO.ARDINDAN HEMEN ILISKI.AMA KASIK AGRILARI NIYE OLUO ONU BILMIORUM INSALLA BI ZARARI CIKMAZ DIE UMUT EDIYORUM.DENE KOTU BISEY DEILDIR HAP DEIL BISEY DEIL.banada bir arkadaş kasık ağrısı yapıyor demişti bende cesaret edememiştim.bende yapsammıki
YA ACIKCASI BEN BIRAZ MEMNUN KALDIM CUNKU ICERIYI COK RAHATLATTIGIINI HISSETTIM.BUHAR OLUSUNCA BISEYLER AKTI.BELKIDE ILTIHAP VARDI ODA OLABILIR.DAYANMAK GEREKIO BEN 20 DKKA DURABILDIM SONRASINDA ZATEN BUHAR GIDIO SOGUMAYA BASLIO.ARDINDAN HEMEN ILISKI.AMA KASIK AGRILARI NIYE OLUO ONU BILMIORUM INSALLA BI ZARARI CIKMAZ DIE UMUT EDIYORUM.DENE KOTU BISEY DEILDIR HAP DEIL BISEY DEIL.
:) benimkide care olcaksa dene dio sonrasinda aman tam bi kocakari isleri dio.gizli yapma onunda yardimi lazim sen kendini hazirlarken oda el atio biseylere yardimi lazim yani.sonrasindada iliski istedoğru diyorsun canım benddio.gizlii deneyim.Ama eşimden gizli yapayım barii vallah diline düştüm kocakarıcıya döndün diye gülüyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?