:) benimkide care olcaksa dene dio sonrasinda aman tam bi kocakari isleri dio.gizli yapma onunda yardimi lazim sen kendini hazirlarken oda el atio biseylere yardimi lazim yani.sonrasindada iliski iste
KARABIBERDE DIYORLAR :) AY DAHA NELER DUYCAZ YAA :) SENIN TUPLERDE SIKINTI VARMI ? BENIM YOK A AMA DENIYORUM ISTE :)Bitince denycem bişey daha duydum bu forumdabu katisimin içine sarımsak atarsan tadını ağzında hissedersen tüplerin açık demekmis
OYLE VALLA.MILLET PATIR PATIR HAMILE KALIO :)yok söylerim zaten napayım dalga geçsin .adamcağızda şaşırdı yahu ne zor işmiş bu bebk yapmak diyor
ENisem ne yaptn canım sesın cıkmıyor artık.gırmıyormusun sıteye ? bak bız yenı seyler denemeye basladık.sende dene sut maydonoz kuru ?gitmedim ve gitmeyeceğim hayırlısı
.Maydanoz süt buharı ndan sonra ne deneyelim
Hee bide polen ari sutu vaar oda uyi geliomus hrm sayilari gyclsndiro hemde yumurtalari.
Acaba arami versek cokmu kurcalioz ne.atkadasim incir kuru denedi yumurtalari baya buyumus.bi o kaldi sogan suyunu iciom simdi ama denermiym inciri bilmiom.bide bi site var nurbal sifa sitesi orada hamile kLmak icin bitkisel seyler var bi arkafasim alcKdi balli biseydi
cok ustune gıttık.sut sonrası akısına bırakmak lazım.yada dedıgım gıbı aktarlardan bal pekmez turu seyler var hamıle kalmak ıcın onları tuketcez.baska bısey kalmıokı valla :) orası oyle ben 2 senelık evlıyım hemen gozler bende hadı cocuk gelsın de bılmem ne.takmım dıyorum umursamıyım dıyorum yok ıllakı bı yerde takılı kalıo ınsan.can sıkıcı bı durum.sureklı dua baskada bısey dusmuo dılımden.Kendi haline mi bırakalım yani
Çok bunaldım ben ya etrafta hamile gördükçe ne yalan soylym kiskaniyorum ya da bebek gördüğümde kötü niyetli değil ama imreniyorum
Bi tanıdığımız var sevgilisiyle işi pişirmis kız hamileymis şimdi bizde uğraşalım ugrasalim tık yok
Rabbim sabır versin bizlere
Teşekkür ederim tabi önce Rabbim in izniyle sonra klomen ve çatlatma iğnesi vesilesiyle kaldımHAYIRLI OLSUN KLOMENDEN MI KALDIN ?
IGNEDEN sonra mı canımkaçıncı günü belli olur yardım arkadaşlar 6.günüm bugün
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ilk defa klomen ve iğne kullandım 2 yumurta oluştu iğneden sonra bugün 13.gunum ne zaman idrar ve kan testi yapmalıyım
Kanda mi çıkar idrarda mi acababen bugun çıkar diye düşünüyorum ama. banada dr um 13 gun test yapabılırsın demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?