Kanda mi çıkar idrarda mi acaba
Cumaya kadar bekleyeyim diyorum Karnım adet olacakmış gibi ağrıyor sanırım birazda olumsuz sonuç almaktan korkuyorumkanda kesin çıkar canım
Cumaya kadar bekleyeyim diyorum Karnım adet olacakmış gibi ağrıyor sanırım birazda olumsuz sonuç almaktan korkuyorum
Inşallah canım herkesle birliktebekleyebilirsen bekle tabi canım garnti olur.Hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim nasip etmiştir
Merhabalar bende şu an aynı durumdayımmm. İğneden sonraki 8. günümmm ve bende acaba mı acaba mı diyorum ?offff şu 2 günde geçsin artık regli olucaksamda olayım artık ölücem stresten yaaaabugün iğneden sonraki 14. Günüm ama 2 gün daha beklicem negatifi görmek regli olmaktan daha yıpratıcı
yeni tedavileriniz hayırlı olsun canım :)) arada giriyorum bu aralar evde yokum tatildeyiz:) incir kürünü yapıyorum ben hsg çektirmiştim tıkalı değil benim tüplerim gelişmelerden haberdar et canım allah a emanet olENisem ne yaptn canım sesın cıkmıyor artık.gırmıyormusun sıteye ? bak bız yenı seyler denemeye basladık.sende dene sut maydonoz kuru ?
Benimde deilde yinede denedim iste :) hadi hayirlisi olsun iyi tatiller :)yeni tedavileriniz hayırlı olsun canım :)) arada giriyorum bu aralar evde yokum tatildeyiz:) incir kürünü yapıyorum ben hsg çektirmiştim tıkalı değil benim tüplerim gelişmelerden haberdar et canım allah a emanet ol
Merhaba evet ilk klomen ve iğne sonrası hamile kaldım çok şükür darısı tüm isteyenlere inşallahMerhabalar bende şu an aynı durumdayımmm. İğneden sonraki 8. günümmm ve bende acaba mı acaba mı diyorum ?
Bu iğneden sonra mı gebe kaldıız ?
Ins hamilesindir canimArkadaslar bugün 14.gun kan verdim 3 ten sonra ogrenecegim lütfen dua edin
Tebriklerr cnm...Kacinci denemendi ve sorun neydi??..hayirli olsnSonuç 90 çıktı yanlış olamaz demi
tebrik ederim canım kan tahlili yanlış olmaz asla.Allah kucağına almayi nasip etsin çok sevindim senin adinaSonuç 90 çıktı yanlış olamaz demi
Teşekkür ederim canim ilk denememde bende çok sıkıntı yoktu yumurtlama vardı ama 40 günde adet oluyorum elimde Sperm problem vardı varikosel ameliyatı olmustuTebriklerr cnm...Kacinci denemendi ve sorun neydi??..hayirli olsn
Allah razı olsun canim Allah dileyen herkese nasip etsintebrik ederim canım kan tahlili yanlış olmaz asla.Allah kucağına almayi nasip etsin çok sevindim senin adina
çatlatma iğnesinden sonra en erken ne zaman tahlil yaptırmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?