Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

offff şu 2 günde geçsin artık regli olucaksamda olayım artık ölücem stresten yaaaa bugün iğneden sonraki 14. Günüm ama 2 gün daha beklicem negatifi görmek regli olmaktan daha yıpratıcı
Merhabalar bende şu an aynı durumdayımmm. İğneden sonraki 8. günümmm ve bende acaba mı acaba mı diyorum ?
Bu iğneden sonra mı gebe kaldıız ?

ENisem ne yaptn canım sesın cıkmıyor artık.gırmıyormusun sıteye ? bak bız yenı seyler denemeye basladık.sende dene sut maydonoz kuru ?
yeni tedavileriniz hayırlı olsun canım :)) arada giriyorum bu aralar evde yokum tatildeyiz:) incir kürünü yapıyorum ben hsg çektirmiştim tıkalı değil benim tüplerim gelişmelerden haberdar et canım allah a emanet ol

Benimde deilde yinede denedim iste :) hadi hayirlisi olsun iyi tatiller :)

Merhabalar bende şu an aynı durumdayımmm. İğneden sonraki 8. günümmm ve bende acaba mı acaba mı diyorum ?
Bu iğneden sonra mı gebe kaldıız ?
Merhaba evet ilk klomen ve iğne sonrası hamile kaldım çok şükür darısı tüm isteyenlere inşallah

çatlatma iğnesi olalı 7.gün oldu.kasıklarımda adet olacakmışım gibi hafif ağrı var.böyle bir şey yaşayan varmı?

Herkese iyi günler bende bebis için aylardır uğraşanlardanim.bu ay klomene başlıcak doktorum.ins daha fazla beklemeyin hepimiz kucağımiz bebişlerimizle dolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…