- Konu Sahibi elanaz_efe
-
Canım benimde yaş 28 fark yok sayılır bende o yüzden acele ediyorum biraz yoksa biz daha 1 yıllık evliyiz ama riske atamam tedavisiz olması zor bugün eski dr u ma giitim çünkü kanamam yoğun geliyo bu kadar yoğun kanamaya yumurta kalmaz diye düşündüm doğtu düşünmüşüm çok şükür gitmiş :) klomene başlıcam ve adet bitimi hsg çekilecek eski dr a geri döndüm çünkü öteki kesin yumurtalar gitmez dedi doğum kontröl hapı verdi bak boş yere kullanacaktım ya kime güveneceğimi bilmiyorum ama Allah a kalmış ama en azından morelim düzeldi hem tedavi ara verilmedi hemde yasmini kullanmaktan kurtuldum
ayyyy deme yaa kıyamam ben sana benimkinin allahtan o yok bizden sürekli para ister herseyi bize yükler dedigin dogru ama onlar iste bende yapmayayım istiyolar dısarda yemek onların derdi sanki biz para basıyoz. cok zor canım senin isin allah yardımcın olsun insan evlendikten sonra anlarmıs ya ailesinin annesinin babasının kıymetini bende aynen o sekilde annelere yakın oturuyoruz diye sürekli esimin aklına giriyo tasının burdan bursaya gelin orda eviniz var oturun iste falan diyolar ( bu arada evi biz kendi imkanlarımızla aldık onlardan kalmadı yani) esimin babası gecen sene vefat etti o ölmeden bi kac ay önce sakın geri dönmeyin dedi diye dönmüyo esim allah razı olsun kayınpederim cok iyi insandı ama erken gitti(( ama sakın canını sıkma allah bilir görür bigün oda anlar hatasını esin senin yanında olsun yeter. cok üzüldüm canım yaa vala dicek bisey bulamıyorum.
Fazla yok aslında memlekette değilim ama çalışıyorum öğretmenim yarım gün işte geçiyo bende küçük bi ildeyim mecburen görev icabı burdayız eşimin çalışma saatleri uzun şimdide görev için geçici olarak başka ile gitti evde kukuman kuşu gibi oturuyorumyinede şükürler olsun Allah başka sıkıntılar vermesin senin olduğun yer il değil mi sürekli mi orada kalacaksın işten çıkmıssın evde oturmak zor olur canım inşallah tez zamanda hamile kalırsın bebeğin olunca can sıkıntısı falan kalmaz
öle wala cnm bizimkininde derdi para eşim bankada memur sanki bankadaki tüm paralar bizimmiş gibi davranıyor bize. kiracıyız ben işsizim nerde ben iş var desem iyi git 6 ay sora tayin ister gelirsin diyo bana simavdan çıkması yasak sanki eşimin bende maden öle mi yapıyosun sen senle aynı ilçede gurbette gibi görüşmezsem banada fatoş demesinler diyorum ayda yılda bir görüşüyorum ayda yılda bir çağırıyorum eltim var o kıymetlisi ona herşey alır satar birde eşimden sürekli yeğenlerine bişey aldırmaya çalışır halbuki kayınpederimin aylık 2700 emekli maaşı var 2 oğlu tek var kyınvalidemin bi eşim bi abisi çok çocuğu yok parayı abisi gile yediriyor kendide bizi yemeye çalışio. ben sana dışarda yedir demiyom sen dışarda atıştır gel yemek yapmak içinde hiç acele etme yavaş yavaş yap aç kalsınlar geç yesinler belkii ertesi gün kalkar yaparlar
aynen bende bi an önce olsun istiyorum ama hayırlısı tabi en önemlisi. iyi bari cok sevindim adına sükür süper olmus ya hsg nasıl cektircen cok sevindim adına vala insallah güzel haberlerinide ögreniriz :)
cnm bende iktisat mezunuyum işsizim kütahyanın ilçesindeyiz eşim buralı ve işi burda kütahya ne ki ilçesi ne olsun ben atanırsam yada düzgün bir işe girersem ancak o zaman gideriz burdan sanırım inşlh bi bebeğim olurda gitmesemde onunla zaman geçiririm en yakın arkadaşım olur diye düşünüyorum yarabbim bana doğum günü hediyesi verrrrrrrrr bu ayyyyyyyyyyyyyyy diyorum hep. yalnız olduğun için üzülme yat otur keyfine bak en azından(sanırım) yakında kaynanan yok eşin yok diye illa bize gel yada sana geleyim diyen
Sağol canım hsg i zaten dr um özel hastanede o çekecek burda devlet çekmiyormuş 200 tl dedi birde eğer kanallar açık olsa
dahi hsg çekiminde genişleme oluyormuş bu da şansı arttıracakmış dr umda şaşırdı hamile kalmadığıma Allah böyle uygun gördü hayırlısı artık, sizlerdende bekliyorum güzel haberler
Kıyamam sana yaa allahım insallah dualarını kabul ederde dogum gününde sana bebisler verir allahım ya senin yerine koymaya calıstım kendimi anlattıklarını düsündüm de zor ya hemde cok zor allah yardımcın olsun. onlar zaten ben yemek yapana kadar acıkmazlar ki öglenden sonra 2-3 gibi kalkarlar 4-5 arası kahvaltı yaparlar sonra insan nasıl acıkır sen normal insanlardan bahsediyosun benimkiler anormal :) gece yatmak bilmezler biz ise gidiyoruz sabah 7 de ben kalkıyorum esim 6,30 da bide bizi tutuyolar sonra e niye yatmadınız yatsak sesleri kesilmez yani basımızı beklerler kapının önünden kırk defa gecerler bakarlar iceri nasıl yatıyoz napıyoz diye sabahları 6,30 da gelirler esimi kaldırırlar hadi kalk diye izinliysek eger uyuyo oluyosak onlar kalkarlar özellikle annesi gelir uyandırır bizi yani saka gibi off ya allahım
Hımm bak bu ay memur alımıda olcakmış inşallah çifter çifter güzel haberler alırsın kaynanam yanımda değil eşiminde benimde ailelerimiz yanımızda değil ben yanlız kalınca sağolsun annem geldi canım sen biraz bunalmışsın orda ama yanlız kalmakta iyi değil tv net kitap oku başka bişey yok insan konuşmak sohbet etmek istiyo
aminnnnnnnnnnn cnm inşlh güzel haberlere.. sende stres yapma cnm sabret şu 10 gün çabuk geçer inşlh cnm ne fenalarmış seninkilerde insan gittiği evin düzenine uyar hayat böle işte anakucağı değil el kapısı
Aynen canım allah yardımcımız olsun kacınılmaz sona yaklasıyorum bende gelcekler ve kara günler baslıcak bana :)))) sende stres yapma gez dolas dicem ama kücük bi yer diyosun insan büyük sehire alısınca baska yer zor geliyo allah yardımcın olsun. yakın olsaydık aksamları bi yerlere kahve icmeye giderdik :))[/QUO
keşke cnm ya sen izmirdeydin demi ramazandan sonra bi hafta sonu gitmeyi planlıyoz bakalım tedaviden para kalırsa benim halam var izmirde onu göremeye bakarsın senide görürüm:)
Aynen canım allah yardımcımız olsun kacınılmaz sona yaklasıyorum bende gelcekler ve kara günler baslıcak bana :)))) sende stres yapma gez dolas dicem ama kücük bi yer diyosun insan büyük sehire alısınca baska yer zor geliyo allah yardımcın olsun. yakın olsaydık aksamları bi yerlere kahve icmeye giderdik :))[/QUO
keşke cnm ya sen izmirdeydin demi ramazandan sonra bi hafta sonu gitmeyi planlıyoz bakalım tedaviden para kalırsa benim halam var izmirde onu göremeye bakarsın senide görürüm:)
ayy süper olur insallah o tedaviye gerek kalmaz bu ay hamile kalırsın bebisin gelir :))) ben inanıyorum ya bu ay senin olcakmıs gibi bi his var icimde allahımmmm insallahhhhh
Benim 3 ay oldu hsg filmim cekileli acık cıktı ama sonuc yok :) allah büyük bakalım bizde bekliyoruz ne zaman görcez o cift cizgiyi :) allahım biran önce hepimize versin insallahhhh
Ah ah o çift çizgi yok mu aminnnn bizde görcez pazar günü kandil bol bol dua edelim hsg de acı oluyo mu kimi çok acıyo diyo
ayy süper olur insallah o tedaviye gerek kalmaz bu ay hamile kalırsın bebisin gelir :))) ben inanıyorum ya bu ay senin olcakmıs gibi bi his var icimde allahımmmm insallahhhhh
İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH canım benim
Slm cnm nasilsin?ben 10 gündür yatiyorum,düşmeyen bi ates , öksüruk, ilaclarda etki etmedi, 4 tane doktor gezdim, enson gittigim farkli bi antibiyotik verdi zar zor bulduk , ilacin etkisiyle sonunda dün düstu atesim, biran gidiyorum sandım: )))) Senin nezaman belli oluyodu, ins, güzel olur sonuç
insalah canım hepimizin yüzü güler. ben hsg yi yaparken hissetmedim tam anestezi yapıldı cünkü dayanamam diye yaptırmadım ama arkadasım da yaptırdı cok canım yandı dedi ama bazıları acı duymuyom diyo kisiden kisiye degisiyo heralde :)
slm ben 2 ay ovitrelle iğnesi oldum ilk ay mide bulantısı olmuştu şişkinlikte her zaman oluyo ateş sıcak basmadı yani kişiden kişiye değişiyo 15 ini beklemen iyi olur erken test yapmaslm birsey soracam bende bu ayın 12sinde ovitrelle catlatma ignesi oldum doktor 15 gün sonra kan testi yap dedi bende bu bir kaç gündür ateş yükseliyor ve sıcak basıyor böyle olanlar var mı yada nedenini bilen var mı? yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?