- Konu Sahibi elanaz_efe
-
canım kasıklarında ağrı iyi ye işaret wala kasıklarının sancıdığını okuyunc sevimdim geçen hafta benimde vardı sancı belki bu ay birden fazla olmuştur ondan sancıyodur :) hani fazla yumurta istiyosun ya:) inşlh güzel haberler alırsın salı günü. benimde doktorun çok önemli dediği saatte günde geçti beklemedeyim şimdi iğneyi ayın 17sinde yapılmıştım 27 si doğum günüm acaba 27sinde evde test yapsam mı acaba adet günüm 4 temmuz 4 temmuzza kadar nasıl bekliycemm yarabbimmmmmmmmmmmmmmmm nolur bana doğum günü hediyesi kanlı canlı bir bebek verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
slm birsey soracam bende bu ayın 12sinde ovitrelle catlatma ignesi oldum doktor 15 gün sonra kan testi yap dedi bende bu bir kaç gündür ateş yükseliyor ve sıcak basıyor böyle olanlar var mı yada nedenini bilen var mı? yardımcı olursanız sevinirim
:))))) olsun fazla olsun ama kist yada kalmasın bebek olsun insallah canım tutar ama 10 gün oluyo daha bana doktorum o igneyi yaptırdıktan sonra 14. gün test yap anca ozaman atar vucuttan demisti. (ilacın neden yapıldıgını okudunmu bilmıyorum ) istersen kan testi yaptır onda kesin sonucu alabilirsin.
bide bisey sorcam igneden sonra kac saat sonra iliski dedi bide kac gün ne sıklıkla?
sabrım gelmiyo ki cnm hatta benim doktor adet günün gecikince test yap dedi. cnm iğne yapıldıktan 36 saat sonra ilişki dedi birde ertesi akşam dedi ertesi akşamın saati önemli değil dedi ama biz bunaları uyguladıkta sonra gün aşırı yine olsun istiyoruz nolur nolmaz yumurta geç oluyor belki çatlamda geç oluyodur diye(hangi ilacın cnmbişey okumadım)
ben hem dogum kontrol ictim hemde sogan suyu ama ilacla basladım ilacla bıraktım sonra hastalandım doktora gittim ve 4 cm kistim yok olmustu doktor soka girdi. ben calıstıgım icin sabah yapamadım aksam yemekten önce ve gece yatarken yaptım günde 2 kere bende cok doktor degistirdim ama sükür bu doktorum iyi en önemlisi doktor ya önce ona inanmak ve güvenmek gerek benim doktorum allahıma sükür cok iyi cıktı insallah bide hamile kalsak daha da süper olacak :))
hımm bende yarın doğum kontröl hapına başlıcam soğan kürünede başlarım ama 15 gün yapmayı düşünüyorum inşallah benim bu dr iyi çıkar diğer dr kalan yumurtalar adetle gider demişti bu gitmez dedi bakalım hangisinin dediği çıkacak
benim doktorda 36 saat sonra diyo ama 4 gece aralıksız veriyo :)) catlatma ignesi (pregnyl) hamile kadınların idrarından üretiliyomus o yüzden 14 gün süre tanıyolar ilk igneyi vurulcagımda okumustum :)) of bu ay bizim olay askıya alınabilir esimin ailesi gelcek tam benim igne vuruldugum hafta iste bundan nefret ediyorum napcam ben nasıl yapcaz;(((
Arkadaşlar size bi tavsiyem var erken test yapmayın bu ruhen sizi yıpratır ayrıca vücudunuzdaki değişiklikleri düşünmeyin bu da çok yıpratıyo elinizden geldiği kadar düşünmeyin tabi bu elde olmayan şeyler ama elinizden geldiği kadar gezin dolaşın başkalarıyla vakit geçirin bende 2 ay ilaç iğne denedim nacizane tavsiyem :) ama inşallah Allah en kısa zamanda hepimize bebek bağışlar hamile kalırız
Aslında benim kafama takıldı adet sonrası tekrar baktırsam mı diyorum doğum kontöl hapını kullanmak istemiyorum canım siz bebek isteyeli ne kadar oldu sorması ayıp yaş kaç :)insallah hayırlısı olur canm benim doktorda öyle demisti eger döllenme olmazsa yumurtalar adetle gitmesi gerekir dedi hic can sıkmaya gerek yok aslında ama iste olmuyo benimde öyle izmirde gitmedigim doktor kalmadı ama sonra bi doktor buldum cok iyi cıktı ona giderken umutsuz gitmistim ama iyi cıktı insallah iyi cıkar da en kısa zamanda güzel haberler verirsin bize :)
doğru söylüyorsun cnm da gel bunu gönüle dinlet
Bilmez miyim ama benim bi elim netteydi hamilelik belirtileri neler gögüslerime bakardım şişkinlik var mı yok akıntı varmı yok midem mi bulanıyo falan filan sadece 2 ay oldu tedavi ama bana yıl gibi geldi tabi bundan öncede kendim ovulasyon takip ederek denedik şimdide içim burkuluyo ama inşallah atlatacağım bana en iyi gelen şey yanlız kalmamak yanlız kalınca kötü oluyorum ama birileri ile sohbet edince fazla düşünmüyorsun kafan dağılıyo
yok cnm aralıksız demedi benim doktor. ay ben hamile kalayım tüm idrarımı verebilirim yeterki isteyen herkes anne olsun:) cnm iğneni geç yapıl gece geç saate denk gelsin 36 saat sonrası sabah banyo yaparsın zaten ben hiç kalkmıyorum ilikiden sonra sabah banyo yapıyorum herkes bana öyle tavsiye etti kalkınca akıyo çünkü:) mesela ben öğleden sonra 13 30 da yapılmıştım iğneyi ertesi gün gece 01:30 a denk geldi odana girecek değiller herhalde gerçi benimki olsa girmek ister yaaaaa
Aslında benim kafama takıldı adet sonrası tekrar baktırsam mı diyorum doğum kontöl hapını kullanmak istemiyorum canım siz bebek isteyeli ne kadar oldu sorması ayıp yaş kaç :)
iste benim de sorunum orda ev kalabalık olcak bende öyle düsünüyorum gece gec saatte yapcam sabah ise gelmeden dusa girerim banane ev benim kim ne karısır ama iste annesi biraz meraklı merak eder biz napıyoz diye bide hava sıcak kapıyı kapatınca anlarmı birazda heralde incemi düsünüyorum ne of ama esimlede konustum vala beni ilgilendirmez sonucta onunda istedigi sey :)))
cnm anlayan anlasın ayıp yada yasak olan bişey yapmıyosun hiç es geçme bu ayı. bu kayınvalidelerin hepsi meraklı benimkide hem merak eder hem takip eder hatta hiç utanması yok 13 günlük evliyken gelip bizde yattılı kaldı hem aynı ilçede yaşıyoruz düşün artık
hadi yaaa aynı benimkilerde öyle benim esim bursalı onlarda orda yasıyolar 3 aylık evliydim bende ozaman calısmıyodum geldiler hemde görümcemler cocuklar toplam evde bizde dahil 9 kisiydik 1 aya yakın kaldılar bide düsün yani sıyırmak üzereydim simdi gene gelcekler 10 gün kadar kalırlar bide calısıyorum ben eve git yemek yap yemekte yapmazlar beni beklerler onlar acık acık söylyo hizmet bekliyolarmıs tatile gelmislermis delircem vala esimin gerci söylüyo yazık kız calısıyo yapın diye ama nafile off simdiden sıkıntı basmaya basladım offf(
cnm kimsenin kimseye acıması yok malesef sen hiç takma sters yapma kendine bide onları işten çıkınca geç gel eve az dışarda bişey atıştır kalksın yapsınlar yapmıyolarsada senin yapmanı beklesinler aç aç senin ki nasıl bilmem ama benimki hiç bir hürmeti saygıyı hak etmiyor bide ben burda yabancıyım ailemle aramızda 15 saatlik yol var bu kıza aile olayım demek yerine eşimle aramızı bozmaya bile çalışıyor
aynen cnm çevrende görüşünce kafa dağıtacak birieri varsa ne mutlu sana yada yaşadığın şehirde kafa dağıtacak bir aktivite bende hiçbirisi yok. eskişehir gibi renkli sosyal bir şehirden allahın dağına gelin geldim üstelik işsizimde
aslında doktorun seni adetinin ilk 3 günü icinde cagırmıs olması gerek cunku beni her adetten sonra cagırıyo. orda bakıyo zaten herseye vala biz evlendigimizden beri cocuk istiyoruz 3 sene oldu evleneli ama benim 2 senem bosuna ugrasmakla yanlıs doktorlarla gecti 1 seneden fazla dogum kontrol kullandırdılar bana sonra arkadas söyledi dogum kotrolle sen hamile kalmayı bekleme cok zor dedi onun tanıdıgı doktora gittim adam 1 ay d.kontrol ilacı verdi kistim gitti ve simdi 3 ayındayım aslına bakarsan 4 aydır falan tedavi görüyorum desem daha dogru olur. ben yaslıyım ya 29 oldum :))) senin yas kac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?