- Konu Sahibi elanaz_efe
-
Bende de aynı sismeler oldu ben millet sokakta görünce hamilemisin diye soruyolar hatta herkeze yok demekten bıktım :) allahım insallah tutar ya allah büyük artık bizimde yüzümüzü güldürsün :)
Pantalonlarım olmuyor düşün artık nasıl bir göbek.. üzülüyorum bu sefer içinde bebek olsa keşke diye düşünüp düşünüp duruyorum. bide psikolojik olarak içinin boş olduğunu bilsemde elim sürekli karnımda olmayan bebeği koruyorum karnım biyere çarpmasın fln diye( zaman nasıl geçicek ayın 27 sine kadar bilmiyorum.. umarım değer bütün bunlara
dualarmız seninle canım insallah bu ay tutar icini ferah tut bak hem yumurtalarda iyi olmus allahım cok sevindim ya bide güzel haberlerini alsak süper olur :)))
ben ilk defa aldım bu ilacı bakalım dün basladım ama benim adetim cuma+c.tesi geldi pazar sabahına bitmisti ne bu simdi anlamadım dün basladım ilaca ama kasıklarım sanki patlıcakmıs gibi agrıyo doktoru aradım ama doktora ulasamıyorum deli olcam hayatta bu kadar kısa sürmememisti bakalım bi ulasayım da bakalım ne dicek
inşlh güzel haberler hepimiz için olur cnm.
inşlh normaldir der doktor inşlh bi sorun değildir cnm bu mutlaka ulaş ama sen adet olduğunda kist olup olmadığına baktırmaya gitmemimiydin cnm
gittim canım baktı adam ama bisey yok dedi allaha sükür aradım konustuk icmis oldugun ilaclardan dolayı kısa gelebilir dedi sorun yok yani dedi agrım cok dedim yapar dedi of ya ilaca devam bakalım iincir ne kadar ise yarıcak cünkü ben 1 taneden fazla yumurta olusturamıyorum coook merak ediyorum.
iyi cnm sevindim kötü bişey olmamasına. cnm yumurta sayısı önemli değilki önemli olan oluşması 10 tane bile olsa döllenecek olan sadece bir tanesi umarım incir fayda eder bende yapmayı düşündüm ama prolaktin değerim yüksek olunca korktum dahada yükseltir diye 25indemi gideceksin doktora buarada benim doktor bu ay çatlatma iğnesini değiştirdi oviletti yapmadı o pahalı diye kutusu 10 lira olan bi iğnesi istedi 2 kutu yaptı 20 liraya geldi kalçdn yaptı sana hangi iğneyi yapyorlar
orası öyle ama ne biliim iste en azından % artar diye düsündüm careleri deniyorum :) o dedigin igneyi bana hic yapmadı ama ben 2 keredir Pregnyl 2 kutu aynı anda kalcadan vuruluyorum sanırım sana vermis oldugu ignede o olsa gerek bu ay bakalım bana ne vercek 25. inde doktora gidince ögrencem artık. hayırlısı olsun insallah olur ya
evet cnm aynı iğne geçen ay bana oviletti diye bi iğne yapmıştı kolumdan o 68 liraydı o pahalı diye bu ay pregnyl al dedi bu sefer bakalım artık çalışmalar bu gece başlıyor inşlh nasip olur inşlh ayın 25inde güzel mesajlar yazarsın.
allahım insallahhh ilk geceden tutar bu ay yüzümüz güler hadi bakalım hayırlısı insallah
mrb kızlar
Yazılanları okuyordum bugün bende yazmak istedim 2 ay tedavi gördüm bir ay klomen kullandım ve ovitrelle yaptırdım olmadı 2. ay menogon kullandım yine ovitrelle yine olmdı morelim çok bozuldu dün adet oldum hemde 15 yumurta oluşmuştu esses63 dediğin doğru yumurta sayısı önemli değil önemli olan tutuması başka topikte okudum bir arkadaş 2 yumurta ile geçen ay kalmış bugün hormon testi yaptırdım sonucunu 1 saat sonra alıcam Rabbim hepimize yardım etsin...
canım çok şükür hormonlar normal çıktı yanlız çok yumurta oluştuğu için 4 tanesi kalmış bu ay doğum kontröl hapı kullanıcam kalan yumurtaların gitmesi için yanıi tedaviye ara verildihayırlısı olsun canım insallah son olur hic moralini bozma hepimiz aynı durumdayız üzülmek yok allah buyuk insallah bi gün göbeklerimizde kucaklarımızda dolcak :) bende yumurta 1 tane olunca üzülüyodum hep :))) bu arada sonucunu mutlaka bildir.
canım çok şükür hormonlar normal çıktı yanlız çok yumurta oluştuğu için 4 tanesi kalmış bu ay doğum kontröl hapı kullanıcam kalan yumurtaların gitmesi için yanıi tedaviye ara verildiadet bitimindede hsg çekilecek ondada bişey çıkmazsa 1 ay sonra
tedavi başalayacak dr uzun süreli bir tedavi sabırlı ol ve stres yapma dedi Allah a bilir artık inşallah en kısa sürede muradımıza ereriz kafa bi milyon okuduklarımıda unuttum sende ne sorun var
mrb kızlar
Yazılanları okuyordum bugün bende yazmak istedim 2 ay tedavi gördüm bir ay klomen kullandım ve ovitrelle yaptırdım olmadı 2. ay menogon kullandım yine ovitrelle yine olmdı morelim çok bozuldu dün adet oldum hemde 15 yumurta oluşmuştu esses63 dediğin doğru yumurta sayısı önemli değil önemli olan tutuması başka topikte okudum bir arkadaş 2 yumurta ile geçen ay kalmış bugün hormon testi yaptırdım sonucunu 1 saat sonra alıcam Rabbim hepimize yardım etsin...
Abende de aynı yumuralıklarım yavas calısıyomus ondan ilacla yumurta gelistiriyoruz adet düzensizigim ve kistim vardı ama sükür onların sorununu cözdük simdi ilac+catlatıcı igne yapıyoruz bu ay 3. denememize basladık 25. inde dr gitcem bakalım yumurtam olmusmu diye olursa eger igne sonra calısmalar baslıcak bakalım allah bize ne zaman nasip etcek. ama cok önemliymis benim doktorda diyo stres yapma olcakmı olmıcakmı diye esinle sonucta cocuk icin evlenmedin falan diyo tamam dogru söylüyo hatta cok haklı ama iste insan isteyince elinde olmadan düsünmeden edemiyor. allah hepimiz icin hayırlısını en kısa zamanda versin.
A
Bende ilaç kullanınca hemen olacakmış gibi beklentiye girdim ve fazla kaptırdım ee bide sağdan soldan bebek var mı ne zaman düşünüyorsunuz gibi sorular gelince insan ne diyeceğini şaşırıyo...bugün dr tedavi sürecinin uzunluğunu anlattınca ruh halimi buna hazırlamaya başladım ayrıca bu tedavi süreci aynı zamanda psikolojik bi savaş bügünlerde fazla duygusalım çok şey yazarım ama kafanı şişir miyim :) Rabbim isterse herşey fasafiso canım seninde tedavinde uzunmuş inşallah en kısa zamanda sorun çözülür yumurtaların az sayıda olursa sakın kafana takma sayı önemli değil siz elinizden geleni yapın gerisi Allah a kalmış
Amin amin inşallah bigün bizimde yüzümüz güler benim yanlarımda sancı oluyodu yumurtaların olduğunun göstergesi ama herkeste aynı belirtiler olmaz sendede kasık sancısı yapmış olabilir dr una danış istersen bende dr değiştim bu ay bundan önceki dr hormon testi hsg falan istemiyordu o yüzden dr değiştim artı geçen ay ki dr ilacın dozunu fazla verdiği için 4 yumurta kaldı bende kist falan yok doğum kontröl hapını yumurtalar gitsin diye kullancam bak bi ay ara vermek zorunda kaldım o dr yüzünden soğan kürünü bende düşünüyorum doğum kontröl hapı ile kullancam ya ikisi bi arada sıkıntı olur mu acabaaynen dedigin gibi canım hersey Allaha kalmıs biz istemekten baska bisey yapamıyoruz maalesef. ask olsun olurmu öyle sey hic hepimizin derdi var burda sorun ortak ve bi sekilde birbirimizi telkin etmeye calısıyoruz allahın izniyle insallah bigün bizlerde anne olma duygusunu tatcaz. bende 1 tane yumurta olusunca üzülüyodum ama ögrendim artık bakalım hayırlısı yarın ilacımın son günü salı günü doktora gitcem ama kasıklarım cok agrıyo bu ay ilk defa böyle bisey oldu anlamadım bende hayırlısı demekten baska bisey yok hic canını sıkma ben doktorların yanlıs ilac vermesinden dolayı 2 sene dogum kontrol ictim kistim gitsin diye sonra simdiki doktora gittim anlattım 1 ay dogum kontrolle sogan suyu yaptım ve yaklasık 4 aydır hic kistim yok allahıma sükür istersen bide sogan suyunu dene derim ben.
Amin amin inşallah bigün bizimde yüzümüz güler benim yanlarımda sancı oluyodu yumurtaların olduğunun göstergesi ama herkeste aynı belirtiler olmaz sendede kasık sancısı yapmış olabilir dr una danış istersen bende dr değiştim bu ay bundan önceki dr hormon testi hsg falan istemiyordu o yüzden dr değiştim artı geçen ay ki dr ilacın dozunu fazla verdiği için 4 yumurta kaldı bende kist falan yok doğum kontröl hapını yumurtalar gitsin diye kullancam bak bi ay ara vermek zorunda kaldım o dr yüzünden soğan kürünü bende düşünüyorum doğum kontröl hapı ile kullancam ya ikisi bi arada sıkıntı olur mu acaba
genelde 14 - 15. günde yapıyorlar test. cumartesi yapcaktım bende 15. günde uyandığımda adet olmuştum. nasip değilmiş umarım sen hamilesindir?
aynen dedigin gibi canım hersey Allaha kalmıs biz istemekten baska bisey yapamıyoruz maalesef. ask olsun olurmu öyle sey hic hepimizin derdi var burda sorun ortak ve bi sekilde birbirimizi telkin etmeye calısıyoruz allahın izniyle insallah big ün bizlerde anne olma duygusunu tatcaz. bende 1 tane yumurta olusunca üzülüyodum ama ögrendim artık bakalım hayırlısı yarın ilacımın son günü salı günü doktora gitcem ama kasıklarım cok agrıyo bu ay ilk defa böyle bisey oldu anlamadım bende hayırlısı demekten baska bisey yok hic canını sıkma ben doktorların yanlıs ilac vermesinden dolayı 2 sene dogum kontrol ictim kistim gitsin diye sonra simdiki doktora gittim anlattım 1 ay dogum kontrolle sogan suyu yaptım ve yaklasık 4 aydır hic kistim yok allahıma sükür istersen bide sogan suyunu dene derim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?