çatlatma iğnesi olup gün sayanlar :))

çok geçmiş olsun cnm inan merak ettim seni noldu acaba diye dikkat et kendine. wala temmuz 2 de kan testi yaptıracam cnm beklemedeyim şimdi sen bu durumda naptın

Saol cnm, benim bu ay gecti artik,olunca giderim doktora, seninde 1haftan kalmis ins.bu ay olur cnm,senin icin dua ediyorum,

Bende bakarım dr ne derse ona göre hareket ederim klomene dün başladım bide hsg için antibiyotik yazdı onuda bugün başladım enfeksiyon riski olabilirmiş

hayırlısı olsun canım insallah güzel haberlerini verirsin bize benim doktorum hic öyle bisey söylemedi yaptırmadı da bana vardır bi bildigi insallah acık ve temiz cıkar

herkese bol dualı kandiller dualarda buluşmak dileğiyle..

offf cok kötüyüm yarın doktora gitcem ama hic kasıklarımda agrı yok isin kötü tarafıda yarın aksam kaynanam ve görümcemler bize 10 gün kadar kalmaya gelcekler napcam bennnnn eger yumurtam olustuysa igne vurdurmasammı acaba bi dahaki ayamı denesek sansımızı bilemedim ya esimde cok taraftar degil kıs olsa kapımızı kapatırdık dedi ama simdi ayıp olur diyo cok moralim bozuldu yaaa hatta coook sinir oldum ((

cnm benimde bu ay pek ağrı olmadı yumurta olurken. benim eşimde böyledir cnm çıldırıyorum bu huyuna anlar utansın iki geç insanın evinde yatılı ne işleri var anlamıyorum wala allah yardımcın olsun cnm doktora gitmeden net karar ver o zaman

atlatmak da istemiyorum ugras ugras sonra birileri icin tedaviyi geciktir yok ya banane vurulcam ben igneyi olursa olur olmazsa olmaz beni ilgilendirmez vala allah yardımcımız olsun ya delirmemek elde degil off

atlatmak da istemiyorum ugras ugras sonra birileri icin tedaviyi geciktir yok ya banane vurulcam ben igneyi olursa olur olmazsa olmaz beni ilgilendirmez vala allah yardımcımız olsun ya delirmemek elde degil off

haklısın cnm ne yap ne et ikna et kocanı ya yarım saat odanın kapısı kapalı olsa sıcaktan ölmezsiniz herhalde. günlerdin bekliosun doktora gidicem diye. benimde haftasonu ev arkadaşımın düğünü vardı mersinde çok yakınız o benim düğünüme gelmişti hatta ta kütahyaya wala sırf bu iş yüzünden gitmedin arkadaşımın en güzel gününde yanında olamadım bunlarsa herzaman gelen insanlar olmadı gelmelerini erteleyebilirmi eşin haftasonuna falan en azından iğneden sonraki 36 saati uygularsınız

Yok bee nerde daha önce gelsinler daha cok kalsınlar diye ugrasıp duruyo yok yok ben karar verdim yaptırcam igneyi 36. saati yakalıcam napalım bunada sükür sabah 6 da kalkar dusumuzu yapar ise gideriz o kadar da dinlemezler heralde napiim allahım ya ev benim evim yasadıgım sıkıntıya bak sanki ayıp bisey yapıyoz gibi hissediyorum vala :))

slm hanımlar ne haber???? size duyduğum 2 şeyi paylaşayım sıcak havalar hamilelik şansını arttırıyormuş yani temmuz ağustos eylülü iyi değerlendirmek gerekiyo bunu bi dr demiş ve bugünden itibaren hergün bir yumurta bir bardak süt ve yoğurt yicem bu da folik asit yapıyormuş yani yumurtaları güçlendiriyormuş sizde bunlara dikkat edin isterseniz.
nilseli sakın iğne yaptırmaktan falan vazgeçme ne olursa olsun ertelemeyin sonuçta o kadar ilaç aldın kimyasal açıdan kendine yükleniyorsun niye boşa gitsin ki bir ay eşinle konuş anlaşırsınız ayrıca oram buram ağrımadı yumurtalar büyümemiştir diye düşünme benim 15 yumurtam oluştuğundada kasıklarımda ağrı falan olmadı sadece yanlarımda biraz sancı oldu o da rahatsız etmeyecek kadar

ah şu erkekler her türlü ailelerini atmıyolar yaaaaa ne hataları olursa olsun yine annem demiyomu benimki çıldırıyom halbuki anasının atmadığı kazık kalmadı kendine:) rahat ol olacaksada bu stresten olmayacak bak. sen ayıp bişey yapmiosun ne ayıbı bunun ayıbımı var inşlh yumurta olmuştur sen iğneni öğleden sonra yaptır gece geç saate denk gelsin sabahta kalk çok terlemişim çok sıcaktı de duş al:)

hadi inşlh cnm bu yaz sanada banada nilseliyede nasip olur inşlh cnm doktor demedi ama ben yine folik asit vitamin hapı içiyorum

hadi inşlh cnm bu yaz sanada banada nilseliyede nasip olur inşlh cnm doktor demedi ama ben yine folik asit vitamin hapı içiyorum

çok ilaç kullandım 2 aydır banada dr söylemedi bende kullanmak istemiyorum bu kadar ilaç kullanıyoruz ilerde yan etkilerini gösterir Adım Nurcan seniin ismin ne

çok ilaç kullandım 2 aydır banada dr söylemedi bende kullanmak istemiyorum bu kadar ilaç kullanıyoruz ilerde yan etkilerini gösterir Adım Nurcan seniin ismin ne

memnun oldum benimde fatoş. cnm benim ablam hep kullanırdı bende ondan biliyom bide eczacı bir arkadaşım zararsız dedi bende ondan içiyorum aklıma geldikçe. bu arada benim bu ay sol yumurtalıkta 2 yumurta oldu ama şimdii sağ kasığımda ara ara sancı var yada ben psikolojik olarak sürekli bişeymi hissediyorum acaba

Mesajını eksik okumuşum iyiyim canım cumartesi ehliyet sınavım var öncesinde pek çalışmadım şimdi sıkıştım onun sıkıntısı var biraz sen nasılsın

kolay gelsin cnm bende yeni aldım nisanda sanırım zorlaşmış sınav benden sonra bşarılar şimdiden.:)

Memnun oldum benimde ablam kullandı banada o söyledi ama kullanmıyorum sağ veya sola takılma sonuçta önemli olan yumurtanın oluşması benim dr yumurtalrın solda veye sağda olduğunu söylemiyo bile bişey diyemem psikolojikte olabilir ama kan testi yapana kadar belirtilere göre hamilelik bekleme ilk ayda benim midem çok bulanmıştı hatta çıkardığım oldu ama sonuçte olmadı canım inşallah bu ay hamilelik olur bizelerede moral verirsin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…