- Konu Sahibi elanaz_efe
-
slm kızlar nasılsınız keyifler nasıl bende berbat kayınvalidem yine yaptı yapacağını benim sıkıntım bana yetio bide onla uğraş bıktım artık ya herşeyden hep uyuyup hiç uynamadan öyle yatakta kalmak istiyorumbu arada karnımda hiç şişlik falan yok bu ay niyese göğüste hassasiyet falanda yok acaba kist falan mı oldu
slm kızlar nasılsınız keyifler nasıl bende berbat kayınvalidem yine yaptı yapacağını benim sıkıntım bana yetio bide onla uğraş bıktım artık ya herşeyden hep uyuyup hiç uynamadan öyle yatakta kalmak istiyorumbu arada karnımda hiç şişlik falan yok bu ay niyese göğüste hassasiyet falanda yok acaba kist falan mı oldu
İyiyim hayatım ne olsun ben rahatım tatile girdim ama yarın yine erken kalkıcam direksiyon eğitimi varsenin kaynana seni çok seviyo demekki gitmek istemiyo çalışmaları yapabiliyor musunuz bari. Biz 36. saati tutturduk eşim çaalışıyodu 12:05 te geldi 12:20 ye yetişti :) canım ilk kez böyle olmuş inşallahhhhhhhhhhhhhhh belirtiler hamilelik içindir dr una sor bakalım ne dicek
Canım hemen neden umutsuzluga kapılıyosun ya zaten bildigim kadarıyla belirtiler adetten sonra baslıyo bizimkiler psikolojik yani naptı gene seninki bende sinirlerdeyim dün aksam esimle kavga ettik onların yüzünden
canım wala bilmiom artık ben bizden neistiyo yaptığı hataları unutmamı hiç bişeey olmamış gibi anne anne diye peşinden koşmamı istiyo eşimin çağırmış perşem günü yine vermiş veriştirmiş eşimde vurmuş kapılarını çıkmış öle işte cnm yalnız hatalarını unutmam için ne bir özür ne bir çaba göstermio seninkiler naptı
İyiyim canım çalışmalara başladık işte bakalım ne olacak hayırdır senin canını niye sıktı kayınvaliden hemen kötüye yorma ya bekle bi kaç gün geçsin yarın kan testi mi yapacaksın
canım wala bilmiom artık ben bizden neistiyo yaptığı hataları unutmamı hiç bişeey olmamış gibi anne anne diye peşinden koşmamı istiyo eşimin çağırmış perşem günü yine vermiş veriştirmiş eşimde vurmuş kapılarını çıkmış öle işte cnm yalnız hatalarını unutmam için ne bir özür ne bir çaba göstermio seninkiler naptı
kızlar çatlatma iğnesi vuruldum batım ayın 19 u
Hayırlısı olsun insallah bebis haberlerinide alırız...
inş cnm bu tpikte iğne vurduran varmıhiç
burda bulunan herkez :)) mesale benim 3 denemem
slm bjk o benim hikayeydi sanırım yanlışlık olmuş :) bende pko yok yumurta tembelliği var ben biraz aceleci davranıyorum o yüzden dr um istersen aşılama yaparız dedi sanada geçmiş olsun inaşallah çabuk iyleşirsin ve kısa sürede hamilelik olur
ay süpermiş bebeğim ya istedğmi sorarım artık çok iyi oldu ne dycem kız iğneyi kolumdan vurdurdum hala çok ağryo kımıldatamıyorum inanki bde belim ağryo nyeyse
seninde olmus baya bende senin gibiyim kimseye icimizde yasananları anlatamıyoruz bide karsılıgında böyle insanlar yapıyolar hemde hic beklemedigin kisiler olunca üzüntün daha cok yıpratıyo allah yardımcımız olsun dicek baska bisey yok ama allahım büyük bizede bigün vercek
canm klomen kullnıpta iğne vurdurdun dimi kaç tane yumurtan oldum kaç m di
İnş.cnm dua ediyorum sadece elimden gelen bu, bu konuda esim ve ailesi tarafindan cok yıpratildim diyebilirim,kayinvalidem bi aksam yemekte rüyamda gördum cocuk olmuyodu dedi, kilagimda çınlıyo hala, ne diyim artik, ben anneme bile 1 yil sonra diyebildim,okadar zorki gercekten cnm,sabretmekten baska yapcak bisey yok maalesef, bu arada tanistigimiza memnun oldum, esim gircek okuycak diye ödum patliyo ismimi yazamadım : ((((((((
ay süpermiş bebeğim ya istedğmi sorarım artık çok iyi oldu ne dycem kız iğneyi kolumdan vurdurdum hala çok ağryo kımıldatamıyorum inanki bde belim ağryo nyeyse
Arkadaşlar benim son adet tarihim 5 Haziran. Klomenden sonra 21 Haziran'da çatlatma iğnesi oldum. Eğer yumurta çatladıktan 14 gün sonra mutlaka adet olunuyorsa ben 7 Temmuz gibi mi adet olacağım? Yoksa daha erken olma ihtimali var mı? Ben normalde 28 günde, hatta 26 günde adet olurken geçen ay 31 günde oldum. Bu ay üçüncü klomen+çatlatma iğnesi tedavim. Acaba klomen adet döngüsünü mü uzatıyor? Allah hepimize tez vakitte hayırlı-sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...AMİN!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?