çatlatma iğnesi olup gün sayanlar :))

İyiyim canım çalışmalara başladık işte bakalım ne olacak hayırdır senin canını niye sıktı kayınvaliden hemen kötüye yorma ya bekle bi kaç gün geçsin yarın kan testi mi yapacaksın

Canım hemen neden umutsuzluga kapılıyosun ya zaten bildigim kadarıyla belirtiler adetten sonra baslıyo bizimkiler psikolojik yani naptı gene seninki bende sinirlerdeyim dün aksam esimle kavga ettik onların yüzünden

iyi bari cok sevindim insallah tutar canım yok ya benim bu ay hic umudum yok ama insallah olmustur tabi yok be benim doktor sorulara cevap vermiyo umutlandırma kendini adetini bekle diyip kestirip atıyo :)) bence haklı ama elimde degil

Son düzenleme:
İyiyim canım çalışmalara başladık işte bakalım ne olacak hayırdır senin canını niye sıktı kayınvaliden hemen kötüye yorma ya bekle bi kaç gün geçsin yarın kan testi mi yapacaksın

çalış cnm çalış sen elinden geleni yap gerisini allaha bırak. yarın yapcam cnm testi daha fazla bekleyemeyecem arrtık

bosver takma kafana bizimkilerde evde ben yokmusum gibi davranıyolar kadın elma soyuyo kızına ogluna torununa veriyo kendi yiyo kaldırıyo ekmek kesiyo aynı sekilde yemek hazırlıyoruz tabakları sofraya götürcek kızına soruyo nerde tabak canak diye esime söyledim bende gör bak ben yokmusum gibi davranıyo diyom konus diyom niye böyle yapıyo diyom bosver askım takma kafana diyo yaslı kadın yapsın diyo sinir oldum bende ozaman o yokmus gibi davrancam dedim sonra kapıstık tabi sinir oldum cok allah yardımcımız olsun allahım daha önümde 2 günüm varrr aynı senin gibi düsünüyorum bende uyuyayım 2 gün sonra kalkayım onlar gitmis olsun :)

Mrb, evet ya telden yaziyodum biseyler oldu anlamadim, saol cnm insallah isteyen herkesin yüzü güler

Cnm üzme kendini baskalari icin , benimkilerde aynı , birde ayni sehirde oturuyoruz, 10 gün ates icinde yattim aramadilar bile, 2 gündur esimle kavgaliyiz onlar yüzünden,tüm kavga sebeplerimiz onlar, nilseli ve seninle ayni duygulari paylasiyorum, 3 yildir ayni seyleri yasiyorum, hic üzülmene degmez , ins bebis gelir unutursun bunlari

İnş.cnm dua ediyorum sadece elimden gelen bu, bu konuda esim ve ailesi tarafindan cok yıpratildim diyebilirim,kayinvalidem bi aksam yemekte rüyamda gördum cocuk olmuyodu dedi, kilagimda çınlıyo hala, ne diyim artik, ben anneme bile 1 yil sonra diyebildim,okadar zorki gercekten cnm,sabretmekten baska yapcak bisey yok maalesef, bu arada tanistigimiza memnun oldum, esim gircek okuycak diye ödum patliyo ismimi yazamadım : ((((((((

kızlaaarrr cuma günü çatlatma iğnesi oldum bugün doktora gittim doktor yumurtaların çatlamış yumurtlaman gerçekleşmiş dedi şimdi beklicez dedi ama yumurtlamam bittiyse neden halen kasıklarım ağrıyor bir bilgisi olan var mı acaba :44::44::44::44::44:

Arkadaşlar benim son adet tarihim 5 Haziran. Klomenden sonra 21 Haziran'da çatlatma iğnesi oldum. Eğer yumurta çatladıktan 14 gün sonra mutlaka adet olunuyorsa ben 7 Temmuz gibi mi adet olacağım? Yoksa daha erken olma ihtimali var mı? Ben normalde 28 günde, hatta 26 günde adet olurken geçen ay 31 günde oldum. Bu ay üçüncü klomen+çatlatma iğnesi tedavim. Acaba klomen adet döngüsünü mü uzatıyor? Allah hepimize tez vakitte hayırlı-sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...AMİN!

bende canım ben artık allaha havale ettim allah herkezin gönlüne göre versin allaha sükür esimin ailesinin benim tedavi sürecimden haberleri yok istemiyoruz daha diye biliyolar ama hep söylüyo yasınız gecmeden yapın diye biz bilmiyoz sanki benimde yazısmalarımdan esimin haberi yok okusa cok kötü kavga ederiz sanırım ondan evden acamıyorum hic calısıyorum sabah 8:30 aksam 18:00 arası burdayım:))

ay süpermiş bebeğim ya istedğmi sorarım artık çok iyi oldu ne dycem kız iğneyi kolumdan vurdurdum hala çok ağryo kımıldatamıyorum inanki bde belim ağryo nyeyse

istersen bi doktoruna sor benim hep kalcadan yapıldı bakalım adet tarihimde 12 temmuz diye bekliyorum insallah isteyen herkeze versin allah.

Amin canım insallah benim igneden sonra 18 günde adet oluyorum 3 denemem 2 kerede 18 günde hastalandım. sanırım kisiden kisiye degisiyo olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…