çatlatma iğnesi olup gün sayanlar :))

günaydın kızlar biraz önce geldim sağlık ocağından kan aldılar ama sonuç taaaaaaaaaaaaa cumaa öğleden sonra çıkacakmış cumaya kadar ben zaten adet olcaksam olurum nasıl bir yer ya allahın dağı resmen kan kütahya merkeze gönderiliyomuş ancak sürüyomuş nilaycım sen neler yaptın nurcan direksiyon dersinde sanırım

inşlh cnm sanada banada nilay ve nurcanada nasip olsun üzülmemek elde değil bazı şeyer içşn biz eşimle 2007 den bu yana birlikteyiz asla kendi sorunumuz olmamıştır bizimde hep onun ailesi yüzündendir tüm tartışmalarımız

Yuhh bune bee kanı aldırıp buraya gönderseydin keske öyle daha cabuk ögrenirdik sonucu :)
bisey yapmadım canım ben napiim hala bizimkiler bende bakalım carsamba gitceklermis öyle diyolar aksama gene gezmek istiyolar. bakalım aksam bana yollar göründü gene :)) aksam esim ablasına söylemis benim muhabbeti annem neden böyle davranıyo diye nilaya ama onun cevabı söylemedi :) esim ise gitti 23:00 te ondan sonra mantı acalım hep birlikte kapatalım dediler iyi dedim masanın ayagını acamadı Annesi :) duygu nasıl acılcak bu diyo görümcemde nilaya sorsana anne masa onun burasıda onun evi dedi kadını görcen bi bagırmaya basladı tırstım yemin ederim. :))) esime anlatamadım daha olanları sabah 7 de geldi isten aksama uyanınca anlatırım artık :)))

günaydın kızlar benimde üçüncü serophene ve çatlatma iğnesi vuruşum son adt tarihim 6 haziran 20 hazirandada iğneyi vurduk bekliyoruz ama içimde hiç umut yok yinede bekliyorum işte

kudurmuşmu ne bağırıyo benimkide öyledir hart diye hemen bağırır hemen ağlar hırçın hırın nese cnm ya saabır bu geceyide atlat bakalım.

kudurmuşmu ne bağırıyo benimkide öyledir hart diye hemen bağırır hemen ağlar hırçın hırın nese cnm ya saabır bu geceyide atlat bakalım.

dun aksam senin söyledigin teknigi uyguladım esime nasıldım sanki evde yanlız gibiydik gittim öptüm sarıldım sevdim falan filan bi görsen nasıl bakıyo ona sinir olmustur belkide :)))

Son düzenleme:
saol canım umut ne kadar yok desekte bekliyoruz işte kızlar kaynanalar için bu kadarda canınızı sıkmayın ve eşlerinizi yıpratmayın belli bir noktadan sonra onlarda patlıyorlar

bende aynı şekilde cnm 17 sinde yapıdım iğneyi bakalım perşembe yada cuma belli olur ama benimde hiç umudum yok tıpkı senin gibi ama merakta ediyorum. kaynana olayına gelince takılmıycak gibi değilki cnm yaaaa benim ki değil bana acıma oğluna bile acımıyo hadsizzzzzzzzzzz

offfffffffff sefam olsun iyi yapmışsın çatlasın

Keske basta dinleseydim sekerim seni yaa bende cok mutluydum esim bile sasırdı hic umursamadım onları yoklar gibiydiler sofrayı kurdular makarna yaptılar hic yerimden bile kalkmadım gectim bilg. basına facete takıldım ohhh sefam olsun bu aksam alısveris merkezine gitcez esime dedim bi sartla giderim telefonumu yenilicez beni ilgilendirmez :)))) banane anasına dünyanın parasını harcadık birazda bana harcasın dimi ama

zararın neresinden dönersen kardır cnm iyi yapmışsın çalişiosun evde olsan tamam dicem de. bence onların önünde alma paraları çok der yada arkandan oğluna hiç acımıyo sana der elindeki kullansaya der gitsin öyle al bence yinede sen bilirsin hani benimki öyledir biz hep saklarız aldığımızı sattığımızı

orası öyle bende öyle düsünüyorum ama bu sefer bak hep bana alıyo sana bisey almıyo diyo esim gecen dogum günümde yüzük yaptırmıs bana kadın bana niye almadın dedi yaa daha dicek biseyim yok benim ya onun dogum gününde almıyomusuz oda istermis garip insan ya bu geldiginde esimden galaksy s3 istiyo onu cok begeniyomus bende istiyom ondan dedim 2 tane alırız dedim esim ters ters bakıyo bana ne bakıyon dedim bende annene alırız ozaman bitek diye dalga gectim anladı ama sükür :))

bak sen lafa gelince yaşlı kadın teknolojiye gelince s3 üde biliyo o zaman haklısın cnm aldır benimkininde hiç isteği bitmez daha nisan ayına kadar bile eşim ödüyodu anasının cep tlf nu faturasını nisandn sonra bimcell diye lira yüklemeliye geçirdi eşim aramış eşimi evde yokken tabi benden gizli yine bi faturam sana çok mu geldi demiş utanmaz kayınpederim aylık 2800 emekli maaşı alıyo evi kendi evi bekarı okuttuğu çucuğu yok (eltime yediriyo onlara ev aldı onların kredisini ödüyo faturasınıda bize ödetiyo)

vala ne desem bilememedim benim esimde ıphone var ona bi tane oyun indirmis bütün gün onu oynuyo cok severmis o öyle telefonları gecen gün esimi aradım teli kapalı is yerini aradım noldu diye sarjı bitmis kadın bütün gece oyun oynamıs sabah esim ise giderkende bakmamıs nasıl sinir oldum ya bizim gecen eylülde kayınpederim vefat etti bütün para kadına kaldı oda simdi esimin büyük ablasıyla kalıyo ama her ay sonu bizden para ister ne yapıyo diye soruyom esime kendisi söylüyo ablama yediriyodur diye oda biliyo ama genede gönderiyo

yaparlar cnm ben eşime hep diyorum senin annen seni sadece kendi geleceği için doğurup okutmuşki ilerde bende onu yiyim diye yani kadın yatırım yapmış:)

yaparlar cnm ben eşime hep diyorum senin annen seni sadece kendi geleceği için doğurup okutmuşki ilerde bende onu yiyim diye yani kadın yatırım yapmış:)

bizimkide aynı vala bazen aynı insandan bahsediyoruz diye düsünmeden edemiyorum ya bi resmi falan yokmu bu kadının yemin ederim cok merak ettim sen benimkini görsen yemin ederim yok ya bu kadın yapmaz dersin:))))

bizimkide aynı vala bazen aynı insandan bahsediyoruz diye düsünmeden edemiyorum ya bi resmi falan yokmu bu kadının yemin ederim cok merak ettim sen benimkini görsen yemin ederim yok ya bu kadın yapmaz dersin:))))

aynen cnm benimkide hatta benim memlekette aakrabalarım ay ne sevimli kadın pamuk gibi diyolar insanların önünde rol yapar iyi oyuncudur kendisi. bu arada kasıklarımda belimde ağrı var bide alttan böyle vajina içinden ara ara bi sancı olmaya başladı akşamdan bu yana ggöğüste bi hassasiyet falan yok aallahım nasıl bir yer sağlık ocağı bile dandik perşembe sabahı kırmızıları görcem diye öyle korkuyorum ki anlatamammmmmmmmm

slm kızlar ben geldim ne habersiniz sabah erkenden kalktım direksiyon eğitimine gittim eve geldim sersem gibiyim çünkü gece geç yattım malumunuz biliyorsunuz biraz uyudum sizden ne haber fatoş bende senin test sonucunu merak ediyordum şimdiye belli olmuştur dedim ama orasıda burdan betermiş normalde 1 saat içinde belli oluyo neyse sağlık olsun

bence tutma olasıgı yüksek canım belki kerata yerlesmeye calısıyodur iyi düsün iyi olsun allahım hadi birimizden biri ayagını sürtsün sonra hepimiz gebis olalım allahım nolurrrr....

Hosgeldin canım anladık anladık bi teyzem var benim cok tonton (kadın akrabam degil komsum ama cok severim her derdimi bilir ve hic bisi demez kimseye) soruyo beni her gördügünde naptınız yaptınızmı diye eger o aksama denk gelmisse hemen ayyy insallah 2 yatar 3 kalkarsınız diyo cok gülüyorum ama bayılıyorum duaya insallah sizde 2 yatar 3 kalkarsınız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…