çatlatma iğnesi olup gün sayanlar :))

kızlaaarr merhaba bi kaç sayfa önceye yazmıştım çatlatma iğnesi oldum vs... diye hatırlarsınız belki günler geçmek bilmiyor 15 gün nasıl beklicem ben can sıkıntısından size yazıyım dedim :26:

vala yapmaya bisey yok bizde aynı durumdayız bende 12sini bekliyorum arkadas 2 gün beklicek ama beklicez sinir bozucu biraz ama iste bizde ona buna bulasıyoz iste zaman geciyo :))

:) okudum evet kayınvalideler çekiştiriliyor :) Allah tan öyle bir sıkıntım yok benim kv aksine bana harcamayın kendinize harcayın der :) sizde mi iğne oldunuz :44:

hoşgördüm canım ne güzelmiş o teyzenin duası aminnnnn

:) okudum evet kayınvalideler çekiştiriliyor :) Allah tan öyle bir sıkıntım yok benim kv aksine bana harcamayın kendinize harcayın der :) sizde mi iğne oldunuz :44:

ne güzellll vala ben hic görmedim hatta bırak görmeyi duymadım bile neyse evet benimde igne 3 denemem bu ay

ne güzellll vala ben hic görmedim hatta bırak görmeyi duymadım bile neyse evet benimde igne 3 denemem bu ay

doktorda bana bu ay olmazsa 2 kere daha klomen kullandırıcam olmazsa aşılamaya geçicez dedi inşallah tüm isteyenlerin hemencecik olur bu arada doktor dün yumurtaların çatlamış yumurtlaman gerçekleşmiş dedi şimdi beklicez dedi eğer yumurtlama bittiyse niçin kasıklarım ağrıyor halen benim kafam karıştı biraz :44::44::44::44::44:

kız bayıldım o teyzeye mevlam kabul etsin inşlh duasını

nm benim annemde kayınvalide asla kıymaz abimin parasına kendi verir ama ondan asla almaz ben hem gördüm yani hem duydum o yüzden şimdi olanlar çok zorum gidio benim ailemde ailevi çevremde asla böyle insan yok cnm hatta oğullarımız kıymetlidir bizim sırf o üzülmesin diye gelin ağzımıza etse susarız

al benden de o kadar ama napcannnnnnnnnnn mecbuuuuuuuuur

Kizlar sizin de yumurtlamaniz bittikten sonra kasik agriniz oluyor mu yoksa catlatma ignesi oldugum icin mi boyle agrim var

benim 1 tane abim var 7 senelik falan evli annemin agzı var dili yoktur 2 yasında yigenim var evine yeni gitmeye basladı oda torununu özlüyo diye benim annemle aramda sadece 1 sokak var toplasan 100 adım etmez annemler bize hic gelmezler siz yeni evlisiniz rahatsızlık vermiyelim derler kaynanamın yüzüne söyledim 2 senedir aynı yerde oturuyorum annemler senin kadar gelmedi dedim bozuldu kadın beni istermi istemez tabi :)) bide oglunu aldım izmire getirdim e maasıda sadece biizim eve giriyo daha ne olsun

kızlar nere gittinizzzzzzzzz

ay sonunu kapatmaya calısıyorum kızlar kusura bakmayın giremedim bide rapor yaptım müdür basıma geldi kapattım hemen bende görmesin diye :)

Canım gidecektim eşim izin alamayınca gidemedim özel msj yazamıyorum diye buraya yazıyorum sonucu öğrenir öğrenmez hemen buraya yazacam zaten canım

kacıncı klomen kullanımın bu neden hemen asılamaya geciyolar, benimde igneden sonra catladıktan sonra agrı yapıyo ama sen ignede olmamıssın ki bilemedim simdi ben

bide bisey sorcam bu sekilleri falan nasıl yapıyosun beeee :)

amin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…