- 26 Mayıs 2012
- 2.232
- 751
- 198
- Konu Sahibi elanaz_efe
-
kızlaaarr merhaba bi kaç sayfa önceye yazmıştım çatlatma iğnesi oldum vs... diye hatırlarsınız belki günler geçmek bilmiyor 15 gün nasıl beklicem ben can sıkıntısından size yazıyım dedim :26:
bence tutma olasıgı yüksek canım belki kerata yerlesmeye calısıyodur iyi düsün iyi olsun allahım hadi birimizden biri ayagını sürtsün sonra hepimiz gebis olalım allahım nolurrrr....
Hosgeldin canım anladık anladık bi teyzem var benim cok tonton (kadın akrabam degil komsum ama cok severim her derdimi bilir ve hic bisi demez kimseye) soruyo beni her gördügünde naptınız yaptınızmı diye eger o aksama denk gelmisse hemen ayyy insallah 2 yatar 3 kalkarsınız diyo cok gülüyorum ama bayılıyorum duaya insallah sizde 2 yatar 3 kalkarsınız :))
:) okudum evet kayınvalideler çekiştiriliyor :) Allah tan öyle bir sıkıntım yok benim kv aksine bana harcamayın kendinize harcayın der :) sizde mi iğne oldunuz :44:
ne güzellll vala ben hic görmedim hatta bırak görmeyi duymadım bile neyse evet benimde igne 3 denemem bu ay
hoşgördüm canım ne güzelmiş o teyzenin duası aminnnnn
bence tutma olasıgı yüksek canım belki kerata yerlesmeye calısıyodur iyi düsün iyi olsun allahım hadi birimizden biri ayagını sürtsün sonra hepimiz gebis olalım allahım nolurrrr....
Hosgeldin canım anladık anladık bi teyzem var benim cok tonton (kadın akrabam degil komsum ama cok severim her derdimi bilir ve hic bisi demez kimseye) soruyo beni her gördügünde naptınız yaptınızmı diye eger o aksama denk gelmisse hemen ayyy insallah 2 yatar 3 kalkarsınız diyo cok gülüyorum ama bayılıyorum duaya insallah sizde 2 yatar 3 kalkarsınız :))
ne güzellll vala ben hic görmedim hatta bırak görmeyi duymadım bile neyse evet benimde igne 3 denemem bu ay
kızlaaarr merhaba bi kaç sayfa önceye yazmıştım çatlatma iğnesi oldum vs... diye hatırlarsınız belki günler geçmek bilmiyor 15 gün nasıl beklicem ben can sıkıntısından size yazıyım dedim :26:
saol cnm okumuşsundur işte ben ne kadar acele etsemde mevlam bana bekle diyo sanırım kız bu arada senden bişey istesem yaparmısın nilay çalişio die demedim ona
iste canım ne isteyeceksin
Kizlar sizin de yumurtlamaniz bittikten sonra kasik agriniz oluyor mu yoksa catlatma ignesi oldugum icin mi boyle agrim var
nm benim annemde kayınvalide asla kıymaz abimin parasına kendi verir ama ondan asla almaz ben hem gördüm yani hem duydum o yüzden şimdi olanlar çok zorum gidio benim ailemde ailevi çevremde asla böyle insan yok cnm hatta oğullarımız kıymetlidir bizim sırf o üzülmesin diye gelin ağzımıza etse susarız
kızlar nere gittinizzzzzzzzz
doktorda bana bu ay olmazsa 2 kere daha klomen kullandırıcam olmazsa aşılamaya geçicez dedi inşallah tüm isteyenlerin hemencecik olur bu arada doktor dün yumurtaların çatlamış yumurtlaman gerçekleşmiş dedi şimdi beklicez dedi eğer yumurtlama bittiyse niçin kasıklarım ağrıyor halen benim kafam karıştı biraz :44::44::44::44::44:
Senin ilk denemen sanırım, hayirlisi olsun cnm
bende canım ben artık allaha havale ettim allah herkezin gönlüne göre versin allaha sükür esimin ailesinin benim tedavi sürecimden haberleri yok istemiyoruz daha diye biliyolar ama hep söylüyo yasınız gecmeden yapın diye biz bilmiyoz sanki benimde yazısmalarımdan esimin haberi yok okusa cok kötü kavga ederiz sanırım ondan evden acamıyorum hic calısıyorum sabah 8:30 aksam 18:00 arası burdayım:))
istersen bi doktoruna sor benim hep kalcadan yapıldı bakalım adet tarihimde 12 temmuz diye bekliyorum insallah isteyen herkeze versin allah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?