çatlatma iğnesi olup gün sayanlar :))

kızlar çatlama iğnesi vurulduktan sonra yumurta çatlarken kasıklarda kesin ağrı olmasımı gerekyo

Canim ben 5 gun klomen kullandim sonra doktor cuma gunu catlatma ignesi yapti iste iliski saati verdi vs...dun kontrole gittim yumurtalarin catlamis yumurtlaman olmus dedi simdi beklicez dedi eger bu ay tutmazsa 2 ay daha klomen kullanicakmisim onlardada tutmazsa asilamaya geceriz dedi 3 ay denicez yani ilacla bi de hangi sekilleri diyosun anlamadim :)

benim 3 klomen kullanısım ama doktor 6 ya kadar gitcek eger 6 dan sonrada olmazsa sonra asılamaya geceriz dedi tabi allahım insallah gerek kalmaz

hareketli sekiller yapıyosunuz yaaa onu diyom yandaki seklide birine yazarken kodunu aldım ordan buldum yani :))

Son düzenleme:
kızlar ben kacar girebilirsem aksama görüsürüz olmazsa yarın gene burdayım kısmetse haydin bakalım herkeze hayırlı geceler hadi hepimiz bu gece 2 yatalım 3 kalkalım :)))))

kızlar ben kacar girebilirsem aksama görüsürüz olmazsa yarın gene burdayım kısmetse haydin bakalım herkeze hayırlı geceler hadi hepimiz bu gece 2 yatalım 3 kalkalım :)))))
görüşürüz hayatım 2 yatıp 4 kalksakta olur :) çok güzel bi dua ya bayıldım :)

41 yasini ne icin okutuyon fatoss

bende 3 ay önce sahmeran duası var onu okumustum 7 gün okuyosun onuda sizede gönderiim onu dicem ama nasıl yaparım burdann bilmiyorum

cnm bizde bi isteğin varsa hep 41 yasin okuturlar hatta kadınlar toplanıp okurlar ben burda kimsem olmadığı için kendim okuyorum o zamanda hemen bitmiyo o yüzden yardım istedim cnm senin dediğini bi araştırayım bakayım atabilirsem link olarak ben atarım

Kizlar aklima bisey geldi simdi benim 3 yumurtam vardi diyelim ki bir tanesi dollendi diger iki taneye ne oluyor peki :)

Bizde de aynı, basa gelen cekilyo iste, yakın olunca da kötü oluyo, gelmiyonuz muhabbetinden çok sıkıldım , sürekli gitmemizi bekliyolar, seninkilerde yakinmi, ayni yerdemi oturuyodunuz yoksa?

Bizde de aynı, basa gelen cekilyo iste, yakın olunca da kötü oluyo, gelmiyonuz muhabbetinden çok sıkıldım , sürekli gitmemizi bekliyolar, seninkilerde yakinmi, ayni yerdemi oturuyodunuz yoksa?

aynen cnm aynı ilçede oturuyoz bide baya küçük bi yer benimkilerde sürekli gel ben geleyim vakitli vakitsiz misafir getireyim ağırlaa evinde varmı yok mu onu sormaz halin varmı hastamısın onu sormaz kendini dünyanın merkezi zannediyo:) nasıl oldun bu arada öksürük geçtimi? bide ben adet olcam sanırımmmmmmmmmm

görüşürüz hayatım 2 yatıp 4 kalksakta olur :) çok güzel bi dua ya bayıldım :)

ayyyy süper olur benim ikiz olma sansım biraz var babaannemler ikizdi ama esimin ailesinde yok ordan yırtıyorum sanırım ama bu kadar hormon ilacına vala ikizi bırak besiz falan cıkarcaz sonunda :)))

kızlllaaaaar bu arada günaydınnnn bugun kaynanamlar gidiyolarrrrr evim ve esim bana kalıyooooo :))))

Son düzenleme:

ilk evlendigimde calısmıyodum ve evde oturmak cok sıkıcı geldi alıskın degilim ben oturmaya hic unutmam mayıs ayında 7 gün okudum haziranın ortasında ise basladım ve hala aynı iste devam ediyorum benim evde duruyo isterseniz eger taratır gönderirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…