- Konu Sahibi elanaz_efe
-
tamam canım okuyorum 1 tane Allah kabul etsincnm arkadaşımın biri 41 yasin okut dedi malum burd kimsem yok kimse tedaviyide bilmio ben okumaya başladım zatende bana sende okuyabilirmisin cnm
Kizlar sizin de yumurtlamaniz bittikten sonra kasik agriniz oluyor mu yoksa catlatma ignesi oldugum icin mi boyle agrim var
tamam canım okuyorum 1 tane Allah kabul etsin
Canim ben 5 gun klomen kullandim sonra doktor cuma gunu catlatma ignesi yapti iste iliski saati verdi vs...dun kontrole gittim yumurtalarin catlamis yumurtlaman olmus dedi simdi beklicez dedi eger bu ay tutmazsa 2 ay daha klomen kullanicakmisim onlardada tutmazsa asilamaya geceriz dedi 3 ay denicez yani ilacla bi de hangi sekilleri diyosun anlamadim :)
Canim ben 5 gun klomen kullandim sonra doktor cuma gunu catlatma ignesi yapti iste iliski saati verdi vs...dun kontrole gittim yumurtalarin catlamis yumurtlaman olmus dedi simdi beklicez dedi eger bu ay tutmazsa 2 ay daha klomen kullanicakmisim onlardada tutmazsa asilamaya geceriz dedi 3 ay denicez yani ilacla bi de hangi sekilleri diyosun anlamadim :)
kızlar çatlama iğnesi vurulduktan sonra yumurta çatlarken kasıklarda kesin ağrı olmasımı gerekyo
Yorum yazarken asagida gozukuyor zaten o sekiller birini seciyosun sende gozukmuyomu
Evet canim genelde yumurta catlarken kasik agrisi oluyor hatta ordan anlayabilirsin yumurtanin catladigini
kızlar birnz bana cevp vercenizmi
görüşürüz hayatım 2 yatıp 4 kalksakta olur :) çok güzel bi dua ya bayıldım :)kızlar ben kacar girebilirsem aksama görüsürüz olmazsa yarın gene burdayım kısmetse haydin bakalım herkeze hayırlı geceler hadi hepimiz bu gece 2 yatalım 3 kalkalım :)))))
tamam canım okuyorum 1 tane Allah kabul etsin
41 yasini ne icin okutuyon fatoss
bende 3 ay önce sahmeran duası var onu okumustum 7 gün okuyosun onuda sizede gönderiim onu dicem ama nasıl yaparım burdann bilmiyorum
inşlh cnm sanada banada nilay ve nurcanada nasip olsun üzülmemek elde değil bazı şeyer içşn biz eşimle 2007 den bu yana birlikteyiz asla kendi sorunumuz olmamıştır bizimde hep onun ailesi yüzündendir tüm tartışmalarımız
Bizde de aynı, basa gelen cekilyo iste, yakın olunca da kötü oluyo, gelmiyonuz muhabbetinden çok sıkıldım , sürekli gitmemizi bekliyolar, seninkilerde yakinmi, ayni yerdemi oturuyodunuz yoksa?
Kizlar aklima bisey geldi simdi benim 3 yumurtam vardi diyelim ki bir tanesi dollendi diger iki taneye ne oluyor peki :)
görüşürüz hayatım 2 yatıp 4 kalksakta olur :) çok güzel bi dua ya bayıldım :)
cnm bizde bi isteğin varsa hep 41 yasin okuturlar hatta kadınlar toplanıp okurlar ben burda kimsem olmadığı için kendim okuyorum o zamanda hemen bitmiyo o yüzden yardım istedim cnm senin dediğini bi araştırayım bakayım atabilirsem link olarak ben atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?