- Konu Sahibi elanaz_efe
-
ayyyy süper olur benim ikiz olma sansım biraz var babaannemler ikizdi ama esimin ailesinde yok ordan yırtıyorum sanırım ama bu kadar hormon ilacına vala ikizi bırak besiz falan cıkarcaz sonunda :)))
kızlllaaaaar bu arada günaydınnnn bugun kaynanamlar gidiyolarrrrr evim ve esim bana kalıyooooo :))))
hiç düşünmemiştim wala biri dölleninde geri kalanı nolursa olsun takılma
benim de aklıma gelmemişti hiç ama eşim sordu diğerleri ne oluyor diye :) tabi biri döllensinde diğerleri ne oluyosa olsun :)
öyle cnm inşlh hepimize nasip olur en kısa zamanda
inşallah canım düşünmemeye çalışıyorum ama aklımda sürekli sen çalışıyormusun
günaydın cnm hi gözün aydın artık :) bu arada benden haberler kötü pembe leke geldi sabahama azmettim arı poleni alıp yiycem eşime yedirecem hayıt tohumu alıcam onu yapacam hemde hemen bu gün eşim öğle yemeğine gelsin gitsin arkasından çıkıcam hemen evden
canım o dediklerin ne ise yarıyo ya bizde de etkisi olcaksa bizde deneyelim
ayyyy aklıma ne geldi kız onları yedircen kocana adam düz duvara tırmanmasın sonra :)))))))
Geldim şekerim yemekteydim biraz abartmisim sanirim canim ya okudum simdi yazdiklarini da lekedir belki sadece belki üzerine gormussundur uzulme yaaa
Canim nolursun yapma ya uzulmek yok allah kismet ederse hepimiz ayni duyguyu yasicaZ benim bu aydan hic umudum yok allahim buyuk benimde canim cok slkkin is yerinden bi kizla tartistim kadin beni de cocuk muhabbeti nden vurdu dusun ya nefret ediyorum insanlardan
yok cnm malesef çalışmıyorm çok küçük bi ilçedeim iş yok yani sen napiosun
bende çalışmıyorum evdeyim can sıkıntısından patlıyorum şimdi yazda geldi daha çok sıkılıyorum sen nerdesin ki
fatoş üzülme canım ya herşeyin hayırlısı belki adet lekelenmesi değildir benimde bu aydan hiç umudum yok nedense geçen aylarda umutlanırdım olumsuz sonuçlar alınca umudum kırıldıalternatif tıpba mı başlıcan bende diğer topiklerden okuyup hayıt suyu alımıştım bir iki gün içtim bıraktım yanlız o tür şeyleri kullanman için hormonlarında normal olmalı dikkat et
wala üzülüyommu üzülmüyommu bilmiom inan sanırım bende senin gibi ynı hüsranı yaşayınca birkaç kez artık tepkisiz oluyo insan cnm en nisan ayında hormon testlerim yapılmıştı önceleri hep prolaktinim yüksek çıkardı nisanda oda düşmüştü işte polikistikte zaten bazı hormonların olmamasında oluyomuş işte umut cnm ya bi deneyelim bakalım sen naptın nasıl geçti ders
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?