çatlatma iğnesi olup gün sayanlar :))

günaydın cnm hi gözün aydın artık :) bu arada benden haberler kötü pembe leke geldi sabah ama azmettim arı poleni alıp yiycem eşime yedirecem hayıt tohumu alıcam onu yapacam hemde hemen bu gün eşim öğle yemeğine gelsin gitsin arkasından çıkıcam hemen evden

hiç düşünmemiştim wala biri dölleninde geri kalanı nolursa olsun takılma

benim de aklıma gelmemişti hiç ama eşim sordu diğerleri ne oluyor diye :) tabi biri döllensinde diğerleri ne oluyosa olsun :)

canım o dediklerin ne ise yarıyo ya bizde de etkisi olcaksa bizde deneyelim

ayyyy aklıma ne geldi kız onları yedircen kocana adam düz duvara tırmanmasın sonra :)))))))

canım o dediklerin ne ise yarıyo ya bizde de etkisi olcaksa bizde deneyelim

ayyyy aklıma ne geldi kız onları yedircen kocana adam düz duvara tırmanmasın sonra :)))))))

arı poleni sperm saysını ve kalitesini artırıyomuş hayıt kadına iyi geliyomuş formdada kullananlar var oku bi şimdi çıkıyom almaya bildiğin başka bişey varmı söle alayım

Canim nolursun yapma ya uzulmek yok allah kismet ederse hepimiz ayni duyguyu yasicaZ benim bu aydan hic umudum yok allahim buyuk benimde canim cok slkkin is yerinden bi kizla tartistim kadin beni de cocuk muhabbeti nden vurdu dusun ya nefret ediyorum insanlardan

insanlar böyle malesef cnm benimde en büyük korkum bu kayınvalidem bi bu konuyu öğrenirse bana burdan vurması allaha havale et cnm artık üzmücem kendimi eşimede kendimede söz verdim ama boş ta vermiycem azmetcem hayıt tohumu aldım sabah akşam demlenip içiliyo istersen dene bakalım artık nasip cnm

yok cnm malesef çalışmıyorm çok küçük bi ilçedeim iş yok yani sen napiosun

bende çalışmıyorum evdeyim can sıkıntısından patlıyorum şimdi yazda geldi daha çok sıkılıyorum sen nerdesin ki

bende çalışmıyorum evdeyim can sıkıntısından patlıyorum şimdi yazda geldi daha çok sıkılıyorum sen nerdesin ki

kütahyanın simav ileçsindeyim cnm evde olunca daha çok düşünüyo insan başka uğraş olmayınca çocukla kafayı yedim anlayacağın ama söz verdim kendime artık çok düşünmeyeceğim die ikinci iğnemdi benim bu ay da olmadı sabah leke geldi

fatoş üzülme canım ya herşeyin hayırlısı belki adet lekelenmesi değildir benimde bu aydan hiç umudum yok nedense geçen aylarda umutlanırdım olumsuz sonuçlar alınca umudum kırıldı alternatif tıpba mı başlıcan bende diğer topiklerden okuyup hayıt suyu alımıştım bir iki gün içtim bıraktım yanlız o tür şeyleri kullanman için hormonlarında normal olmalı dikkat et

wala üzülüyommu üzülmüyommu bilmiom inan sanırım bende senin gibi ynı hüsranı yaşayınca birkaç kez artık tepkisiz oluyo insan cnm en nisan ayında hormon testlerim yapılmıştı önceleri hep prolaktinim yüksek çıkardı nisanda oda düşmüştü işte polikistikte zaten bazı hormonların olmamasında oluyomuş işte umut cnm ya bi deneyelim bakalım sen naptın nasıl geçti ders

seni anlıyorum tepkisiz kalıyo dediğin gibi mesala soğan kürü prolaktini yükseltiyomuş aslında imkanın olacak saraçoğlunun muayenesine gideceksin canım bugün derse gitmedim dünkü güzel geçti ilk kez şehir içi trafiğe çıktım benim eşim bigün çalışıyo bigün izin yapıyo pc başında oturunca söyleniyo bugün evde o yüzden fazla yaazamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…