- Konu Sahibi elanaz_efe
-
nilay gözün aydın kayınvalidenler gidiyomuş rahat edersin artık
Tesekkür ederim sekerimm simdi esim aradı arabaya binmisler yandaannnnnn ohhhhhh sagdannnn soldannnnn ayyy nasıl mutluyum anlatamam yaa
bu ay benimde hic umudum yok vala naptık nasıl yaptık bilmiyorum zaten kasıklarımda ve bacagımda agrı basladı haftaya hastalancam simdiden belli oldu ondan simdiden hazırlıyorum kendimi beim isim bakalım4 igneye kaldı hayırlısı insallah.
Tesekkür ederim sekerimm simdi esim aradı arabaya binmisler yandaannnnnn ohhhhhh sagdannnn soldannnnn ayyy nasıl mutluyum anlatamam yaa
bu ay benimde hic umudum yok vala naptık nasıl yaptık bilmiyorum zaten kasıklarımda ve bacagımda agrı basladı haftaya hastalancam simdiden belli oldu ondan simdiden hazırlıyorum kendimi beim isim bakalım4 igneye kaldı hayırlısı insallah.
Allah iyiliğini versin eve gidince iki göbek at bari :)))))))))))))))) olumsuz düşünürsek belki olumlu sonuç alırız bu kezde böyle düşünelim bakalım :)))) 4 iğne dediğin fıtık için mi
bide bana üzülme diyene bak ayak ağrın belinden kaynaklı olabilir cnm neyin iğnesi oanlamadım sen bir an önce diyetisyene gitsene
ay cok özledim kocasımı beeee vala attacam ama ona caktırmadan :)) insallah canım ya olsunda nasıl olursa olsun artık yaaa insallah cok istiyorum hepimiz icin annem her namazında dua ediyo gecen sizi anlattım aartık sizin icinde dua ediyo allahım insallah tutar...
olabilir canım dün aksam gene sokaklardaydık ama kasıklarım agrıyo onu napcaz bu arada aldırdım kendime telefon ohhh sefam olsun eski telefonumu istedi bana ver dedi vala arkadasa 400-tl ye satcam dedim sen 350 ver yeter dedim param yok dedi esimde ozaman telefonun yarı taksidi cıkar dedi vermedik ohhhh gider ayak vurduk ikimizde süper oldu
yok be bu catlatma ignesi oluyorum ya 4. igne demek istemistim
hmm anladım cnm offfffffffffff iyi yapmışsın parası olmayan güzel telefon kullanmaz kullanmasın oda maşalah eşin atağa kalkmış tıpkı benimki gibi benimkide kaplarını vurmuş çıkmış yaaaaaaaaaa gelişme var:)
Evet kesinlikle adam olcaklar ama biraz ugrasmak gerek napalım basa gelen cekilirmis ama neyse sükür ben kurtuldum en az 4-5 ay gelmez artık e bayramda biz bursaya gideriz bayramdan sonra zaten yıllık iznimiz var onda tatile bi yerlere gitmeyi düsünüyorum bakalım (ev muhabbeti olursa gene evdeyiz) ozamana kadar telde görüsürüz gerci esimi ben yokken arar doldurur doldurur kapatır simdi bekliyorum ben 1-2 güne arar söyle oldu böyle oldu diye gene bizim evde bi cümbüs kopar hadi bakalım hayırlısı
aaaaaaaaaaaa mutlaka o malzeme biriktirmiştir yanına hiç şaşırmam benimkide öyledir herzaman bir malzeme vardır cebinden öyle dedi böyle dedi diye şeytanlarından bulsunlar sen sakin ol ama sen gördün cnm de eşine sensiz hiç görüştükmü hergün yanımızdydın onun dediği gibi olsaydı kendinde görürdün de geç sakın tartışıp evinin huzurunu kaçırıp onu sevindirme
Dedigin gibi sinirlerime hakim olmam gerek ama yapamıyorum iste adını duyunca bile tüylerim diken diken oluyo aman neyse sonunda kurtuldum allahıma sükür keske seninkide biraz uzak olaymıs süper olurdu yaa
kütahyanın simav ileçsindeyim cnm evde olunca daha çok düşünüyo insan başka uğraş olmayınca çocukla kafayı yedim anlayacağın ama söz verdim kendime artık çok düşünmeyeceğim die ikinci iğnemdi benim bu ay da olmadı sabah leke geldi
kızlarrrrrrrrrr şu an itibariyle adet oldum
aynen cnm aynı ilçede oturuyoz bide baya küçük bi yer benimkilerde sürekli gel ben geleyim vakitli vakitsiz misafir getireyim ağırlaa evinde varmı yok mu onu sormaz halin varmı hastamısın onu sormaz kendini dünyanın merkezi zannediyo:) nasıl oldun bu arada öksürük geçtimi? bide ben adet olcam sanırımmmmmmmmmm
kızlarrrrrrrrrr şu an itibariyle adet oldum
günaydın kızlar ya benim halen leke şeklinde devam ediyo çıldıracam kanamaya dönüşmedi bir türlü şimdide çok sancım iki yumurta olmuştu ikiside kist mi oldu acaba
günaydın canım test sonucunu ne zaman alcan peki belki üzerine falan görmüssündür. kötüsünü düsünme
yarın öğleden sonra çıkıcakmış cnm ben zaten burdaki hastaneden randevu almıştım önceden adet olursam kist olmuşmu diye baktırırım demiştim olmazsamda gebeliğe baktırırım demiştim( malum burda bi tek devlet hastanesi var ondada tek doktor 2 hafta önceden randevu olmazsan gidemiyosun) yarın sabah gidicem bakalım adet sancım var ama kanamaya dönüşmedi gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?