- 30 Aralık 2012
- 1.273
- 485
- 323
- Konu Sahibi elanaz_efe
-
kızlar en az iki kez soru sordum ama kimse ilgilenipte cvap yazmıyor nedense son şansımı denypp tekrardan sorcam çatlama iğnesi vurulduktan sonraki günlerde çoğunun kasık ağrısı oluyomuş yumurtanın çatladğı hissedilyormuş kasık ağrısı olmazsa yumurta çatlamadımı demek oluyo
Bende de kasık ağrısı oldu ama bazılarında kasık ağrısı olmadan da çatladığı olabiliyor
kızlar en az iki kez soru sordum ama kimse ilgilenipte cvap yazmıyor nedense son şansımı denypp tekrardan sorcam çatlama iğnesi vurulduktan sonraki günlerde çoğunun kasık ağrısı oluyomuş yumurtanın çatladğı hissedilyormuş kasık ağrısı olmazsa yumurta çatlamadımı demek oluyo
yarın öğleden sonra çıkıcakmış cnm ben zaten burdaki hastaneden randevu almıştım önceden adet olursam kist olmuşmu diye baktırırım demiştim olmazsamda gebeliğe baktırırım demiştim( malum burda bi tek devlet hastanesi var ondada tek doktor 2 hafta önceden randevu olmazsan gidemiyosun) yarın sabah gidicem bakalım adet sancım var ama kanamaya dönüşmedi gitti
hayırlısı olsun canım bakarsın yarın gidersin doktora bebek var der insallah öyle der.
benimde canım sıkkın kuzenim benden 3 ay önce evlenmisti benden 4 yas kücük esi hamileymis onlarda hep düsünmüyoruz diyodu durumlarıda iyi degil allahhım ya isyan etmek istemiyorum ama böyle duyunca cok üzülüyorum.
cevap verdğniz için çok sağolsun ya Allah razı olsun içim ferahladı biraz kızlar şmdi ağrı olmasada çatalayablyo dimi bnm ilk iğnem
Benimde ya ben gelin gittikten sonra en büyük eltimden tutta en son gelen geline kadar hepsi doğum yaptı. En küçüğü 4 düşük yaptı 1 doğum şimdi yine hamile bende çok üzülüyorum ama elden gelen bişey yok Rabbim bize de verir inşallah hayırlısıyla
cevap verdğniz için çok sağolsun ya Allah razı olsun içim ferahladı biraz kızlar şmdi ağrı olmasada çatalayablyo dimi bnm ilk iğnem
hayırlısı olsun canım bakarsın yarın gidersin doktora bebek var der insallah öyle der.
benimde canım sıkkın kuzenim benden 3 ay önce evlenmisti benden 4 yas kücük esi hamileymis onlarda hep düsünmüyoruz diyodu durumlarıda iyi degil allahhım ya isyan etmek istemiyorum ama böyle duyunca cok üzülüyorum.
Evet her kasık ağrısı da illa yumurta çatlaması anlamına gelmiyor kist oluşunca da kasık ağrısı oluyor Allah yardımcımız olsun
cnm benim bende duyunca böle kötü oluyom ama nasipten öteye gidilmiyo işte asla kıskanmıyorum sadece özeniyorum allahım bende dün nasıl olsa akşam üstü baya leke geldi diye hayıt tohumu kaynatıp içtim gece kas gevşetici iştim offffffffff offfffffffff onlardan mı acaba kist mi oldu günlük ped koyuyom aczık kirlenio ne geliosa tuvalete oturunca gelio tabi oda azcık allahtan yarın randevum var yoksa ta eskişehre giderdim sabaha
kızlarrrrrrrrr çıkıom ben evde daha fazla duramıycam artık evde kaldıkta internet başında sürekli pko yumurtlama leke internetten bunlrı araştırmaktan alıkoyamıyom kendimi nilaycım kendine iyi bak nurcan gelirse slm söle öpüyorummmmmmmm yarın doktordan sonra görüşürüzzzzzz
hayırlısı olsun cnm nasıl sabrediyon adet günün ne zamandı senin
günaydın kızlar ya benim halen leke şeklinde devam ediyo çıldıracam kanamaya dönüşmedi bir türlü şimdide çok sancım iki yumurta olmuştu ikiside kist mi oldu acaba
slm kızlar bugün dışarı çıktım komşuya gittim komşumda arkadaş gibiyiz zaten iyi oldu kafam dağıldı fatoş iyi yapmışsın çıkmakla doğru söylüyorsun burda kaldıkça insanın aklından hiç çıkmıyo benim arkadaşım benden 2 hafta önce evlenmişti ağustosta doğum yapacak face de liseden arkadaşları falan görüyorum bebekleri kucaklarında bi akraba benden kaç ay sonra evlendi 4 aylık falan hamile :)))))) ne yapalım Allah böyle taktir etti sabrın sonu selamettir inşallah Rabbim bizede nasip eder. Bi şey daha var doğurganlık genetik diye duymuştum benim annemde sorun olmamış ablam korunmayı bıraktığı ilk aydan hamile kaldı genetikle ilgisi var mı acaba
nilay ne haber kayınvaliden gitti aile hayatın normale döndü :)
hosgeldin canım olabilir genetikle benim annemde 2 sene sonra hamile kalmıs ama düsük yapmıs sonra 3 sene cocugu olmamıs ama teyzem evlendigi gece hamile kalmıs kızı da aynı sekilde ama mesela halamın kızı benden 2 sene önce evlendi hala cocugu yok halamda evlendikten 3 ay sonra hamile kalmıs biz anneme cekmisiz sanırım :)) allahım bizede en kısa zamanda nasip etsin insallah ben cok üzülüyorum ya bide son olan olaylardan sonra bu ayda olmazsa doktora gitcem dicem asılama yapalım dicem artık bu olmıcak dicem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?