çatlatma iğnesi olup gün sayanlar :))

Bende de kasık ağrısı oldu ama bazılarında kasık ağrısı olmadan da çatladığı olabiliyor

bu ay bendede cok fazla kasık agrısı olmadı ama ilk seferinde daha cok agrım olmustu

hayırlısı olsun canım bakarsın yarın gidersin doktora bebek var der insallah öyle der.
benimde canım sıkkın kuzenim benden 3 ay önce evlenmisti benden 4 yas kücük esi hamileymis onlarda hep düsünmüyoruz diyodu durumlarıda iyi degil allahhım ya isyan etmek istemiyorum ama böyle duyunca cok üzülüyorum.

Benimde ya ben gelin gittikten sonra en büyük eltimden tutta en son gelen geline kadar hepsi doğum yaptı. En küçüğü 4 düşük yaptı 1 doğum şimdi yine hamile bende çok üzülüyorum ama elden gelen bişey yok Rabbim bize de verir inşallah hayırlısıyla

cevap verdğniz için çok sağolsun ya Allah razı olsun içim ferahladı biraz kızlar şmdi ağrı olmasada çatalayablyo dimi bnm ilk iğnem

cevap verdğniz için çok sağolsun ya Allah razı olsun içim ferahladı biraz kızlar şmdi ağrı olmasada çatalayablyo dimi bnm ilk iğnem

Evet her kasık ağrısı da illa yumurta çatlaması anlamına gelmiyor kist oluşunca da kasık ağrısı oluyor Allah yardımcımız olsun

Öyle ama insan üzüülüyo onlar icin seviniyorum ama elimde degil kıskanıyorum yalan degil allahın bildigini saklayamam ya

evet canım catlayabiliyo hayırlısı olsun insalallah ilk igneden tutar.

cnm benim bende duyunca böle kötü oluyom ama nasipten öteye gidilmiyo işte asla kıskanmıyorum sadece özeniyorum allahım bende dün nasıl olsa akşam üstü baya leke geldi diye hayıt tohumu kaynatıp içtim gece kas gevşetici iştim offffffffff offfffffffff onlardan mı acaba kist mi oldu günlük ped koyuyom aczık kirlenio ne geliosa tuvalete oturunca gelio tabi oda azcık allahtan yarın randevum var yoksa ta eskişehre giderdim sabaha

kızlarrrrrrrrr çıkıom ben evde daha fazla duramıycam artık evde kaldıkta internet başında sürekli pko yumurtlama leke internetten bunlrı araştırmaktan alıkoyamıyom kendimi nilaycım kendine iyi bak nurcan gelirse slm söle öpüyorummmmmmmm yarın doktordan sonra görüşürüzzzzzz

ilac neden ictin canım yaaa ben belimin agrısından duramıyorum oturamıyorum kalkamıyorum ama genede ilac icmiyorum icme bi daha bisey doktora gidene kadar bekle bakalım ne dicekler kötü düsünme lütfen artık kist falan olmadııı

yeni gördüm canım yazdıklarını cık gez tabi ya kafa dagıtırsın biraz en azından yarın mutlaka dönüste yaz ama bize güzel haberlerini bekliyoruz canım

slm kızlar bugün dışarı çıktım komşuya gittim komşumda arkadaş gibiyiz zaten iyi oldu kafam dağıldı fatoş iyi yapmışsın çıkmakla doğru söylüyorsun burda kaldıkça insanın aklından hiç çıkmıyo benim arkadaşım benden 2 hafta önce evlenmişti ağustosta doğum yapacak face de liseden arkadaşları falan görüyorum bebekleri kucaklarında bi akraba benden kaç ay sonra evlendi 4 aylık falan hamile :)))))) ne yapalım Allah böyle taktir etti sabrın sonu selamettir inşallah Rabbim bizede nasip eder. Bi şey daha var doğurganlık genetik diye duymuştum benim annemde sorun olmamış ablam korunmayı bıraktığı ilk aydan hamile kaldı genetikle ilgisi var mı acaba

günaydın kızlar ya benim halen leke şeklinde devam ediyo çıldıracam kanamaya dönüşmedi bir türlü şimdide çok sancım iki yumurta olmuştu ikiside kist mi oldu acaba

canım leke şeklinde olması ve sancılar ilaçlardan olabiliyo benimde evvelki ay o kadar çok sancım oldu ki eşimi işten çağırdım pazar günüydü acile gittik ağrı kesici yaptırdım 2.gün kanama normale dönünce ağrı falan kalmadı hayatımda ilk kez adet sancısı için iğne yaptırdım

hosgeldin canım olabilir genetikle benim annemde 2 sene sonra hamile kalmıs ama düsük yapmıs sonra 3 sene cocugu olmamıs ama teyzem evlendigi gece hamile kalmıs kızı da aynı sekilde ama mesela halamın kızı benden 2 sene önce evlendi hala cocugu yok halamda evlendikten 3 ay sonra hamile kalmıs biz anneme cekmisiz sanırım :)) allahım bizede en kısa zamanda nasip etsin insallah ben cok üzülüyorum ya bide son olan olaylardan sonra bu ayda olmazsa doktora gitcem dicem asılama yapalım dicem artık bu olmıcak dicem ya

Valla benim annanem babaannem evli olan kuzenlerde dahil kimsede böyle bi sorun yok sabredecez artık canım sana söyleyecektim bi ara vazgeçtim senin dr ağırdan alıyo gibi yani koskoca dr benim yorum yapmam pek doğru olmaz ama bence tedavi sürecini yavaş ilerletiyo senin klomenle 1 tane yumurtan oluşmuş maden yumurta oluşumu zor ya ilacın dozunu fazla vermesi gerekirdi ya da menogon iğne var klomenden çok daha etkili onu versydi kaldı ki siz 3 yıllık evlisiniz benim dr mu iyi yapıyo senin dr mu anlayamadım benim dr 10 aylık evliyken gittim klomeni 3 dozla başlattı ertesi ay baktı canım sıkkın menogon verdi inşallah yanlış bi durum yoktur ama dr un tedavi sürecini çabuklaştırması çok hoşuma gidiyo çünkü bu durum psikolojikmen çok yıpratıcı yok sancın oldumu yumurtalar çatladı mı yok leke geldi mi vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…