- Konu Sahibi elanaz_efe
-
Bende anlamadım canim ya ama bu ay konuscam artik psikolijik durumu sorma bitti zaten o hamile bu hamile denmesinden nefret eder oldum artik bakalim 12si adet gunum c.tesi gitcem doktora konuscam yas oldu 29 daha ne bekliyoz anlamadım gitti
Fatos gelmemis galiba daha kizzz nerdesin nasil oldun...
konuş psikolojikmen yıprandığını anlat bakalım ne dicek bende bu ay olmazsa agustosta tatile gitcez o ay kendi haline bırakcam eylül ya da ekimde aşılama yaptırcam bizde 3 ay oldu tedaviye başlayalı ama onun öncesindede ovulasyon dönemini takip ettik kendimiz uğraştık yani kaç ay oldu
uğraşıyoruz
Arkadaşlar ben birkaç sayfa önce yazmıştım, 21 Haziran' da çatlatma iğnesi oldum diye ve bugün adet oldum, yani 13 gün sonra. Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyorsa bu nasıl oldu şimdi, doktor yumurta var demişti. Çok canım sıkıldı bugün, boşuna doktora gittim diye düşündüm hep, bu ay üçüncü klomen tedavisiydi. Önümüzdeki iki ay hiçbir şey kullanmayacağım, sadece inofolic vermişti 4 kutu, onu içmeye devam edeceğim. Allah hepimize çarçabuk sağlıklı-hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah... AMİN!
Arkadaşlar ben birkaç sayfa önce yazmıştım, 21 Haziran' da çatlatma iğnesi oldum diye ve bugün adet oldum, yani 13 gün sonra. Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyorsa bu nasıl oldu şimdi, doktor yumurta var demişti. Çok canım sıkıldı bugün, boşuna doktora gittim diye düşündüm hep, bu ay üçüncü klomen tedavisiydi. Önümüzdeki iki ay hiçbir şey kullanmayacağım, sadece inofolic vermişti 4 kutu, onu içmeye devam edeceğim. Allah hepimize çarçabuk sağlıklı-hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah... AMİN!
günaydın kızlarrrrrrrrrrr
dünd beri iki yanımda ağrı oluyo yumurtalar çatlıyo herhalded öllenme yumurta çatladıktan sonra mı oluyo acaba
günaydın cnm şimdi geldim doktordan bu ay eskişehirdeki doktora gidemedim maddi açıdan yani kendi doktorum değildi burdaki devlet hastanesine gittim kist oluşmamış dedi çok şükür bende kendi doktorumu aradım film istedim doktor dönecek bana birazdan çekilsin şu filmde en azından kafamdaki soru işareti geçsin istiyom inşlh çatlıyodur senin yumurtalar :) nilay sen napion cnm sen nasılsın
canım çok şükür kist olmamış peki senin adetin tam olarak başladı mı
sabah başladı cnm doktora gitmeden kanamaya dönüştü salı gününden bu yana leke süründürüyodu beni bu arada çarşamba atamanın tercihinin son günüydü dün açıklandı nasıl birşey se artık ne döndüyse ösym de atanamadım cnm ne kötü bi ay hem bebeğim yok hem işim ikiside olmadı
günaydın cnm şimdi geldim doktordan bu ay eskişehirdeki doktora gidemedim maddi açıdan yani kendi doktorum değildi burdaki devlet hastanesine gittim kist oluşmamış dedi çok şükür bende kendi doktorumu aradım film istedim doktor dönecek bana birazdan çekilsin şu filmde en azından kafamdaki soru işareti geçsin istiyom inşlh çatlıyodur senin yumurtalar :) nilay sen napion cnm sen nasılsın
sabah başladı cnm doktora gitmeden kanamaya dönüştü salı gününden bu yana leke süründürüyodu beni bu arada çarşamba atamanın tercihinin son günüydü dün açıklandı nasıl birşey se artık ne döndüyse ösym de atanamadım cnm ne kötü bi ay hem bebeğim yok hem işim ikiside olmadı
günydın canım cok sevindim adına (kistin olusmamıs olmasına) özellere para yetmiyo canım ya doktor ne zaman dönüs yapcak gerci adetin bitiminde cekiyolar hemen bildigim kadarıyla canım sıkkın kızlar bugun daha dogrusu bu hafta ne var üzerimde bilmiyorum bi iyi olamadım esimle tartıstık biraz hemde ortada hic bisey yokken cıktı teli cekmiyomus aradım aradım ulasamadım bi türlü saat 12' de bu arada gece sinir oldum bende is yerini aradım bi ton söylendim sonra geceden beri konusmuyoruz evde simdi uyuyo bakalım aksam neler olcak
günydın canım cok sevindim adına (kistin olusmamıs olmasına) özellere para yetmiyo canım ya doktor ne zaman dönüs yapcak gerci adetin bitiminde cekiyolar hemen bildigim kadarıyla canım sıkkın kızlar bugun daha dogrusu bu hafta ne var üzerimde bilmiyorum bi iyi olamadım esimle tartıstık biraz hemde ortada hic bisey yokken cıktı teli cekmiyomus aradım aradım ulasamadım bi türlü saat 12' de bu arada gece sinir oldum bende is yerini aradım bi ton söylendim sonra geceden beri konusmuyoruz evde simdi uyuyo bakalım aksam neler olcak
hadi ya canım benim üst üste gelmiş ama bunuda atlatırsın evvel Allah bende atanana kadar neler çektim sınava girdiğim ilk yıl sorular çalındı eğitim bilimlerinden tekrar sınav yaptırlar biliyosun şimdiye kadar ilk kez böyle bişey oldu o da beni buldu ikinci sınavdada puanım düştü atanamadım puanım düşmeseydi atanacaktım kısmet değilmiş bigün gelir kucağında bebeğinle işe gidersin inşallah
inşlh cnm ya artık bıktım herşeydenbu arada filmden sonra iğne yada aşılamamı istesem doktordan diyorum siz biliyomusunuz aşılamada kulanılan iğneler ne kadar tutuyo işlem için doktor 600 lira alıyomuş
inşlh cnm ya artık bıktım herşeydenbu arada filmden sonra iğne yada aşılamamı istesem doktordan diyorum siz biliyomusunuz aşılamada kulanılan iğneler ne kadar tutuyo işlem için doktor 600 lira alıyomuş
güçlü kuvvetli ol atlatırsın bugünleri Rabbim bizi sınıyo sabredersek bi gün muvakatıni verecek canım sen filmi çektir önce bakalım dr un ne dicek klomene devam ettirirse aşılama istediğini söylersin aşılama hakkında tek bildiğim kaliteli spermleri alıp rahme aşıladıkları o da biraz maliyetliymiş ama biz şu 3 ayda ort. 800tl falan harcadık aşılamada olmasada hastane ücreti ilaç ücreti tutuyo baya rahim filmini 200 e çektirmiştim senin dr un özel muayenesine mi özel hastaneye mi gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?