- Konu Sahibi elanaz_efe
-
eses63 canım öncelikle geçmiş olsun Allah elbet bize de birgün nasip eder bende hsg çekildikten sonra doktor önce monodoksla yumurtaları büyüttü sonra da çatlatma iğnesi vurdum
cm kendi gerginliğini ondan çıkarmaya çalişio olmayasın cnm söylenme erkekler söylenmemizden hiç hoşlanmıyorlar akşam o diklenirse sen diklenme bari
cm kendi gerginliğini ondan çıkarmaya çalişio olmayasın cnm söylenme erkekler söylenmemizden hiç hoşlanmıyorlar akşam o diklenirse sen diklenme bari
bugün bu topikte bi haller var kendinize gelin kızlar nilay cım akşama barışırsınız basit bi tartışma olmuş sen bu hamilelik olayını fazlasıyla düşünüyorsun o yüzden bu hafta iyi olamadım olumsuz düşünmeyi bırak artık her şey yoluna girecek inşallah hepimiz için hayırlısı olsun bi gün gelecek bugünleri yad edecez :))
inşlh cnm ya artık bıktım herşeydenbu arada filmden sonra iğne yada aşılamamı istesem doktordan diyorum siz biliyomusunuz aşılamada kulanılan iğneler ne kadar tutuyo işlem için doktor 600 lira alıyomuş
nilaycım niye yazmiosun nolur sende üzme kendini iki seni seviyorum dersin iki öperin düzeltirsiniz cnm nladın sen onubu arada perşembe randevu verdiler perşembe çekilecek film anestezili olacak dedi doktor
olabilir canım is yerindede cok gerginim bu aralar sanırım esimden biraz ilgi bekliyorum ama oda duvar gibi durunca sinir olup ondan cıkartıyorum
yıpratma cnm ilişkini
insallah canım ya düsünsenize bi dahaki aya hepimiz hamile kalıyoruz aramızda zaten 1-2 hafta var ayyy süper olur vala yaaa
ben film icin 600-tl ödedim ama özelde ve anezteziyle oldum ondan olabilir ama dayanamam diye hic düsünmedim digerini
hayırlısı olsun canım insallah bi sorun cıkmaz sevindim öyle olmasına acı duymazsın en azından ama yanında mutlaka biriyle git cünkü bildiğin bayıltıyolar ayılınca da sersem gibi oluyosun ben yürüyemedim bile acı hic duymadım ama 1-2 gün ara ara kanamam sürdü bide bi kac gün iliski yasak :)) yok canım barısırız sorun olmazda ben her seye bi mana buluyorum her seye bagırıp cagırıyorum adetimde yaklastı ya ondan herlade sinirlerim gergin
hafta içi eşim izin alamaz artık bi arkadaştan ric edecem benle gelmesini olmadı ankarda teyzem var onu çağıracam eskişehre gelir gider günü bilirlik. bu arada inşlh adet olmazsınnnnnnnnnnnnnnnn:)
insalllllaaahh canım ama dedim ben bu aydan hic ümidim yok nasıl oldu noldu bilmiyorum yani hayırlısı kızlar bu arada bi yere dadandım ben her gün fal baktırıp duruyorum okuyun bak bugunki falımda ne dio
'' Selam nilsel.Falda bir mantar çıktı.Mantar çocuk anlamına gelir.Senin yada çevrende birisinin bebeği olacak.Kariyer ile ilgili gelişmeler olacak. Falın çok parlak çünkü. Bu sene veya diğer sene güzel bir parası olan işe haneden birisi..Sana bembeyaz bir yer çıktı.Pamuk tarlası veya karlı bir dağ gibi.Sen kışa doğru hayatında köklü bir değişiklik yapacaksın değişik şeyler.Gözlük çıktı sana.Bu sembol kenarda çıkmış.Çok hayalcisin işlerini hayal üzerine kurmak istiyorsun ama bu hayalin gerçekleşmiyor.Boğa gibi güçlü birisinden bir yardım alacaksın bu kişi sana destek verecek iş konusunda..Asa çıktı sana.Fincanın tam kulbunda.Çok yakın zamanda yakınlarından birisinden bir destek alacaksın. ''
ben bunu kendime yada sizden birine yordum sekerlerrrr
cnm eskişehirde acıbadem hastanesine gidiyorum benimde yol parasıda epey tutuyo inşlh cnm güçlü olmaya çalişiom ama bazende taşımıyom artık kendimi
:) inşh hepimize yoralım cnm allah bilir fala inanma falsız kalma:) bende yiyecek içeçek araştırıp duruyom arı poleni ari sütü iyi geliyomuş polen ekonomikte arı sütü epey pahalı
günaydın kızlar bu gün miğrenim tutmuş sanırım adt belirtisi bu ada işe yaramadı sanırım
tabi canım hem maddi açıdan zor hemde yogunluk olur kütahya mrk.de özel hastane yok mu
varda cnm kütahya mrkezle aramız zaten 3 saat küthyaya kadar gittikten sonra eskişehre gitmek pek bişey değiştirmiyo 1 saat daha gidiyorum bide eskişehir bildiğim yer olunca hiç zorlanmıyorum hem hastane iyi bu arada cnm hastane dönüş yaptı perşembe saat 13:30 da çekilecek anestezili olcakmış 250 lira alcaklarmış sabah hiçbirşey yemeden gel dediler
Tabi canım fala ne kadar inanılır ama eglence olsun :)) insallah dogru cıkar tabi orası ayrı :) arı sütü poleni neye iyi geliyomus bu arada ya bende denesemmi ki
cnm sperm yumurta kalitesini artırıyomuş hem kendime uygulayayım hem eşime dedim bala katıp yeniyomuş sabahları aç karnına araştır bak internetten
ay o süper iste benim aksam 7 de cekilmisti öglen 12 den sonra bisey yeme icme dedi acımdan ölcektim bide sigarasızlık canımı yedi( fiyatıda iyimis ben cok ödemisim yaaa
günaydın kızlar bu gün miğrenim tutmuş sanırım adt belirtisi bu ada işe yaramadı sanırım
öylemiş cnm hatta sen 600 deyince ben bi tırstım 100 de yol parası e arkadaşı götürcem yanımda yemek yedirecem derken bi 100 de öyle eşimin aylığı zaten 1100 eyvah dedim
varda cnm kütahya mrkezle aramız zaten 3 saat küthyaya kadar gittikten sonra eskişehre gitmek pek bişey değiştirmiyo 1 saat daha gidiyorum bide eskişehir bildiğim yer olunca hiç zorlanmıyorum hem hastane iyi bu arada cnm hastane dönüş yaptı perşembe saat 13:30 da çekilecek anestezili olcakmış 250 lira alcaklarmış sabah hiçbirşey yemeden gel dediler
Hımm çok iyi canım çektirince rahatlarsın inşallah bişey çıkmaz aslında ben çetirirken bişey çıksın diyodum neyse tedavisini yaptırırım sonrada hamilelik olur böyleside kötü hiç bir sorun yok yumurta tembelliği dışında o da ilaçla oluşuyo ama hamilelik olmuyo sebepsiz olmasıda çok kötü bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?