çatlatma iğnesi olup gün sayanlar :))

cm kendi gerginliğini ondan çıkarmaya çalişio olmayasın cnm söylenme erkekler söylenmemizden hiç hoşlanmıyorlar akşam o diklenirse sen diklenme bari

nilaycım niye yazmiosun nolur sende üzme kendini iki seni seviyorum dersin iki öperin düzeltirsiniz cnm nladın sen onu bu arada perşembe randevu verdiler perşembe çekilecek film anestezili olacak dedi doktor

cm kendi gerginliğini ondan çıkarmaya çalişio olmayasın cnm söylenme erkekler söylenmemizden hiç hoşlanmıyorlar akşam o diklenirse sen diklenme bari

olabilir canım is yerindede cok gerginim bu aralar sanırım esimden biraz ilgi bekliyorum ama oda duvar gibi durunca sinir olup ondan cıkartıyorum

insallah canım ya düsünsenize bi dahaki aya hepimiz hamile kalıyoruz aramızda zaten 1-2 hafta var ayyy süper olur vala yaaa

ben film icin 600-tl ödedim ama özelde ve anezteziyle oldum ondan olabilir ama dayanamam diye hic düsünmedim digerini

nilaycım niye yazmiosun nolur sende üzme kendini iki seni seviyorum dersin iki öperin düzeltirsiniz cnm nladın sen onu bu arada perşembe randevu verdiler perşembe çekilecek film anestezili olacak dedi doktor

hayırlısı olsun canım insallah bi sorun cıkmaz sevindim öyle olmasına acı duymazsın en azından ama yanında mutlaka biriyle git cünkü bildiğin bayıltıyolar ayılınca da sersem gibi oluyosun ben yürüyemedim bile acı hic duymadım ama 1-2 gün ara ara kanamam sürdü bide bi kac gün iliski yasak :)) yok canım barısırız sorun olmazda ben her seye bi mana buluyorum her seye bagırıp cagırıyorum adetimde yaklastı ya ondan herlade sinirlerim gergin

zaten buranın devlet hastanesinde yapmıyolar bide her yere güvenemiyorum enfeksiyon falan kapar diye artık ne kadarsa katlancam onu tlf de soramadım doktora

hafta içi eşim izin alamaz artık bi arkadaştan ric edecem benle gelmesini olmadı ankarda teyzem var onu çağıracam eskişehre gelir gider günü bilirlik. bu arada inşlh adet olmazsınnnnnnnnnnnnnnnn:)

hafta içi eşim izin alamaz artık bi arkadaştan ric edecem benle gelmesini olmadı ankarda teyzem var onu çağıracam eskişehre gelir gider günü bilirlik. bu arada inşlh adet olmazsınnnnnnnnnnnnnnnn:)

insalllllaaahh canım ama dedim ben bu aydan hic ümidim yok nasıl oldu noldu bilmiyorum yani hayırlısı kızlar bu arada bi yere dadandım ben her gün fal baktırıp duruyorum okuyun bak bugunki falımda ne dio

'' Selam nilsel.Falda bir mantar çıktı.Mantar çocuk anlamına gelir.Senin yada çevrende birisinin bebeği olacak.Kariyer ile ilgili gelişmeler olacak. Falın çok parlak çünkü. Bu sene veya diğer sene güzel bir parası olan işe haneden birisi..Sana bembeyaz bir yer çıktı.Pamuk tarlası veya karlı bir dağ gibi.Sen kışa doğru hayatında köklü bir değişiklik yapacaksın değişik şeyler.Gözlük çıktı sana.Bu sembol kenarda çıkmış.Çok hayalcisin işlerini hayal üzerine kurmak istiyorsun ama bu hayalin gerçekleşmiyor.Boğa gibi güçlü birisinden bir yardım alacaksın bu kişi sana destek verecek iş konusunda..Asa çıktı sana.Fincanın tam kulbunda.Çok yakın zamanda yakınlarından birisinden bir destek alacaksın. ''

ben bunu kendime yada sizden birine yordum sekerlerrrr

:) inşh hepimize yoralım cnm allah bilir fala inanma falsız kalma:) bende yiyecek içeçek araştırıp duruyom arı poleni ari sütü iyi geliyomuş polen ekonomikte arı sütü epey pahalı

günaydın kızlar bu gün miğrenim tutmuş sanırım adt belirtisi bu ada işe yaramadı sanırım

:) inşh hepimize yoralım cnm allah bilir fala inanma falsız kalma:) bende yiyecek içeçek araştırıp duruyom arı poleni ari sütü iyi geliyomuş polen ekonomikte arı sütü epey pahalı

Tabi canım fala ne kadar inanılır ama eglence olsun :)) insallah dogru cıkar tabi orası ayrı :) arı sütü poleni neye iyi geliyomus bu arada ya bende denesemmi ki

günaydın kızlar bu gün miğrenim tutmuş sanırım adt belirtisi bu ada işe yaramadı sanırım

hayırlısı olsun canım olcak bigün bizimde o günlerimiz gelcek

tabi canım hem maddi açıdan zor hemde yogunluk olur kütahya mrk.de özel hastane yok mu

varda cnm kütahya mrkezle aramız zaten 3 saat küthyaya kadar gittikten sonra eskişehre gitmek pek bişey değiştirmiyo 1 saat daha gidiyorum bide eskişehir bildiğim yer olunca hiç zorlanmıyorum hem hastane iyi bu arada cnm hastane dönüş yaptı perşembe saat 13:30 da çekilecek anestezili olcakmış 250 lira alcaklarmış sabah hiçbirşey yemeden gel dediler

ay o süper iste benim aksam 7 de cekilmisti öglen 12 den sonra bisey yeme icme dedi acımdan ölcektim bide sigarasızlık canımı yedi ( fiyatıda iyimis ben cok ödemisim yaaa

ay o süper iste benim aksam 7 de cekilmisti öglen 12 den sonra bisey yeme icme dedi acımdan ölcektim bide sigarasızlık canımı yedi ( fiyatıda iyimis ben cok ödemisim yaaa

öylemiş cnm hatta sen 600 deyince ben bi tırstım 100 de yol parası e arkadaşı götürcem yanımda yemek yedirecem derken bi 100 de öyle eşimin aylığı zaten 1100 eyvah dedim

öylemiş cnm hatta sen 600 deyince ben bi tırstım 100 de yol parası e arkadaşı götürcem yanımda yemek yedirecem derken bi 100 de öyle eşimin aylığı zaten 1100 eyvah dedim

her şeyi özelden yaptırmak ne kadar kötü ya biz tek maaşlılar için özele gidiyoz bir dünya para harcıyoruz öyle zoruma gidiyor ki inaşalah sonucumuz güzel olur.kızlar muhabetiniz güzel ama miğren yüzünden okuyamıyorum bile

Hımm çok iyi canım çektirince rahatlarsın inşallah bişey çıkmaz aslında ben çetirirken bişey çıksın diyodum neyse tedavisini yaptırırım sonrada hamilelik olur böyleside kötü hiç bir sorun yok yumurta tembelliği dışında o da ilaçla oluşuyo ama hamilelik olmuyo sebepsiz olmasıda çok kötü bi durum

demi cnm bende senin gibi düşünüyom kapalıysa açsınlar sorun o olsun diyorum hani sen demiştin ya arkadaşın doğum kont kullanmış uzun süre o tıkamış diye bende uzun süre kulandım blki beimkinide kapatmıştı diyorum çünkü iki aydır yumurta oluyo çatliyoki vaktinde adet oluyorum ama gebelik olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…