- Konu Sahibi elanaz_efe
-
canım arkadaş 10 yıl falan kullandım demişti neyse bakalım nolcak bende şimdiden merak ettim yarın urfa ya gidiyorum :)))))))))))))))))))))))))) annemlerdede net var haberleşiriz gerçi önce eşimin dedesine gitcez orda net yok pazara annemlere geçicezdemi cnm bende senin gibi düşünüyom kapalıysa açsınlar sorun o olsun diyorum hani sen demiştin ya arkadaşın doğum kont kullanmış uzun süre o tıkamış diye bende uzun süre kulandım blki beimkinide kapatmıştı diyorum çünkü iki aydır yumurta oluyo çatliyoki vaktinde adet oluyorum ama gebelik olmuyo
Tabi canım fala ne kadar inanılır ama eglence olsun :)) insallah dogru cıkar tabi orası ayrı :) arı sütü poleni neye iyi geliyomus bu arada ya bende denesemmi ki
cnm sperm yumurta kalitesini artırıyomuş hem kendime uygulayayım hem eşime dedim bala katıp yeniyomuş sabahları aç karnına araştır bak internetten
baktım canım 3 kat fazlalastırıyomus hamil kalma sansını bende adetten sonra alıp baslıyayım bari sabahları ne kadar yapcaz peki onuda söylermisin
canım arkadaş 10 yıl falan kullandım demişti neyse bakalım nolcak bende şimdiden merak ettim yarın urfa ya gidiyorum :)))))))))))))))))))))))))) annemlerdede net var haberleşiriz gerçi önce eşimin dedesine gitcez orda net yok pazara annemlere geçicez
baktım canım 3 kat fazlalastırıyomus hamil kalma sansını bende adetten sonra alıp baslıyayım bari sabahları ne kadar yapcaz peki onuda söylermisin
ilk önce tatlı kaşığı ama çok doldurmadan dediler cnm bana çünk polen bazı insanlarda alerji yapabiliyomuş 4 5 gün sonra daha dolu kaşık hani bünye alışınca bir kereden yüklenmeyin dedi karışım karanlıkta olmalıymış kavanoza folyo sarcam öyle dolaba koycam öyle dediler daha bende almadım eskişehirde benim bi tanıdık erzurumdan karstan doğal ürünler getirip satio ondan alcam aradım kocası şehir dışındaymış oda fiyat veremedi ondan haber bekliyom
ha bide tahta kaşıkla karıştırılması gerekiyomuş metal kaşık sokmuycan içine dediler
bu arada madem hamiş değilim temizlik yapıyom ara ara yazarım cnm
kolay gelsin sekerim genede cok yorma kendini yarın bende yapcam
benim kuzenim aktar ben ona sorarım aksama hem dukkanıda var isterimde yüzsüzlük degilmi :)))
yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:) benim yerime de tepside patlıcan kebabı ye sıcak tırnaklıyla kahvaltı yap şimdi hac köfteside yoğurur sana annen bak kıskandım şimdibende gitmak istiyorum ama hem eşimi yalnız bırakamıyorum hemde bu tedavi sürecinde on ihtiyacım var malum bazı şeyler tek olmuyo:) ya bide senin bu üçüncü iğnemi benim bugün gittiğim doktor 4 defadan sonra iğneye geçilmeli bence dedi klomen le olmuyo demekki dedi benimde bu ayda içicinde 4. klomen olcak ilk ay yani nisanda içtim günde 2 tane ama glişim göstermemişti yumurta oluşmamıştı onuda sayıyo bide benim kendi doktorum sabahları iç diyodu bu da sabah öğle akşam iç dedi sizin doktorlarınız nasıl önermişti
et wala isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü leke leke derken bir geldi pir geldi belim çok kötü ağrıyo çokta yoğun bu klomen + iğne tedavisini başladığımdan beri böyle olmaya başladı sanırım ben öne suni adet olduğum için azcık zcık gelirdi yumurtalı olunca böyle oluyo demekki:))
kızlar ne iş ya bu arı polen çok mu etkiliymiş siz yapın bakalım bende hamilelik olmazsa yapayım formlarda incir kürünü çok öneriyolar onuda araştırsak iyi olur canlar ben çıkıyorum eşimin bi ardaşının nikahı var ona gitcez bakalım bu kız benden önce doğuracak mı :)))) görüşürüz
kızlar ne iş ya bu arı polen çok mu etkiliymiş siz yapın bakalım bende hamilelik olmazsa yapayım formlarda incir kürünü çok öneriyolar onuda araştırsak iyi olur canlar ben çıkıyorum eşimin bi ardaşının nikahı var ona gitcez bakalım bu kız benden önce doğuracak mı :)))) görüşürüz
Benimde tam tersine klomen+igne kullandıgımdan beri 2-3 gün sürüyo bitiyo hemen cokta az geliyo bunyeden bunyeye degisiyo sanırım cok yorma kendini bak bide temizlik yapcan diye ugrasıyosun
cnm geçen hafta belki gebelik vardır falan die hiçbir işe elimi vurmamıştım heryer batık eşimde çok titizdir bide haftasonu dinlensin istiyom ben iş yapınca kalkıp yrdım edio kıyamıyom şu günlerde o benden beter müfettiş var bankada bir aydır ağz.... ediyo resmen mmüdürylede arası iyi deil akşam 20.30dan önce gelemiyo şu bir aydır dinlensin istiyom haftasonu o yüzden bitirmeye çalışiom cnm
cnm geçen hafta belki gebelik vardır falan die hiçbir işe elimi vurmamıştım heryer batık eşimde çok titizdir bide haftasonu dinlensin istiyom ben iş yapınca kalkıp yrdım edio kıyamıyom şu günlerde o benden beter müfettiş var bankada bir aydır ağz.... ediyo resmen mmüdürylede arası iyi deil akşam 20.30dan önce gelemiyo şu bir aydır dinlensin istiyom haftasonu o yüzden bitirmeye çalışiom cnm
Arkadaşlar çok kötüyüm adet olmadım , ilk defa bukadar çok olmayı istiyorum çünkü bu ay iki defa tomografiye girdim, ne olduguda anlasilamadi pazartesi bitane daha cekilcek, zatürrede olabilir,baska biseyde dedi, beni korkuttu iyice ,
ben mecburen yapcam kayınvalimler gittiler ya onların arkasını temizlemem gerek her taraf kıl icinde saclarını oturma odasında tarıyolar icim dönüyo anlatırken of keske benim esimde titz olsa yaa benimki ben yaparken diyo askım bırak ne gerek var tertemiz ev diyo :))
sen genede cok yorma kendini dinlene dinlene yap temizligini
öyle yaptım cnm dinlene dinlene bitti sayılır bi banyo kaldı oda çamaşır suyu bitmiş akşam aldırayım onuda yaaparım artık yarına. kız titizde zor be öğlen gelio hem gömlek hem atlet hem çamaşırını çorabnı değiştirio akşam gelince sofraya oturmadan tekrar duş alıp bi daha değiştirio artık çamaşırdan ütüden bıktım haftada 10 gömlek yıkama dert değil ama ütü
ben mecburen yapcam kayınvalimler gittiler ya onların arkasını temizlemem gerek her taraf kıl icinde saclarını oturma odasında tarıyolar icim dönüyo anlatırken of keske benim esimde titz olsa yaa benimki ben yaparken diyo askım bırak ne gerek var tertemiz ev diyo :))
sen genede cok yorma kendini dinlene dinlene yap temizligini
offf cok kötü peki sormuyolarmı gebelik süphesi varmı diye gecen bende mr cekilmeden önce bi form doldurdular bence p.tesiye kadar test yap girmeden önce bide doktorunla konus derim ben.
Arkadaşlar çok kötüyüm adet olmadım , ilk defa bukadar çok olmayı istiyorum çünkü bu ay iki defa tomografiye girdim, ne olduguda anlasilamadi pazartesi bitane daha cekilcek, zatürrede olabilir,baska biseyde dedi, beni korkuttu iyice ,
cnm sen doğum kontrol kullanmadınmı yanlış hatırlamiosam korkma ilaç içmeden olmuyo zaten bide doğum kontrollemi hamile kalcan bence panik yapiosun
Yok cnm tutunmayi kolaylastirici ilac vermisti,yumurta olusuyo demisti, ben hastalaninca bikere oldu,gerci oda tutcak degil ya dimi, gerci belim agrimaya basladi olcam sanirim
yani panik yapma gebelik oluşsada hemen daha kan pıhtısı şeklinde olacaktır pııhtı radyasyondan etkileniyomuşmu sen ona bak bi internetten için rhat etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?