- 17 Ağustos 2010
- 223
- 86
- 298
- Konu Sahibi elanaz_efe
-
Az önce aradılar cnm bhcg olmadan çekemeyiz dediler, sonuca göre salı çekcekler, tüm vücut görüntulencekmis, bel agrim basladi olcak gibiyim
öyle yaptım cnm dinlene dinlene bitti sayılır bi banyo kaldı oda çamaşır suyu bitmiş akşam aldırayım onuda yaaparım artık yarına. kız titizde zor be öğlen gelio hem gömlek hem atlet hem çamaşırını çorabnı değiştirio akşam gelince sofraya oturmadan tekrar duş alıp bi daha değiştirio artık çamaşırdan ütüden bıktım haftada 10 gömlek yıkama dert değil ama ütü
olur wala cnm hiç şaşırmam kim istemiyoruz hemen diosa zaten çart hamile kalio . cnm çiğ köftenin etsiizi kuru kuru yoğururuz hac köftesi deriz yağ koyarız eskiden deveyle hacca gidenler molada yoğurur yerlermiş ondan adı hac köftesiymiş babaannem öle der hep wala arı sütü poleni duyduk cnm etraftan denicem bakalım sonucu görcez hepimizzzzzzzzzzz
insallah olursun demek o kadar garibime geliyo ama saglının sonucunuda al istiyorum ondan yani yanlıs anlama sakın
aynen canım ya esimde aynı sekilde gömlekleri öldürcek beni ütüden nefret eder oldum vala allah kolaylık versin canım
slm kızlar ne habersiniz yazan olmamış ben urfa dayım burda iyi bi dr varmış yarın ona gitmeyi düşünüyorum gerçi bekleme evresindeyim muayene zamanı değil ama gelmişken görünmek istiyorum
günaydın sekerler hafta sonu izinliydim ya elimi hic biseye sürmedim sadece yemek yaptım okadar ohh vala süper tembellik yaptım uyudum uyandım bilgisayara bile bakmadım vala :) hayırlısı olsun canım haber ver mutlaka bizede benimde bu hafta sonunda gelmesi gerek bugun 14. günümdeyim ama benim genelde 18. günü geliyo bakalım hayırlısı bu ay 2 kere agrı kesici ictim ya eger bisey varsa bisey olurmu esimde kızdı ama anapiim duramadım belimin agrısından((
Arkadaşlar bende de kahverengi akıntı başladı
günaydın kızlar nabersiniz nurcancım gez bakalım urfayı bas havanı:) nilay ağrı kesici ilaca göre değişiyo parol minoset gibi ağrı kesiciydiyse problem olmaz çünkü onları hamileler bile içiyo. bende bildiğiniz gibiyim bi değişiklik yok haftasonu eşim evde oluyo ondan bana fırsat kalmıyo (sürekli internetten araba bakıyo) bu arada bugün klomene başladım ama içerken bile umudum yok artık
Evet cnm adet oldum bugün doktora gittim klomen verdi ve 1-2 kilo verirsen kendiliğinden hamile kalırsın dediakıntının devaamı geldimi cnm
ben telefona indirdim kadınlar klubunu ordan yazıyorum daha iyi oluyo :)) bizimkide ynı cünkü evdeyken bilg. basında hep bigün nikahlıcam onları birbirne :))
öyle deme canım ya benimde bu ay umudum yoktu ama insan iste dedim ya benimde 14. günüm( vala biri kas gevsetici digeri agrı kesiciydi ama cok kuvvetli degildir diye dusunuyorum hayırlısı ya nasıl olsa bende bisi yok (
Evet cnm adet oldum bugün doktora gittim klomen verdi ve 1-2 kilo verirsen kendiliğinden hamile kalırsın dedi
hadi inşlh :) buarada sendede pko var demi
Evet canım maalesef pko var
slm arkadaşlarr bişi sormak istiyorum çatlatmadan 15 gün sonra test idrarda çıkarmı kan testide yaptırıcam amaa bilrn varmı??:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?