çatlatma iğnesi olup gün sayanlar :))

Az önce aradılar cnm bhcg olmadan çekemeyiz dediler, sonuca göre salı çekcekler, tüm vücut görüntulencekmis, bel agrim basladi olcak gibiyim

insallah olursun demek o kadar garibime geliyo ama saglının sonucunuda al istiyorum ondan yani yanlıs anlama sakın

aynen canım ya esimde aynı sekilde gömlekleri öldürcek beni ütüden nefret eder oldum vala allah kolaylık versin canım

ay öldüm gülmekten yaaa vala hepimizden önce dogurur kesin benim arkadas evlendi gecen nisan ayında kız 2 aylık hamile gelde cıldırma allahım duy sesimizi yaa nolursun artık lütfennnn[/QUOTE]

canım benimde çevremde çok benden 1 hafta önce evlenen arkadaş gelecek doğuruyo benden sonra evlenenler hamile kaldı Allah ım inşallah bizede o güzel günleri gösterecek

bende şaşırmam çünkü alıştım artık benden sonra evlenenler hamile kaldı buda olabilir neden olmasın. biz bilmiyoz hac köftesini senin dediğin gibi yoğrylup biraz sulu eşkiside fazla olcak onu yaparladı eskiden şimdi yapmıyolar köftenin her türlüsü güzel ya ben ençok yumurtalı köfteyi severim

olmayı bukadar isteyeceğim aklıma gelmezdi : ))))zaten leke başladı oluyorum,buay tedaviyede ara vercem sanırım yine

slm kızlar ne habersiniz yazan olmamış ben urfa dayım burda iyi bi dr varmış yarın ona gitmeyi düşünüyorum gerçi bekleme evresindeyim muayene zamanı değil ama gelmişken görünmek istiyorum

slm kızlar ne habersiniz yazan olmamış ben urfa dayım burda iyi bi dr varmış yarın ona gitmeyi düşünüyorum gerçi bekleme evresindeyim muayene zamanı değil ama gelmişken görünmek istiyorum

günaydın sekerler hafta sonu izinliydim ya elimi hic biseye sürmedim sadece yemek yaptım okadar ohh vala süper tembellik yaptım uyudum uyandım bilgisayara bile bakmadım vala :) hayırlısı olsun canım haber ver mutlaka bizede benimde bu hafta sonunda gelmesi gerek bugun 14. günümdeyim ama benim genelde 18. günü geliyo bakalım hayırlısı bu ay 2 kere agrı kesici ictim ya eger bisey varsa bisey olurmu esimde kızdı ama anapiim duramadım belimin agrısından ((

günaydın kızlar nabersiniz nurcancım gez bakalım urfayı bas havanı:) nilay ağrı kesici ilaca göre değişiyo parol minoset gibi ağrı kesiciydiyse problem olmaz çünkü onları hamileler bile içiyo. bende bildiğiniz gibiyim bi değişiklik yok haftasonu eşim evde oluyo ondan bana fırsat kalmıyo (sürekli internetten araba bakıyo) bu arada bugün klomene başladım ama içerken bile umudum yok artık

ben telefona indirdim kadınlar klubunu ordan yazıyorum daha iyi oluyo :)) bizimkide ynı cünkü evdeyken bilg. basında hep bigün nikahlıcam onları birbirne :))
öyle deme canım ya benimde bu ay umudum yoktu ama insan iste dedim ya benimde 14. günüm ( vala biri kas gevsetici digeri agrı kesiciydi ama cok kuvvetli degildir diye dusunuyorum hayırlısı ya nasıl olsa bende bisi yok (

inşlh vardır bişeyy vardır ve inşlh bişey olmaz o bişeye:) cnm yeni geldim arkadaş aradı çocuğunu aşıya götürecekmiş benimle gel dedi gittim ama yine moralim bozuldu sağlık ocağında hamile biri vardı aşı yaptırıyodu bi özendim bi özendim allahım benimde öyle günlerim olacakmı bide hemşire geçen gün benden kan alandı noldu sonucun demezmi

Son düzenleme:
slm arkadaşlarr bişi sormak istiyorum çatlatmadan 15 gün sonra test idrarda çıkarmı kan testide yaptırıcam amaa bilrn varmı??:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…