- Konu Sahibi elanaz_efe
-
Evet cnm adet oldum bugün doktora gittim klomen verdi ve 1-2 kilo verirsen kendiliğinden hamile kalırsın dedi
inşlh vardır bişeyy vardır ve inşlh bişey olmaz o bişeye:) cnm yeni geldim arkadaş aradı çocuğunu aşıya götürecekmiş benimle gel dedi gittim ama yine moralim bozuldu sağlık ocağında hamile biri vardı aşı yaptırıyodu bi özendim bi özendim allahım benimde öyle günlerim olacakmı bide hemşire geçen gün benden kan alandı noldu sonucun demezmi
nilay nerdesin nurcanı anladım ana kucağında takılmıyo bize sen nerdesin:)
ayyy acaba bende zayıflasam olurmu yahuuu
offff canım ya bende öyle görünce nasıl hevesleniyorum allahım bizede nasip etcek ama üzülme canım yaa allah büyük bu arada nasıl fena bi hemsireymis o beee bende böyle gec kalınca genelde devlet hastanesinde aldırıyorum kanı esim orda calısıyo bu arada herkez tanıyo dusun hemsireden tut doktora kadar ondan son günü bekliyorum bana degilde herkez esime soruyo noldu diye doktor sormayı bırak direk kan sonucuma bakıp arıyo esimi nasıl sinir oluyom anlatamam
amin cnm amin yalnız senin işte komikmiş milletin işi gücü yok senin testimi takip ediyolar wala çok yorgun hissediom artık kendimi düşünmektenkız biriniz güzel haber verin bari bu ayda umut olun inşlh. ben bu aydan sonra klomeni bırakıp iğneyemi geçsek diyorum sorcam doktora yazsın versin zaten kurum karşılamıyo ben sorayım ne kadar tutuyo iğneler eğer maddi durum götürürse iğneye geçeyim
amin cnm amin yalnız senin işte komikmiş milletin işi gücü yok senin testimi takip ediyolar wala çok yorgun hissediom artık kendimi düşünmektenkız biriniz güzel haber verin bari bu ayda umut olun inşlh. ben bu aydan sonra klomeni bırakıp iğneyemi geçsek diyorum sorcam doktora yazsın versin zaten kurum karşılamıyo ben sorayım ne kadar tutuyo iğneler eğer maddi durum götürürse iğneye geçeyim
sorma ya e alırken görüyolar ya merak ediyolar tabi snir oluyorum bize kızlar falan arıyo ayyy canııımm üzülme olur falan diyolar gidip gırtlaklarına basasım geliyo.
ay canım insallah ya artık vala birimizden biri cıksın hamileyim desin yaa vala ben 1 kere yaptırmıstım ama 2 sene falan olmustur. 80tl igneye verdim bide doktora para ödüyosun muayene ücreti kadar e bide esinin saglıklı bebeciklerin ayrıstırılması var yanı 200 falan buluyodu ama gene diyorum ben özelde yapılmıstır.
bende özelde istiyom cnm zaten seninki aşılamaydı demi. benim merak ettiğim şu hani iğneyle yumurta oluşturuyolar ya o. ben benim doktora sordum daha doğrusu hastaneye 605 lira aşılamada ücret alıyomuş doktor benim burdaki(devlet hastanesindeki doktor) klomeni ben en fazla 4 defa uyguluyom dedi ondan sordum cnm ama eskişehirdeki doktorum istrsen eğer 6 defa uygularız demişti
vala yanlıs hatırlamıyosam gene klomen kullanıyosun canım sonra catlatma ignesi vuruluyomuydu hatırlamıyorum ama sonra esinde islem yapıyolar sonra igneyle olusmus yumurtaya enjekte ediyolar ama canım cok yanmıstı ve 3 gün kanamam sürmüstü ama kanamanın olmaması gerekmis bende salak gibi o ay nasıl ümitle beklemistim offf allahım yaaa hepimize en kısa zamanda nasip et artık yaaaa
Ask olsun şekerim olurmu oyle sey hersey boze bi tecrübe ben inanıyorum ilerde bunlara gülerek bakcaz bebislerimizle birlikte allahim cok büyük
Merhaba
ctesi aksam bes bucukta catlatma ignesi vuruldum.sagda 1 yumurtam vardi.bugun baya agrim var ama catlamayi gosterir akintim olmadi.normalmi bu kadar agri
Kizlar unuttum bak halam bugun mesaj atmıştı bana hurma yumurtalara iyi geliyomus ama tabi msjtan cok bisey anlamadim ve bu saatte aklima geldi yarin burdan okuyup halami arar sorar sizede haber veririm sekerler:)
Ask olsun şekerim olurmu oyle sey hersey boze bi tecrübe ben inanıyorum ilerde bunlara gülerek bakcaz bebislerimizle birlikte allahim cok büyük
Merhaba
ctesi aksam bes bucukta catlatma ignesi vuruldum.sagda 1 yumurtam vardi.bugun baya agrim var ama catlamayi gosterir akintim olmadi.normalmi bu kadar agri
slm cnm nasılsın bugün? öğrendinmi hurma işini
slm sekerim yok ya halama ulasamıyorum bi türlü okumada falan sanırım aksam aramaya calısırım cünküm biraz yogunum bugun mutabakatlar var 200 tane müsterim kaldı onları aramam gerek
slm canımm iğnen hayırlıı olsunn inşş bebişin seninle olurr..
bende de çalatmadan sonraa çok fazla ağrı olduuu vee 36 saaat ilişkiden sonra çok fazlaydıı ama akıntım da vardı dün doktorum la konusrtumm bazı kişilerde çok ağrılı olabilir dedi tabi arkadaşın cedği gibii bünyeye göre değişirr sadece soruna cevap vermek istedimm
kolay gelsin cnm
günaydın kızlarrr
fatos naptın canım sen doktora gittinmi ya uzun zamandır konusamdık yada konustuysak bile unuttum bu aralar is yeri baya karısık olaylar falan var hani anlatmıstım ya sizede bızım burdaki kız benimle ilgili bi kac bisey demisti diye arkadasa anlatmıstım oda gitmis müdüre söylemis cok üzüldü falan kız diye müdürde kızı cekti konustu iyi oldu aslında bi yere canımı cok yaktı bakalım daha baska seylerde söylemis ama bilmiyorum yakında görürüz :)
bu arada halama msj attım bana dönüs yapsın diye bugun döner diye ümit ediyorum :)))
benimde adetime cok az kaldı bugun 16. günümdeyim ama gene heveslenmek istemiyorum cünkü 18 olmadan gelmiyo nasıl biseyse bakalaım cuma mubarek gün bizim yüzümüze gülcekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?