çatlatma iğnesi olup gün sayanlar :))

Evet cnm adet oldum bugün doktora gittim klomen verdi ve 1-2 kilo verirsen kendiliğinden hamile kalırsın dedi

ayyy acaba bende zayıflasam olurmu yahuuu

offff canım ya bende öyle görünce nasıl hevesleniyorum allahım bizede nasip etcek ama üzülme canım yaa allah büyük bu arada nasıl fena bi hemsireymis o beee bende böyle gec kalınca genelde devlet hastanesinde aldırıyorum kanı esim orda calısıyo bu arada herkez tanıyo dusun hemsireden tut doktora kadar ondan son günü bekliyorum bana degilde herkez esime soruyo noldu diye doktor sormayı bırak direk kan sonucuma bakıp arıyo esimi nasıl sinir oluyom anlatamam

nilay nerdesin nurcanı anladım ana kucağında takılmıyo bize sen nerdesin:)

geldim sekerim burdayım isler biraz yogun sabahtan beri yerimden kalkamadım bile valla ya p.tesilerden nefret ediyorum ((

Son düzenleme:

sorma ya e alırken görüyolar ya merak ediyolar tabi snir oluyorum bize kızlar falan arıyo ayyy canııımm üzülme olur falan diyolar gidip gırtlaklarına basasım geliyo.
ay canım insallah ya artık vala birimizden biri cıksın hamileyim desin yaa vala ben 1 kere yaptırmıstım ama 2 sene falan olmustur. 80tl igneye verdim bide doktora para ödüyosun muayene ücreti kadar e bide esinin saglıklı bebeciklerin ayrıstırılması var yanı 200 falan buluyodu ama gene diyorum ben özelde yapılmıstır.

bende özelde istiyom cnm zaten seninki aşılamaydı demi. benim merak ettiğim şu hani iğneyle yumurta oluşturuyolar ya o. ben benim doktora sordum daha doğrusu hastaneye 605 lira aşılamada ücret alıyomuş doktor benim burdaki(devlet hastanesindeki doktor) klomeni ben en fazla 4 defa uyguluyom dedi ondan sordum cnm ama eskişehirdeki doktorum istrsen eğer 6 defa uygularız demişti

vala yanlıs hatırlamıyosam gene klomen kullanıyosun canım sonra catlatma ignesi vuruluyomuydu hatırlamıyorum ama sonra esinde islem yapıyolar sonra igneyle olusmus yumurtaya enjekte ediyolar ama canım cok yanmıstı ve 3 gün kanamam sürmüstü ama kanamanın olmaması gerekmis bende salak gibi o ay nasıl ümitle beklemistim offf allahım yaaa hepimize en kısa zamanda nasip et artık yaaaa

anladım cnm saol.özür dilerim kötü anıları hatırlattığım için perşembe gidicem ya zaten film için ondan sorarım artık doktora iğne işini soğan kürü işini ona göre artık karar veririm

Benimde öyle çok fazla kilom yok görünürde ama doktor kilo bunu çok tetikliyor dedi eğer kilo verirsen yumurtaların kendi kendine çalışmaya başlar dedi bende 25 yaşındayım canım

Merhaba
ctesi aksam bes bucukta catlatma ignesi vuruldum.sagda 1 yumurtam vardi.bugun baya agrim var ama catlamayi gosterir akintim olmadi.normalmi bu kadar agri

Bende bu ay bal,çörekotu tarçın bir de bugün adaçayı aldım hamileliğe iyi geldiğini duydum başlıyacam bakalım hakkımızda hayırlısı

Merhaba
ctesi aksam bes bucukta catlatma ignesi vuruldum.sagda 1 yumurtam vardi.bugun baya agrim var ama catlamayi gosterir akintim olmadi.normalmi bu kadar agri

Hayirlisi olsun canim herseyden once agri bende de oluyodu ama akıntıya hiç dikkat etmemistim genelde benim akintim adetime 1 hafta kala falan başlıyor ama tabi bünyeden bünyeye değişiyor yada ben yanlis biliyom

Kizlar unuttum bak halam bugun mesaj atmıştı bana hurma yumurtalara iyi geliyomus ama tabi msjtan cok bisey anlamadim ve bu saatte aklima geldi yarin burdan okuyup halami arar sorar sizede haber veririm sekerler:)

Merhaba

slm canımm iğnen hayırlıı olsunn inşş bebişin seninle olurr..
bende de çalatmadan sonraa çok fazla ağrı olduuu vee 36 saaat ilişkiden sonra çok fazlaydıı ama akıntım da vardı dün doktorum la konusrtumm bazı kişilerde çok ağrılı olabilir dedi tabi arkadaşın cedği gibii bünyeye göre değişirr sadece soruna cevap vermek istedimm

Tsk ederim.bugun hic agrim olmadi.dun catladi herhalde

kolay gelsin cnm

günaydın kızlarrr

fatos naptın canım sen doktora gittinmi ya uzun zamandır konusamdık yada konustuysak bile unuttum bu aralar is yeri baya karısık olaylar falan var hani anlatmıstım ya sizede bızım burdaki kız benimle ilgili bi kac bisey demisti diye arkadasa anlatmıstım oda gitmis müdüre söylemis cok üzüldü falan kız diye müdürde kızı cekti konustu iyi oldu aslında bi yere canımı cok yaktı bakalım daha baska seylerde söylemis ama bilmiyorum yakında görürüz :)
bu arada halama msj attım bana dönüs yapsın diye bugun döner diye ümit ediyorum :)))
benimde adetime cok az kaldı bugun 16. günümdeyim ama gene heveslenmek istemiyorum cünkü 18 olmadan gelmiyo nasıl biseyse bakalaım cuma mubarek gün bizim yüzümüze gülcekmi

günaydın iyiyim cnm yarın sabah gitcem işte eskişehre film çekilecek. alma mazlumun ahını demişler senin canını yakacak kadar kötü konuşursa şimdide böyle müdürden personele rezil olur işte:) inşlh 18. günde gelemeyecek cnm öyle hissediom çünkü bu ay sen çok savaş verdin inşlh güzel sonuçlanır. dün kuzenim doğum yaptı ankarada ikiz kızları oldu allaahım dedim bizede nasip et..
bu arada nurcandan hiç ses yok halen urfada sanırım oruç nasıl gidiyo tutabiliyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…