- Konu Sahibi elanaz_efe
-
günaydın iyiyim cnm yarın sabah gitcem işte eskişehre film çekilecek. alma mazlumun ahını demişler senin canını yakacak kadar kötü konuşursa şimdide böyle müdürden personele rezil olur işte:) inşlh 18. günde gelemeyecek cnm öyle hissediom çünkü bu ay sen çok savaş verdin inşlh güzel sonuçlanır. dün kuzenim doğum yaptı ankarada ikiz kızları oldu allaahım dedim bizede nasip et..
bu arada nurcandan hiç ses yok halen urfada sanırım oruç nasıl gidiyo tutabiliyomusun
Slm kizlar herkese hayirli ramazanlar eve dondum dun gece nilay yogunmussun Allah kolaylik versin seninde az kaldi insallah senden ilk hamilelik gelecekfatos klomene baslamissin gunde kac doz aliyosun
hoşbuldum canım gün boyu çalışmak yorucu olur dikkat et kendine tatil güzel geçti dönmek zor oldu insanın ailesinden uzak kalması çok zor sen çok şanşlısın ailenle aynı şehirde yaşıyosun inşallah ya bu ay mübarek ay hamilelik ayı olur hepimiz için :) dünde benim sağ tarafımda ve kasıklarımda biraz sancı oldu ne bu şimdi kist mi oluyo acaba
hayırlısı olsun canım insallah temiz cıkcak sonuclar her iki kanalda acık olcak vee allhım insallah bi dahaki aya hamile olcan
insallah canım ama bu ay dedim ya nedense hicc ama hicc umudum yok bizimde evde biri disi biri erkek muhabbet kuslarım vardı onlarda anne baba oldular vala esime dedim yaa diyoduk bakalım önce hamgimiz olcak diye kus bizden önce davrandı ,yok canım ya nerde sabahın köründe kalkıyorum bide yat kalk sonra bidaha yat beni cok yıpratıyo allah günah yazmasın parasını veriyorum ben esim tutuyo ama ben dayanamıyorum. sen napıosun tutuyomusun.
bugün temizlendim malum yarınada yol gidicem hem çekimde sıvı verdikleri için gider orucum cumadan sonra başlıcam inşlh hep dua ediyorum allahım ramazan sonunda adet olmayayım da yine tutayım orucumu. bir kuş kadar olamadık desene:)
Slm kizlar herkese hayirli ramazanlar eve dondum dun gece nilay yogunmussun Allah kolaylik versin seninde az kaldi insallah senden ilk hamilelik gelecekfatos klomene baslamissin gunde kac doz aliyosun
Canim 29 haziranda vuruldum catlama isi kalmaz bu ssaate bugun sanci olmadi insallah iyiye isarettirSen igne vurulmamısmıydın bu ay canım ya yumurtalar catlıyodur yada olusuyodur benim genelde öle oluyo hemen kötü düsünmeyelim ya benim sancım hala var arada girip gidiyo yumurta catladı patladı ne sancısı bu peki :)))
Canim urfa guzeldi nasil gectigini anladim ordayken su hamilelik iside aklima gelmiyo kafam dagiiliyo buraya gelince yine düşünmeye basladim klomen 3doz alman iyi olmus ya insallah bol bol yumurtan olur yarinda filmi cektirince rahatlarsin .Benim yatasim gelmiyo başkasıyla karistirmissin dun sancim oldu fazla degildi ama kist olmasindan endiseleniyoruma.s cnm sana hayırlı ramazanlar. nasıldı urfa? ben klomeni günde 3 tane alıyorum cnm günde2 tane cevap vermemişti ilk denediğimizde senin ne zaman belli olcak kaaç gün oldu hep yatasım geliyo demişsin ya umarım bebiş yatırıyodur
Canim 29 haziranda vuruldum catlama isi kalmaz bu ssaate bugun sanci olmadi insallah iyiye isarettir
a.s cnm sana hayırlı ramazanlar. nasıldı urfa? ben klomeni günde 3 tane alıyorum cnm günde2 tane cevap vermemişti ilk denediğimizde senin ne zaman belli olcak kaaç gün oldu hep yatasım geliyo demişsin ya umarım bebiş yatırıyodur
sekerim bende 25 hazıranda vuruldum ıgneyı benim ne sancısı ozaman kist olmasın lütfen kist bütün tedaviyi durduruyo ve daha cok üzülmeme neden oluyo yaaaa((
canım benim yatasım sürekli bi yerlere yamulasım var ama benimki is yogunlugundan bide artık sanırım yıllık izin zamanım geldi. ondan cok yoruldum yaa gecen kasımdan beri daha izin kullanmadımm ramazan bayramından sonra 1 hafta kullancam birlestirdik özellikle izinleri esimle daha cok yatalım diye :)))
Canim urfa guzeldi nasil gectigini anladim ordayken su hamilelik iside aklima gelmiyo kafam dagiiliyo buraya gelince yine düşünmeye basladim klomen 3doz alman iyi olmus ya insallah bol bol yumurtan olur yarinda filmi cektirince rahatlarsin .Benim yatasim gelmiyo başkasıyla karistirmissin dun sancim oldu fazla degildi ama kist olmasindan endiseleniyorum
benim çatlatmayı vurlalı 13.günüm ve adet olduum olmadıı inşş sizlerr hamiş kalırsınızz
sekerim bende 25 hazıranda vuruldum ıgneyı benim ne sancısı ozaman kist olmasın lütfen kist bütün tedaviyi durduruyo ve daha cok üzülmeme neden oluyo yaaaa((
Canim inşallah kist falan olmaz beklicez artik yacak bişey yok
cnm inşlh çift yatar 3 kalkarsınız:) yatın bolca
inşlh bebiştirde kist değildir cnm bende aynen senin gibiyim sürekli tek kaldığım için hep düşünüyorum belki ortam ola kafam daağılacak ama
benim çatlatmayı vurlalı 13.günüm ve adet olduum olmadıı inşş sizlerr hamiş kalırsınızz[
Hayirsili olsun canim kismet degilmis insallah bi dahaki sefere olur
Ah canim ya bu kadar dusunme olacak insallah o kizi da ne takiyosun salla gitsin
selamün aleyküm kızlar
bende bu ay günde 2 kere olmak üzere klomen kullandım ayın 17 adet tarıhım ıns olmam:18:
ama ılacı bıtırdım gunden berı kasıklarımda bır sancı bır batma hıssı bu 2. kullanısım ılkaay yumurtam olmadı bu ayda dr muaneye gıdemedım fırsat olmadısu ramazanın yuzsu hurmetıne tutugumuz orucların sevabına rabbım yuzumuze gulsun ve bu ay herkez hamıs kalsın cok zormus bebek hasretı 17 si olsada test yapsamm :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?